آموزش تغییر دامنه سایت

انتقال سایت به دامنه جدید یکی از اتفاقات رایج در فضای اینترنت است که به دلایل مختلفی انجام میشود. این انتقال شامل حالت های بسیاری میشود که در این بخش تلاش میکنیم همه شرایط ممکن را بررسی کرده و نکات مهم در هر یک را بررسی کنیم.

مهمترین نکته ای که در انتقال دامنه یا تغییر آدرس سایت باید به آن توجه کنیم حفظ جایگاه در نتایج گوگل و انتقال سئو دامنه قدیمی به آدرس جدید است. در صورتیکه فرآیند انتقال به درستی انجام نشود شما با کاهش چشمگیر بازدیدکننده و در مواردی از دست رفتن جایگاه خود در نتایج گوگل مواجه خواهید شد.

کاهش بازدیدکننده و از دست رفتن جایگاه پس از تغییر دامنه

اگر تاکنون فرآیند انتقال دامنه را انجام داده باشید به خوبی میدانید که این کار معمولا با کمی افت جایگاه همراه خواهد بود. میزان افت سئو سایت بستگی مستقیم به عملکرد شما هنگام انتقال و رعایت استانداردهای لازم دارد.

به طور معمول با گذشت مدتی از زمان انتقال این افت جایگاه برطرف شده و سایت به شرایط عادی خود بازمیگردد. به طور مثال تصویر زیر نمونه از تغییر آدرس سایت از http به https را نشان میدهد که در دو هفته اول با 35 درصد کاهش بازدید کننده همراه بوده و پس از تقریبا 6 ماه به شرایط عادی خود بازگشته است.

افت بازدیدکننده پس از تغییر آدرس به https

البته 6 ماه زمان بسیاری زیادی برای رسیدن به نقطه قبل می باشد و تلاش ما بر این است که تا حد امکان فرآیند انتقال را سریع و کم هزینه انجام دهیم. تصویر بالا نمونه ای موفق از تغییر آدرس سایت به https را نشان میدهد که در ابتدا با کاهش بازدید همراه بوده ولی در دراز مدت موجب بهبود وضعیت کلی سایت و کسب جایگاه بهتر در نتایج گوگل شده است.

انواع انتقال سایت و تغییر آدرس

مدل های متنوعی از انتقال سایت، باز طراحی و تغییر آدرس آن وجود دارند که هرکدام نیازمند برنامه ریزی مشخص و انجام دستورالعمل های خاصی هستند. در این بخش به بررسی مدل های موجود میپردازیم:

change domain url structure

1- تغییر protocol سایت به https

طی دو سال اخیر انتقال سایت به https یکی از فرآیندهای رایج در فضای اینترنت بوده است. زیرا گوگل توجه بیشتری به سایت های ایمن داشته و این فاکتور میتواند در کسب بهتر در نتایج گوگل تاثیرگذار باشد. فعال کردن https برای سایت ها یک اجبار نیست ولی میتواند یک فاکتور مثبت و تاثیرگذار (هرچند کم) در سئو سایت باشد.

فعال سازی SSL و تغییر آدرس سایت به HTTPS

برای سایت هایی که ماهیت آنها فروشگاه اینترنتی است یا کاربران قابلیت ثبت نام و ورود دارند استفاده از https اهمیت بیشتری خواهد داشت چرا که به حفظ امنیت اطلاعات کاربران کمک میکند.

2- تغییر زیر دامنه یا آدرس اصلی سایت

یکی دیگر از تغییرات رایج، انتقال سایت از نسخه www به بدون www است که معمولا همزمان با باز طراحی سایت انجام میشود. همچنین ممکن است سایت شما از آدرس fa.example.com به آدرس example.com منتقل گردد تا دسترسی کاربران به صفحات داخلی آسان تر شده و آدرس صفحات کوتاه شود.

این مدل تغییر آدرس معمولا کمترین تاثیر را بر جایگاه یا آمار بازدید خواهد داشت چرا که کلیه صفحات و محتوای موجود در سایت به همان شکل قبلی حفظ شده و در دسترس خواهند بود.

3- انتقال سایت به دامنه جدید

تغییر دامنه سایت معمولا با هدف بازطراحی برند، فرار از فیلترینگ و یا انتقال به یک دامنه معتبر تر صورت میگیرد. بسیاری از کسب و کارهای اینترنتی در ابتدای فعالیت خود توجهی به انتخاب دامنه و نام مناسب برای خود ندارند و پس از دستیابی به موفقیت های نسبی تصمیم به تغییر نام یا دامنه خود میگیرند. در این شرایط تغییر دامنه سایت اجتناب ناپذیر بوده و باید به درستی انجام شود.

در این شرایط اگر فرآیند انتقال به درستی انجام نشود ممکن است موجب افت شدید جایگاه و کاهش آمار بازدید سایت از طریق گوگل شود. در نتیجه آنچه در ادامه این مقاله برای تغییر دامنه سایت آموزش میدهیم اهمیت زیادی برای شما خواهد داشت.

4- تغییر TLD دامنه

تغییر نوع دامنه از ir به com یا هر تغییر مشابه دیگری را میتوان یکی از انواع رایج تغییر آدرس سایت دانست. یکی از مشکلات دامنه های ir استفاده از سرویس های بین المللی مانند Google Adwords است که به دلایل مختلف ایران را تحریم کرده اند. در این شرایط مدیر سایت تصمیم میگیرد تا همان دامنه را با پسوندی جدید و البته بین المللی راه اندازی نماید تا از تمام سرویس های آنلاین بهره بگیرد.

این تغییر در عمل تفاوتی با تغییر نام دامنه نداشته و از نظر گوگل websima.ir و websima.com دو دامنه کاملا مستقل و مجزا محسوب میشوند.

نمودار و جدول زیر پراکندگی و تعداد دامنه های ثبت شده توسط ایرانیان را طبق گزارش سایت domainnamestat در سال 2019 نشان میدهد. همانطور که در تصویر مشخص است درصد بسیار بالایی از سایت ها با دامنه ir ثبت شده اند و پس از آن com، org و net بیشترین آمار استفاده را برای سایت های ایرانی دارند.

آمار ثبت دامنه ها توسط سایت های ایرانی در سال 2019

در این میان حضور دامنه هایی مثل co و in بسیار عجیب است چرا که این دو دامنه به کشورهای کلمبیا و هند مربوط میشوند ولی به دلیل در دسترس بودن توسط سایت های ایرانی نیز مورد استفاده قرار گرفته اند.

 

5- تغییر سیستم مدیریت محتوا یا زبان برنامه نویسی

سایت های اینترنتی عمری بین 2 تا 5 سال خواهند داشت و پس از این زمان نیازمند بازطراحی و یا حتی بازبینی اساسی در کدنویسی خواهند بود. در این شرایط حتی ممکن است زبان برنامه نویسی یا سیستم مدیریت محتوای سایت نیز تغییر کند.

وردپرس و جوملا دو سیستم مدیریت محتوای شناخته شده در سرتاسر دنیا هستند که فعالیت خود را تقریبا به صورت همزمان آغاز کردند ولی به مرور زمان رشد و توسعه سریع وردپرس و موفقیت های آن در سئو موجب شد تا طراحی سایت با وردپرس به مراتب ساده تر و البته محبوب تر باشد. نمودار زیر مقایسه ای از آمار جستجوی این دو عبارت از سال 2004 تا 2019 است. به واسطه این اتفاق تغییر سیستم مدیریت سایت از جوملا به وردپرس بسیار رواج یافته که موجب تغییرات اساسی در آدرس دهی صفحات نیز خواهد شد.

تغییر سیستم مدیریت محتوای سایت از جوملا به وردپرس

با این اتفاق عملا آدرس دهی صفحات به طور کلی تغییر کرده و آدرس های قبلی به صفحات 404 منتهی میشوند. بیشترین احتمال افت جایگاه در این شرایط مشاهده میشود.

آموزش تغییر دامنه اصلی سایت

برای تغییر دامنه سایت و تغییر TLD مسیر کاملا مشابهی را طی میکنیم ولی برای تغییر آدرس سایت از http به https مسیر ما کمی متفاوت خواهد بود. دقت کنید که قدم های دوم ، سوم، چهارم و پنجم را باید به سرعت و نهایتا طی یک یا دو روز به صورت کامل انجام دهید.

اگر سایت در پنل گوگل وبمستر ثبت نشده است پیش از هر اقدامی باید سایت خود را به گوگل معرفی کرده و هویت خود را بعنوان مالک آن تایید کنید. برای این کار پیشنهاد میکنم مقاله و فیلم آموزشی ثبت سایت در گوگل را مشاهده نمایید.

قدم اول – خرید دامنه جدید و تمدید دامنه فعلی

در ابتدا شما باید دامنه جدید که قصد انتقال سایت به آن را دارید خریداری کرده و مراحل ثبت و تایید هویت را نهایی کنید. نکته بسیار مهم تمدید دامنه قدیمی تر برای مدت طولانی است. با مراجعه به سایت whois.com میتوانید آدرس دامنه مورد نظر خود را وارد کرده و از تاریخ انقضای آن مطلع شوید. تصویر زیر نمونه ای از داده های این سایت است که نشان میدهد سایت وبسیما تا سال 2023 رزرو شده است.

اطلاع از تاریخ انقضای دامنه با استفاده از whois

برای حفظ سئو سایت، شما به دامنه قبلی نیاز خواهید داشت زیرا تمام بک لینک های شما در فضای اینترنت و شبکه های اجتماعی به این دامنه ایجاد شده و برای حفظ اعتبار آنها باید دامنه قدیمی به دامنه جدید ریدایرکت 301 شود.

قبل از شروع فرآیند مطمئن شوید که این دامنه تا مدت طولانی در اختیار شما خواهد بود زیرا با انتقال به دامنه جدید ممکن است این نکته مهم را فراموش کرده و دامنه خود را تمدید نکنید.

قدم دوم – راه اندازی سایت بر روی دامنه جدید

در بسیاری موارد راه اندازی سایت بر روی دامنه جدید همراه با تصمیمات دیگری مانند تغییر هاست یا گواهی SSL انجام میشود. پیشنهاد میکنیم که هر یک از این تصمیمات در بازه های زمانی مجزا و به صورت کاملا مستقل انجام شود.

برای راه اندازی سایت بر روی دامنه جدید یک هاست جدید بر روی همان سروری که سایت قبلی قرار دارد تهیه کنید که از نظر امکانات، IP و DNS کاملا مشابه باشند. راه اندازی دامنه جدید با یک DNS متفاوت (در شرایطی خاص) ممکن است ریسک از دست رفتن جایگاه را افزایش دهد.

سایت خود را بر روی دامنه و هاست جدید راه اندازی کنید و از عملکرد صحیح تمام صفحات و آدرس های آن مطمئن شوید. بسیاری از سایت ها در این مرحله لینک های موجود در منو، سایدبار، فوتر و حتی محتوای صفحات را به روز رسانی نمی کنند و این آدرس ها همیشه به سایت قبلی باقی می ماند.

قدم سوم – معرفی سایت جدید در گوگل وبمستر

فرآیند ثبت سایت در گوگل را برای دامنه جدید انجام داده و کلیه تنظیمات آن شامل معرفی نقشه سایت، تعیین دامنه اصلی، تهیه فایل robots.txt و … در پنل وبمستر را انجام دهید.

قبل از شروع فرآیند انتقال لینک سازی های داخلی سایت و آدرس دهی تصاویر را به دقت بررسی کنید. کلیه لینک سازی های داخلی و دسترسی به تصاویر و فایل ها جانبی باید با آدرس دامنه جدید باشد.

قدم چهارم – ریدایرکت کلیه آدرس های دامنه قبلی به دامنه جدید

در این مرحله باید هر آدرسی که در دامنه قبل داشته اید را به آدرس متناظر خود در دامنه جدید ریدایرکت کنید. به عنوان مثال websima.ir/blog باید دقیقا به آدرس websima.com/blog ریدایرکت گردد. به طور معمول زمانی که تغییر اساسی در ساختار آدرس دهی و یا کدنویسی سایت ایجاد نشده است ریدایرکت صفحات بسیار راحت و با یک خط کد انجام میشود.

اگر سرور یا هاست شما لینوکس است میتوانید با قرار دادن کد زیر در فایل htaccess در هاست دامنه اصلی کلیه آدرس های دامنه قبلی را به دامنه جدید ریدایرکت نمایید.

ریدایرکت 301 از طریق htaccess

در کد بالا به جای olddomain.com آدرس سایت فعلی خود و به جای newdomain.com آدرس دامنه جدید را قرار داده و این کد را در فایل htaccess دامنه قدیمی قرار دهید. دقت کنید که اگر دامنه جدید با آدرس https یا همراه با www باز میشود در خط آخر این موارد را لحاظ کنید و دقیقا آدرسی که سایت جدید با آن باز میشود را وارد نمایید.

با این کد هر صفحه از سایت قدیمی عینا به آدرس مشابه در سایت جدید ریدایرکت شده و فقط نام دامنه تغییر میکند. این دستورات هم برای تغییر دامنه اصلی و هم برای تغییر TLD دامنه قابل استفاده است.

پس از انجام این مرحله آدرس های مختلفی از سایت را تست کرده و از ریدایرکت صحیح آنها مطمئن شوید.

قدم پنجم – اعلام تغییر دامنه به گوگل

ابتدا به پنل گوگل سرچ کنسول، مربوط به دامنه قدیمی وارد شده و از منوی سمت چپ گزینه Settings را انتخاب کنید. برای ارسال درخواست تغییر دامنه بر روی گزینه Change of Address کلیک کنید.

درخواست تغییر دامنه از طریق پنل گوگل سرچ کنسول

در قدم بعدی ابتدا دامنه جدید خود را از لیست انتخاب کرده و گزینه Validate & Update را انتخاب کنید. در این مرحله گوگل دسترسی شما به مالکیت سایت جدید و البته ریدایرکت 301 را بررسی کرده و در صورتیکه مشکلی در فرآیند انتقال وجود داشته باشد به شما اطلاع خواهد داد.

ارسال درخواست و تایید نهایی تغییر دامنه در گوگل سرچ کنسول

پس از ارسال درخواست تغییر آدرس معمولا 2 تا 6 هفته زمان نیاز است تا کلیه آدرس های دامنه قبلی از ایندکس خارج شده و دامنه جدید جایگزین آن شود.

اگر مراحل انتقال به درستی انجام شده باشد معمولا شما در این مدت کاهش بازدیدکننده 10 تا 30 درصدی را در پنل سرچ کنسول دامنه قدیمی مشاهده خواهید کرد ولی پس از نهایی شدن فرآیند انتقال و جایگزین شدن این آدرس ها جایگاه شما به صورت کامل به حالت طبیعی بازخواهد گشت. البته دقت کنید که از این پس اطلاعات آماری مربوط به میزان جستجو و کلیک تنها در پنل دامنه جدید در دسترس شما خواهد بود.

گوگل سرچ کنسول را میتوان یک جعبه ابزار قدرتمند برای بررسی وضعیت سئو و حفظ سلامت سایت دانست و تغییر آدرس سایت تنها یکی از ابزارهای آن است. برای یادگیری همه بخش های آن پیشنهاد میکنیم در کارگاه تخصصی آموزش google search console شرکت کنید.

سوالات متداول

آیا تغییر دامنه سایت تاثیر منفی بر سئو خواهد داشت؟

تغییر دامنه سایت در واقع به معنی راه اندازی یک سایت جدید است و فرآیند آنالیز و تعیین رتبه ممکن است مدت ها زمان نیاز داشته باشد. ولی اگر فرآیند انتقال به درستی انجام شده باشد و از طریق سرچ کنسول به گوگل اعلام شود موجب از دست رفتن رتبه یا جایگاه ما نخواهد شد.

پس از انتقال نیازی به تمدید دامنه قبلی هست؟

یکی از فاکتورهای مهم در رتبه بندی نتایج جستجو لینک سازی های خارجی است. با استفاده از ریدایرکت 301 و اعلام انتقال به گوگل این اعتبار و ارزش به دامنه جدید منتقل میگردد. ولی اگر به هر دلیل مالکیت دامنه قبلی را از دست بدهید یا کدهای مربوط به ریدایرکت 301 حذف شوند عملا لینک های خارجی سایت نیز بی اثر خواهند شد.

در نتیجه پیشنهاد میشود تا هرزمان که میتوانید دامنه قدیمی را تحت مالکیت خود نگه داشته و از ریدایرکت ها مطمئن شوید.

میتوان پس از مدتی دامنه جدید را به دامنه دیگری انتقال دهیم؟

تغییرات مداوم دامنه و ریدایرکت های تو در تو موجب میشود که اعتبار و ارزش لینک های شما از دست برود. پیشنهاد میکنیم در صورتیکه دامنه جدیدی را برای فعالیت خود انتخاب کرده اید، درخواست قبلی را غیرفعال کرده و هر دو دامنه اول و دوم را طبق مراحل توضیح داده شده به آدرس سوم منتقل کنید.

تغییر آدرس به https را به گوگل اعلام کنید؟

ابزاری که در پنل سرچ کنسول قرار داده شده است برای اعلام تغییر دامنه اصلی سایت است. اگر آدرس صفحات شما به https تغییر کرده است کافیست نسخه http را به https ریدایرکت 301 کرده و از این پس آمار و اطلاعات را از پنل نسخه https دنبال کنید.

پاسخ‌گوی سوالات شما هستیم سوال شما توسط کارشناسان وبسیما پاسخ داده شده و از طریق پیامک اطلاع رسانی می‌شود
نام و نام خانوادگی نام و نام خانوادگی به فارسی
آدرس ایمیل sample@domain.com
تلفن همراه 09 XX XXX XXXX
متن نظر
ثبت دیدگاه
  • مهدی مرادپور
    23/06/2021

    سلام
    من میخواهم از یک هاست ایران به یک هاست ایران دیگر با امکانات بیشتر سایتم رو منتقل کنم
    منتهی چون سرور ها فرق دارن ip عوض میشه اما هر دو در ایران هستند.
    ایا این تغییر ip تاثیر منفی میزاره روی سئو سایت ؟
    با تشکر

    • وبسیما
      WEBSIMA
      05/07/2021

      سلام دوست عزیز
      خیر، تغییر IP تاثیر منفی بر سئو سایت شما ندارد.

  • سینا بوالحسنی
    07/01/2021

    سلام خسته نباشید
    آیا بعد از گذشت 6 هفته و انتقال کامل سایت ,میشود کد های ریدایرکت را پاک کرده و دامنه قبلی را کامل از نتایج گوگل حذف کرد. مشکلی پیش نمی آید؟

    • وبسیما
      WEBSIMA
      08/02/2021

      سلام دوست عزیز
      اگر دامنه قبلی لینک سازی خارجی ارزشمندی داشته باشد این اعتبار از دست رفته و دیگر به دامنه جدید منتقل نمیشود. اگر آن دامنه اعتبار و لینک مهمی نداشته میتوانید ریدایرکت را حذف کنید.

  • Hossein Ebrahimi
    04/01/2021

    من کلا سه بار توی وبسیما نظر گذاشتم ، توی یک سال اخیر … ولی یکبار هم جوابمو ندادید …. این آخرین نظریه که نوشتم …. متاسفم واقعا

    • وبسیما
      WEBSIMA
      08/02/2021

      سلام دوست عزیز
      نظرات شما به اشتباه در بخش اسپم قرار گرفته بود. سوالات شما را پاسخ دادیم. از اینکه منتظر ماندید پوزش میطلبیم

  • میثم جوادی
    04/01/2021

    چطور میشه اعتبار یک صفحه رو به صفحه دیگه داد. مثلا اعتبار یک مقاله رو به لینک صفحه یکی از خدمات داد

    • وبسیما
      WEBSIMA
      08/02/2021

      سلام دوست عزیز
      برای انتقال کل اعتبار تنها روش استفاده از ریدایرکت 301 است. البته در نظر داشته باشید که صفحه مبدا و مقصد باید محتوا و موضوع مشابهی داشته باشند در غیر اینصورت ارزش و اعتباری به مقصد نداده ایم.

  • یاشار نوعی
    03/01/2021

    سلام
    ممنون از مقاله ی خوبتون
    من هم دارم از مجنتو به ورد پرس مهاجرت میکنم و هم دامنه رو تغییر میدم بصورت همزمان
    چه کنم که به مشکل نخورم؟

    • وبسیما
      WEBSIMA
      08/02/2021

      سلام دوست عزیز
      اگر مسیر را به درستی انجام دهید و هر صفحه را به نسخه جدید خود ریدایرکت 301 کنید مشکلی پیش نمی آید. برای اطمینان بیشتر میتوانید ابتدا تغییر دامنه را انجام دهید و بعد از یک ماه به وردپرس کوچ کنید.

  • Hossein Ebrahimi
    03/01/2021

    سلام من یه سوال خیلی مهم دارم که جواب دقیق و شفافش به لطف شما تیم زحمتکش و با معرت وبسیما بستگی داره … ممنون میشم کمکم کنید . جریان از این قراره . . .
    بنده یک سایت دارم که با یه سایت ساز گمنام ساخته شده و اصلا معلوم نیست چه سیستم مدیرتی هست چون نه امکانات خوبی داره و نه دسترسی خوبی داره ..ولی خب حدود دویست تا پست توش گذاشتم که رتبه های بالایی هم گرفتن ( این از این )
    حالا کلا یه سایت جداگانه با یه دامنه دیگه توی وردپرس طراحی کردم و می خوام از اطلاعات اون دویست تا پست استفاده کنم و اینجا بزارمشون .
    هیچ نیازی به انتقال اعتبار ندارم ، فقط می خوام سایت قبلی و پست هاش کاملا حذف بشن که یکی نشن با پست های سایت جدید .
    نوشته های پست های سایت قبلی رو می خوام فقط توی سایت جدید کپی پیست کنم .
    الان مشکلم اینه که سایت قبلی رو چجوری ب کل نابود کنم … چون وردپرس نیست و معلوم نیست از چه سیستمی داره استفاده می کنه …. تو رو خدا کمکم کنید . . . نوشته هام رو می خوام

    • وبسیما
      WEBSIMA
      08/02/2021

      سلام دوست عزیز
      سایت قبلی را در سرچ کنسول ثبت کرده و پس از انتقال اطلاعات با استفاده از Remove URLs از نتایج جستجو حذف کنید.
      اگر این امکان را داشته باشید که هر صفحه را به نسخه جدید خود در سایت جدید ریدایرکت 301 کنید فرآیند انتقال اعتبار هم به درستی انجام میشود.

  • سمیه عربی
    21/11/2020

    سلام. خسته نباشید. ممنونم از مطلب مفیدتون. دو تا سوال در این زمینه دارم:
    1. سایت و بلاگ من هر دو در یک اکانت سرچ کنسول ثبت شده اند، با توجه به محدودیت هایی که به این دلیل پیش میاد، آیا توصیه میکنید بعد از تغییر دامینی که در پیش داریم همزمان سرچ کنسول بلاگ رو هم از سایت جدا کنیم؟ یا این کار باعث میشه نتونیم تحلیل خوبی از ورودی ها و مقایسه شون با حالت قبل داشته باشیم؟
    2.در بلاگ سایت، با افزونه ریدایرکت، تعدادی از مقالات رو ریدایرکت 301 کرده بودیم روی هم، آیا لازمه که آدرس های این بخش ها هم ادیت بشن یا نه؟

    • وبسیما
      WEBSIMA
      22/11/2020

      سلام دوست عزیز
      1- اگر سایت و بلاگ همزمان منتقل میشوند نیازی به جدا کردن نیست ولی اگر قصد دارید فقط بلاگ را به دامنه دیگری منتقل کنید حتما به عنوان دو Property مجزا ثبت کنید.
      2- بله این ریدایرکت ها نیاز به آپدیت دارند به ویژه اگر با تغییر دامنه آدرس ها به صورت اتوماتیک آپدیت نشده باشد. یکی از این صفحات را در دامنه جدید باز کنید اگر به درستی ریدایرکت شد مشکلی ندارید.
      3- این سوال رو هم نپرسیدید ولی شاید براتون مفید باشه، لینک سازی های داخلی رو هم مجدد چک کنید. وقتی دامنه جدید راه اندازی شد با Screaming Frog کل سایت را آنالیز کنید و در بخش External Links دنبال آدرس دامنه قدیمی بگردید. اگر چنین لینکی وجود داشت آن را اصلاح کرده و به دامنه جدید ارجاع دهید.

  • سعیده سعیده
    16/11/2020

    سلام من دامنم رو از .ir بردم به .com و ریدایرکت همه آدرسا رو هم انجام دادم ولی لینک های داخلی که در نوشته ها دادم الان جر لینک داخل حساب نمیشه و یئوست میگه که لینک داخلی ندارید و همه رو جز لینک خارجی حساب کرده برای حل این مشکل چیکار کنم؟

    • وبسیما
      WEBSIMA
      17/11/2020

      سلام دوست عزیز
      با دستورات مربوط به دیتابیس میتوانید کلیه لینک سازی های داخلی را اصلاح کرده و آدرس آنها را به دامنه جدید تغییر دهید. اگر در این زمینه تخصص ندارید پیشنهاد میکنیم از یک کارشناس یا مشاور کمک بگیرید یا به تیم فنی سایت اطلاع دهید.

  • الهام محمدی
    27/05/2020

    سلام من اعتبار دامنه اولم را به دامنه دوم میخوام منتقل کنم و در دامنه دوم ادرس صفحات و محتوای سایت با دامنه اول متفاوت است اما موضوع هر دو دامنه یکی است. آیا لازم است برای دامنه اول ریدایرکت 301 را بزنم؟

    • وبسیما
      WEBSIMA
      30/05/2020

      سلام دوست عزیز
      بله هر آدرسی که در دامنه قبلی خود داشته اید را به آدرس متناظر در دامنه جدید ریدایرکت 301 کنید. با این کار ارزش و اعتبار کسب شده از لینک‌های داخلی و خارجی به دامنه جدید شما منتقل می‌شود.

  • سعید
    23/05/2020

    سلام وقت بخیر
    برای تغییر کلی دامنه باید دامنه ی قبلی فعال باشه درست اما سوالم اینه دامنه قبلی باید هاستش هم فعال باشه یا نیازی نیست؟
    مثلا هاست و سایت همون قبلی باشه فقط دامنه تغییر کنه.

    • وبسیما
      WEBSIMA
      30/05/2020

      سلام دوست عزیز
      دامنه شما باید به یک هاست اشاره داشته باشد تا بتوان دستورات ریدایرکت 301 را بر روی آن اجرا کرد. البته الزامی برای حفظ هاست قبلی نیست و میتواند این کار بر روی هر هاستی انجام شود.

  • ali mot
    23/05/2020

    سلام وقت بخیر
    این کدی که نوشتید برای htaccess همه ادرس ها رو منتقل میکنه
    من اگر بخوام همه ادرس ها رو منتقل کنم به جز دامنه اصلی وب سایت چه کدی باید بزنم
    یعنی همه ادرس ها منتقل بشه به جز صفحه اصلی وب سایت میخوام صفحه اصلی وب سایت باز بشه و یک متن به کاربران نشون داده بشه
    چه کدی باید بزارم داخل htaccess

    • وبسیما
      WEBSIMA
      30/05/2020

      سلام دوست عزیز
      باید یک خط کد به htaccess خود اضافه کنید تا مانع ریدایرکت صفحه اصلی شود.
      RewriteCond %{REQUEST_URI} !^index\\.php$

  • ali mot
    23/05/2020

    سلام وقت بخیر
    من ۲ تا وب سایت فعال دارم
    الان میخوام تمامی مطالب یکی از وب سایت رو به یکی دیگه منتقل کنم و فقط روی یکی کار کنم، کافیه تمامی مطالب رو انتقال و ریدایرکت کنم؟ مثل توضیحات؟
    ابن مشکل ساز نمیشه که هر دو دامین فعال بودن و رتبه داشتن
    اینم توجه کنید که کلا میخوام یکی از وب سایت ها رو ببندم و همرو انتقال بدم به یک دامین

    • وبسیما
      WEBSIMA
      23/05/2020

      سلام.
      بله باید همین کار رو انجام بدید و صفحات دامنه قبلی را به آدرس جدید خود ریدایرکت 301 کنید

  • amir mh
    13/05/2020

    سلام
    پیوندهای یکتای سایت من اکثرا فارسی هستن. اگر پیوندهای یکنا رو تغییر بدم و انگلیسی کنم توی سئو چقدر لطمه میخوره به سایتم؟ چجوری اینکار رو انجام بدم که خیلی لطمه به سئو وارد نشه؟

    • وبسیما
      WEBSIMA
      31/05/2020

      سلام دوست عزیز
      اگر تغییر آدرس با ریدایرکت 301 همراه باشد هیچ مشکلی از نظر سئو برای شما ایجاد نمیشود. ولی اگر آدرس ها را بدون مدیریت ریدایرکت تغییر دهید عملا همه لینک های خارجی از دست رفته و صفحات شما باید مجدد توسط گوگل ایندکس و اعتبار سنجی شوند.

  • لیلا مرادی
    02/05/2020

    سلام وقت بخیر.
    من آدرسهای قدیمی سایتم ریدایرکت شده و کانورت انجام سده ولی بعد از گذشت یک سال هنوز در نتایج گوگل ادرس قدیمی نمایش داده میشه. همچنین بعضی از آدرسها به صورت نسبی نمایش داده میشه. من این مورد رو داخل ریدایرکت چکر بررسی کردم و دیدم که آدرسهارو به صورت نسبی نشون میده یعنی از اسلش اسم دامنه به بعد. البته ریدایرکت ها به درستی انجام میشن. ممکنه که مشکل سایت من از این نوع ریدایرکت باشه. ممنون میشم من رو راهنمایی کنید

    • وبسیما
      WEBSIMA
      31/05/2020

      سلام دوست عزیز
      این آدرس ها زمان جستجوی یک عبارت کلیدی نمایش داده میشود؟ اگر با جستجوی دامنه یا با استفاده از عملگر site: به آنها رسیده باشید مشکلی برای سایت شما ایجاد نمیکند ولی اگر در کلمات کلیدی هدف جایگاه گرفته باشند بهتر است برای رفع این مشکل با یک متخصص سئو صحبت کنید.

  • حبیب حبیب
    19/04/2020

    باعرض سلام
    من یک سایت دارم که با TLD ir می باشد، میخواهم TLD com همین دامنه را به دامنه ir موجود ریدارکت کنم تا این سایت هم با TLD com و هم با ir بالا بیاید.
    باتوجه به اینکه پارک دامین برای سئو مضر می باشد و نباید از آن استفاده کنیم. چه راهی را پیشنهاد می کنید؟ (لازم به ذکر است سایت وردپرسی بوده و دارای افزونه Yoaseo می باشد.)
    باتشکز

    • وبسیما
      WEBSIMA
      19/04/2020

      سلام دوست عزیز
      دامنه com را بر روی ir ریدایرکت 301 کنید. با این کار از ایندکس مجزای دو آدرس و تولید محتوای تکراری جلوگیری میشود

      • حبیب حبیب
        19/04/2020

        میشه راهنمایی کنید به چه صورت این کار را انجام دهم تا هر دو دامنه را داشته باشم بر روی یک سایت

        • وبسیما
          WEBSIMA
          20/04/2020

          دامنه دوم را به عنوان Add on Domain اضافه کرده و از طریق فایل htaccess به دامنه اصلی ریدایرکت 301 کنید.

  • رضا احمدی
    10/04/2020

    سلام. من 4 ماه پیش آدرس سایتم رو از دات کام به دات آی آر تغییر دادم. هنوز که هنوزه یه سری کلید واژه رو که سرچ میکنم صفحات دامنه دات کام رو پیشنهاد میده. البته روش که کلیک میکنی میره تو دات آی آر. یعنی ریدارکتش اوکی هست ولی سوالم اینه که بعد از 4 ماه چرا هنوز داره قدیمی ها رو نشون میده. حتی اگه اسم برندم رو سرچ کنید میبینید که لینک های سوم و چهارم از دامنه قدمی هست!!!

    • وبسیما
      WEBSIMA
      20/04/2020

      سلام دوست عزیز
      تغییر دامنه را از طریق سرچ کنسول به گوگل اطلاع داده اید؟
      از طریق پنل سرچ کنسول دامنه قدیمی و بخش performance صفحاتی که در نتایج نمایش داده میشود را شناسایی کرده و درخواست ایندکس مجدد آنها را به گوگل بدهید تا سریعتر متوجه ریدایرکت این صفحه شود.

  • حسن نعمتی
    24/03/2020

    سلام وقت بخیر
    تو کنسول گوگل موقع change of address این ارور میده :
    301-redirect from homepage
    Couldn’t fetch the page
    ***
    در صورتی که وقتی به این ادرس قدیمی سایتم مراجعه میکنم قشنگ ریدایرکت میشه به ادرس جدید سایت ، باید چیکار کنم ؟

    • وبسیما
      WEBSIMA
      06/04/2020

      سلام دوست عزیز
      ممکن است دسترسی ربات های گوگل به سایت جدید مسدود شده باشد یا هنگام انتخاب آدرس مبدا و مقصد به https بودن آنها توجه نکرده باشید.

  • اکبر صیادی
    08/03/2020

    سلام همانطور که در قسمت مقاله “به طور معمول زمانی که تغییر اساسی در ساختار آدرس دهی و یا کدنویسی سایت ایجاد نشده است ریدایرکت صفحات بسیار راحت و با یک خط کد انجام میشود.”
    اشاره کردید این زمانی هست که url ها نظیر به نظیر وجود داشته باشد.
    اگر url های دامین قدیمی با دامین جدید یکی نباشد در اینصورت راه حل چی می باشد.

    • وبسیما
      WEBSIMA
      15/03/2020

      سلام اکبر عزیز
      اگر آدرس دهی صفحات در سایت جدید با تغییرات زیاد نسبت به نسخه قبلی انجام شود باید هر صفحه را به صورت دستی به آدرس جدید خود ریدایرکت کنید و عملا برای هر آدرس یک خط کد در htaccess نیاز داریم

  • Sakhi M
    29/02/2020

    سلام هاست من به قوانین دلیل کپی رایت مسدود شدن و دیگه دسترسی به اونو ندارم الان فقط دامنه سایت مونده
    میتونم از همین دامنه یک سایت جدید راه بندازم یا دامنه جدید بگیرم؟

    • وبسیما
      WEBSIMA
      16/03/2020

      سلام دوست عزیز
      بله همچنان امکان راه اندازی سایت با این دامنه را دارید. کافی‌ست هاست جدیدی تهیه کرده و DNS دامنه را بر روی آن تنظیم کنید.

  • alireza karami
    19/02/2020

    سلام با تشکر از سایت عالیتون
    من یک وب سایت فروشگاهی دارم که روی هاست یک شرکت هست حالا قصد دارم با یک شرکت دیگه کار کنم که هم کد نویسی سایت را تغییر بدم هم هاست را در مورد دامنه مشکلی ندارم و دامنه به نام خودم است ایا تغییر این موضوع بر روی رتبه سایت تاثیر زیادی دارد؟ و انجام چه کاری می تواند مفید باشه؟ با تشکر

    • وبسیما
      WEBSIMA
      21/02/2020

      سلام دوست عزیز
      تغییر هاست میتواند تاثیر مثبت یا منفی بر روی سئو سایت شما داشته باشد. در زمان انتخاب هاست حتما باید به سرعت و منابع آن توجه کنید چرا که اگر زمان لود صفحات شما افزایش یابد مستقیما بر تجربه کاربری و سئو تاثیرگذار خواهد بود.
      پیشنهاد میکنیم حتی پس از انتقال به هاست جدید، هاست قبلی را به مدت 2 ماه حفظ کنید تا اگر با افت ناگهانی رتبه یا مشکلات فنی مواجه شدید فرصت برگشت به شرایط قبلی را داشته باشید.

  • y f
    03/02/2020

    با سلام یه سوال فنی در صورت امکان لطفا راهنمایی کنید ما دو سال پیش یه دامنه با ادرس (مثلا) aa.ir ثبت کردیم و با استفاده از وردپرس شروع به تولید محتوا بر روی دامنه ذکر شده کردیم و حدود دوهفته پیش تصمیم گرفتیم سایت ورودپرسی که روی دامنه مذکور فعاله رو از ریشه اصلی هاست به یک پوشه به نام blog انتقال بدیم و ادرس مطالب تولید شده به aa.ir/blog تبدیل شود و دامنه aa.ir رو به سایت فروش اختصاص دادیم که با php نوشته شده است حالا مشکلی که ایجاد شده است بحث ریدایرکت کردن مطالب و لینکهای ورودی از طرف موتورهای جستجو می باشد که درست نشده است اگه نحوه ریدایرکت کردن اصولی را اعلام کنید برای این قضیه کمک بسیار بزرگیه با تشکر

    • وبسیما
      WEBSIMA
      18/02/2020

      سلام دوست عزیز
      پیشنهاد میکنیم روش های ارائه شده در مقاله آموزش ریدایرکت 301 را مطالعه کنید و اگر مشکل شما حل نشد در همان مقاله مجدد سوال را مطرح کنید.

  • کامبیز شورکی
    09/01/2020

    سلام و عرض ادب
    وبسایت هایی که مرتبا در حال تغییر دامین هستند نیازه که تمامی دامنه های قدیمی رو تمدید و حفظ کنن ؟
    ما دامنه هایی داریم که یکسال پیش ریدایرکت شدن آیا با تمدید نکردن این دامنه ضرری به سئوی دامنه فعلی وارد میشه
    چون گوگل زمان ریدایرکت کامل رو 6 ماه اعلام کرده سردرگم هستیم که تمدیدشون کنیم یا نه
    ممنون میشم در اسرع وقت پاسخ بدید.

    • وبسیما
      WEBSIMA
      13/01/2020

      سلام دوست عزیز
      اگر این دامنه های قبلی در زمینه لینک سازی خارجی فعالیت جدی داشته اند بهتر است آنها را تمدید کنید. چرا که با غیرفعال شدن دامنه و حذف ریدایرکت عملا همه لینک های شما نیز از دست خواهند رفت و این مساله میتواند تاثیر منفی بر سئو شما داشته باشد.

  • hamid kameli
    26/12/2019

    سلام دوستان
    من یه تغییر قالب میخوام انجام بدم از سایت اگهی به فروشگاهعی
    اگر من بخوام قالب رو در لوکال بالا بیارم و با قالب قبلیم عوض کنم با استفاده افزونه ssl سایتم https شده
    ولی در لوکال نمیتونه https انجام بشه تا زمانی که قالب رو بارگذاری کنم و پوسته رو فعال کنم . حالا در این مدت که من قالب رو بارگذاری میکنم و قالب رو انتخاب میکنم https نبودن دامنه مشکلی ایجاد میکنه؟
    از لحاظ انتقال بین این دو قالب متفاوت مشکلی ایجاد نمیشه از لحاظ سئو سایت؟

    • وبسیما
      WEBSIMA
      28/12/2019

      سلام دوست عزیز
      شما میتوانید پس از بارگزاری قالب جدید در زمان کوتاهی SSL را فعال کرده و همه آدرس ها را به روزرسانی کنید در نتیجه مشکلی برای سایت شما ایجاد نمیشود. تغییر قالب میتواند تاثیر مثبت یا منفی بر سئو سایت شما داشته باشد و این تاثیر مستقیما به کدنویسی قالب جدید، رعایت استانداردهای سئو در تگ های HTML، سرعت بارگذاری و نمایش در موبایل مربوط میشود.

      • hamid kameli
        28/12/2019

        منظور از برزو رسانی یعنی ریدایرکت کنم یا سایت رو به حالت غیر فعال در اورده و ssl رو فعال کنم بعد سایت رو به حالت فعال در بیارم؟

        • وبسیما
          WEBSIMA
          13/01/2020

          سلام
          نیازی به غیرفعال کردن سایت نیست. فقط باید از طریق دیتابیس همه آدرس ها را به https تغییر دهید. البته برای این کار افزونه هایی نیز وجود دارد که فرآیند تغییر آدرس ها و ریدایرکت را برای شما انجام میدهند.

  • hamid kameli
    26/12/2019

    سلام وبسیمایی های عزیز .از دیدن سایتتون لذت میبرم چون قبل از درامد زایی به فکر کاربرانتون هستید و این خیلی ارزشمنده نه تنها از دید گوگل بلکه از دید انسانیت.
    سوال داشتم از خدمتتون
    من سایتم رو با افزونه realy simple ssl به https تبدیل کردم
    1-الان دیگه نیازی نیست که جداگانه از طریق فایل .htaccess کدهای ریدایرکت ایجاد کنم براش؟
    2-زمانی که از این افزونه استفاده میکنیم خود افزونه در فایل htaccess تغییر ایجاد میکنه یا ربطی به این فایل نداره؟
    3-الان وقتی 3 ادرس دیگر رو وارد ادرس بار میکنم همه به ادرس اصلی من انتقال پیدا میکنه پس درسته و نیازی به ریدایرکت جداگانه نداره؟
    4-در وبمستر همه ادرس های من وریفای شده ولی نتایج جستجو و دیتا فقط بر روی یک دامنه دیده میشه برای معرفی دامنه اصلی به گوگل این درسته دیگه مشکلی نداره ؟

    • وبسیما
      WEBSIMA
      28/12/2019

      سلام دوست عزیز
      از لطف شما به مجموعه وبسیما بی نهایت سپاس گزاریم.
      این افزونه در واقع همان کاری که به صورت دستی در htaccess انجام میدهیم را برای شما مدیریت میکند و با توجه به اینکه همه آدرس ها به آدرس اصلی سایت شما ریدایرکت میشوند فرآیند انتقال به درستی انجام شده و هیچ مشکلی برای سئو سایت شما ایجاد نخواهد کرد.

  • منصور حسن زاده
    14/12/2019

    با سلام و خداقوت
    ضمن تشکر از مطلب جامع‏
    سایتی با سه بخش به شرح زیر وجود دارد:
    1- domain .com (حدود 50 لینک اصلی محصولات و خدمات که رتبه داریم و برای ما مهم است)
    2- /blogs/ (حدود 150)
    3- /folder/ ( حدود 1800)

    سوالات:
    1- در صورتیکه بخواهیم فقط قسمت سوم را به یک دامنه دیگر منتقل کنیم و لینک ها را از دامنه قبلی حذف کنیم و -با توجه به اینکه تعداد زیادی لینک حذف می شود‏‎- طوریکه به رتبه های دامنه قبلی بخصوص قسمت اول لطمه ای نخورد چه باید کرد؟ لازم به ذکر است قسمت سوم تقریبا هیچ کمکی به رتبه قسمت های اول و دوم نمیکند. اولویت ما حفظ رتبه و اعتبار دامنه قبلی و لینک های باقیمانده است.
    2- آیا اعتبار قسمت سوم هم به دامنه جدید منتقل می شود؟

    درواقع بطور خلاصه میخواهیم سایت را به دو قسمت و دو دامنه مختلف تبدیل کنیم و هر کدام اعتبار خود را حفظ کنند.

    لطفا راهنمایی فرمایید.

    • وبسیما
      WEBSIMA
      18/12/2019

      سلام دوست عزیز
      شما میتوانید سایت جدید را با محتوای این بخش راه اندازی کرده و همه صفحات قرار گرفته در فولدر را به آدرس جدید خود ریدایرکت 301 کنید. با این کار اعتبار و جایگاه به آدرس های جدید منتقل میشود.

  • سروناز آتش
    10/12/2019

    با تشک از توضیحات کاملتون
    من طبق راهنمایی های شما ریدایرکت رو انجام دادم(هاست عوض نشده فقط داخل آدرس تغییر کرده)اما بعد از یک هفته گوگل هر دو صفحه رو ظاهر میکنه،زمانی که سرچ میکنم هم صفحه قدیمی نمایش داده میشه هم جدید اما روی هر دو کلیک کنم داخل یک صفحه میره
    اگر امکانش هست راهنماییم بفرمایید

    • وبسیما
      WEBSIMA
      18/12/2019

      سلام دوست عزیز
      فرآیند انتقال ممکن است تا یک ماه زمان ببرد. این شرایط زودگذر بوده و گوگل آدرس های جدید را جایگزین نسخه های قبلی خواهد کرد.

  • محمد رحمتی
    01/11/2019

    سلام
    بنده دامین جدید رو به صورت addon domain در (سی پنل) به هاست اضافه کردم.
    در واقع هاست جداگانه ای برای دامین جدید تهیه نکردم.
    آیا امکان دارد مشکلی پیش بیاید؟

    • وبسیما
      WEBSIMA
      02/11/2019

      سلام دوست عزیز
      با این کار مشکلی از بابت انتقال دامنه و ریدایرکت نخواهید داشت

      • محمد رحمتی
        02/11/2019

        از نظر سئو چطور؟

        • وبسیما
          WEBSIMA
          07/11/2019

          از نظر سئو هم تفاوتی نخواهد داشت.

  • Mohsen Rezaei
    22/10/2019

    سلام
    “در بسیاری موارد راه اندازی سایت بر روی دامنه جدید همراه با تصمیمات دیگری مانند تغییر هاست یا گواهی SSL انجام میشود. پیشنهاد میکنیم که هر یک از این تصمیمات در بازه های زمانی مجزا و به صورت کاملا مستقل انجام شود”
    توی این بخش از مقاله گفتین که تغییر دامنه و ssl نباید همزمان انجام بشه!
    اگر این دو کار همزمان انجام بشه مشکلی پیش میاد؟! یا پروسه انتقال طولانی تر میشه؟!
    با توجه به اینکه حدود دو ماه از ثبت سایت در گوگل میگذره و جایگاه نسبتا خوبی در گوگل داره

    • وبسیما
      WEBSIMA
      22/10/2019

      سلام دوست عزیز
      انجام همزمان مشکلی ایجاد نخواهد کرد و به مدت انتقال مرتبط نیست. هدف این است که اگر فرضا مشکلاتی در تنظیمات SSL شما وجود داشت این اتفاق موجب اختلال در روند انتقال نگردد.
      به طور کلی اگر همه جوانب را به درستی در نظر گرفتید مشکلی برای شما ایجاد نمیشود.

  • shahab khani
    20/10/2019

    سلام مجدد
    دوستان وبسیمایی مثل اینکه گوگل کلا کنسول قدیمی اش رو تعطیل کرده و الان اون گزینه ی 5 دیگه واقعا نیست توی کنسول قدیمیش ، به هر جایی میشد سر زدم و متوجه شدم که در تنظیمات کنسول جدیدش گویا این بخش رو فعال کرده اما دقیق متوجه انجام کار نشدم ؛ ممنون میشم یه پیگیر ی بکنید و آموزش رو آپدیت کنید.

    • وبسیما
      WEBSIMA
      22/10/2019

      سلام دوست عزیز
      بله تغییراتی در مراحل کار ایجاد شده است. البته روند اجرایی سمت شما همان است فقط دیگر به صورت مرحله ای نمایش داده نمیشود. این آموزش به زودی به روزرسانی خواهد شد.

    • Mohsen Rezaei
      22/10/2019

      گزینه ی change of address رو میتونید توی بخش settings و منوی Property settings در نسخه جدید سرچ کنسول ببینید.

  • کامبیز شورکی
    16/10/2019

    سلام
    برای وبسمترهایی که چند بار چنج دامین میکنند یک سوالی بوجود میاد
    Domain1.ir
    رو به
    Domain2.ir تغییر میدیم
    بعد که میخوایم به دامین2 رو به Domain3.ir تغییر بدیم
    در پنل وبمستر آیا Domain1.ir هم باید به Domain3 بشه؟

    • وبسیما
      WEBSIMA
      16/10/2019

      سلام
      بله دوست عزیز باید دامنه 1 را نیز به 3 منتقل کنید.

  • AmirHosein Malekshahi
    14/10/2019

    سلام وقتتون بخیر
    مرسی از سایت خوبتون که ما هر موقع از همه جا ناامید میشیم سایت شما جواب ما رو میده
    من میخوام دامنم رو عوض کنم ، تووی سی پنل از قسمت aliases دامنه ی جدیدم رو پارک کردم و بعدش از قسمت ریدایرکت اون رو ریدایرکت 301 کردم ، البته قبل از این کار آدرس سایت رو توو تنظیمات وردپرس به آدرس جدید تغییر دادم ، با اینکه نوع ریدایرکتم wild cart هستش ولی صفحات و مطالبم در صورتی که با آدرس قبلی وارد بشن به آدرس جدید ریدایرکت نمیشن و فقط صفحه ی اصلیم به مطالب جدید به صورت اتوماتیک ریدایرکت میشه
    چجوری متیونم مشکل رو برطرف کنم؟
    ناگفته نماند که کد ریدایرکت رو به صورت دستی هم به اچ تی اکسز اضافه کردم قبلا

    • وبسیما
      WEBSIMA
      15/10/2019

      سلام دوست عزیز
      اضافه کردن دامنه جدید به عنوان Alias روش خوبی برای انتقال سایت نیست. پیشنهاد میکنیم دامنه به صورت مستقل تعریف بشه.

  • مریم جعفری
    13/10/2019

    سلام
    خسته نباشید
    سوالم این هست: چرا نسخه http سایت در گوگل نمایش داده میشه و ورودی میاره زمانی که سایت مدت زیادی هست که https شده. چرا این اتفاق میفته؟ اصلا چه طوری میشه که گوگل http رو نمایش میده زمانی که سایت https هست؟
    البته من خودم در نتایج گوگل ندیدم که http سایت نمایش داده بشه. از روی وبمستر دیدم که http سایت هم ورودی میده.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

    • وبسیما
      WEBSIMA
      14/10/2019

      سلام دوست عزیز
      در همان بخش http به تب Pages مراجعه کنید و ببینید چه صفحاتی از سایت شما نمایش داده میشوند. این صفحات را در مرورگر خود باز کنید و مطمئن شوید که به درستی به نسخه https ریدایرکت 301 شده باشند.
      گاهی اوقات کل صفحات سایت https هستند ولی تصاویر هنوز با نسخه http نمایش داده میشوند. با حضور این تصاویر در صفحه نتایج جستجو عملا آمار بازدید نیز در پنل مربوطه نمایش داده میشود.

      • مریم جعفری
        16/10/2019

        ممنون از پاسخ شما
        اما اطمینان کامل دارم که کل سایت به درستی https شده و هیچ مشکلی در ریدایرکت ها از http به https نیست. همچنین تصاویر سایت رو هم چک کردم و همه آن ها با https نمایش داده میشن. برای من خیلی عجیبه این موضوع که هنوز بعد از این همه مدت، در وبمستر از http ورودی میگیره سایتم.
        اگر ممکنه لطفا من رو راهنمایی کنید تا مشکل سایتم حل بشه.
        ممنونم

        • وبسیما
          WEBSIMA
          20/10/2019

          سلام دوست عزیز
          پیشنهاد میکنیم صفحاتی که با آدرس http در نتایج نمایش داده شده اند را از طریق ابزار URL Inspection به گوگل معرفی کنید و درخواست ایندکس مجدد بدهید. این کار موجب میشود متوجه تغییر آدرس و ریدایرکت در این صفحات بشود.

  • sajjad jamali
    01/10/2019

    سلام
    تمام مراحل انجام دادم و با زدن دامنه قدیمی به صورت خودکار وارد دامنه جدید میشم اما مثلا در لینک سازی های داخلی قدیمی یا صفحات ایندکس شده در گوگل که کلیک میکنم دامنه تغییر نمیکنه .

    • وبسیما
      WEBSIMA
      05/10/2019

      سلام دوست عزیز
      به احتمال زیاد شما فرآیند ریدایرکت را به درستی انجام نداده اید. پیشنهاد میکنم مقاله ریدایرکت 301 چیست را مطالعه کنید.

    • AmirHosein Malekshahi
      14/10/2019

      این مشکل رو من هم داشتم و یک روز کامل درگیرش بودم
      باید کد های ریدایرکت رو اول فایل اچ تی اکسزت بذاری که اولویت اجرا با اونا باشه

  • محسن باصفا
    22/09/2019

    سلام. سایت من دقیقا در حالت تغییر TLD هستش. فقط موضوعی که هست .ir از یک شرکت تهیه شده و .com از شرکتی دیگر.
    حالا میخواستم که .com بجای .ir قرار بگیره.
    از طرفی در امور سایت مبتدی هستم.
    بهتر است طبق دستورالعمل ها، خودم انجام بدم یا واگذار کنم به شرکت های طراحی سایت تا برام انجام بدهند؟

    • وبسیما
      WEBSIMA
      23/09/2019

      سلام دوست عزیز
      این فرآیند کار پیچیده ای نیست و اجرای آن میتواند دقیقا با همین مسیر انجام شود ولی اگر تصور میکنید که تسلط کامل بر روی انجام آن را ندارید پیشنهاد میکنیم از یک مشاور یا متخصص کمک بگیرید چرا که اشتباه در این فرآیند ممکن است تاثیر منفی زیادی بر سایت شما داشته باشد.

  • مهدی فانی
    20/09/2019

    سلام.من یک سایت قدیمی که با html نوشته شده رو میخوام کلا cms اش رو تغییر بدم.خیلی هم روی سئوش کار نشده. سوالی که دارم اینه که برای صفحات قدیمی اش که ایندکس شدن باید ریدایرکت 301 بدم؟؟

    • وبسیما
      WEBSIMA
      21/09/2019

      سلام دوست عزیز
      اگر این صفحات ارزشمند هستند، یعنی جایگاهی در نتایج جستجو دارند و در حال حاضر آمار بازدید خوبی دارند حتما در سایت جدید یک نسخه معادل برای آنها در نظر گرفته و از ریدایرکت 301 استفاده کنید ولی اگر محتوای مناسبی ندارند یا موفق به کسب جایگاه نشده باشند نیازی به این کار نیست.

  • علیرضا محمد کریمی
    31/08/2019

    سلام خسته نباشید
    من سایتم در حال راه اندای است و هنوز توسط گوگل ایندکس نشده و با ورد پرس ساخته میشه من بخوام دامنه رو عوض کنم ایا ضرری برای من داره به جز لینک های داخل سایت که باید بررسی کنم و از نظر سعو در اینده که سایتم راه میوفته ؟

    • وبسیما
      WEBSIMA
      08/09/2019

      سلام دوست عزیز
      با توجه به اینکه سایت توسط گوگل ایندکس نشده و جایگاه و اعتباری کسب نکرده است هیچ مانعی برای تغییر دامنه وجود ندارد. فقط دقت کنید که سایت با دامنه قبلی در دسترس نباشد

  • shahab khani
    28/08/2019

    فوق العاده دقیق و کامل بود توضیح واقعا که کمک بزرگی کردید
    ممنووووووون

  • shahab khani
    11/08/2019

    سلام میشه یه فکری به حال مرحله ی 5 بکنید
    قدم پنجم – اعلام تغییر دامنه به گوگل
    این قضیه رو گوگل برداشته از روی سایتش (هم نسخه قدیم کنسول و هم نسخه جدیدش )
    ممنون میشم راهنمایی کنید

    • وبسیما
      WEBSIMA
      13/08/2019

      سلام دوست عزیز
      این بخش همچنان در پنل قدیم سرچ کنسول موجود است. اگر دسترسی به این بخش ندارید احتمالا کاربر شما به عنوان owner و به صورت مستقیم تایید هویت نشده است.

      • shahab khani
        13/08/2019

        بله ممنون مشاهده کردم
        ولی الان تو قدم چهارم گیر کردم
        این کد رو کپی که کردم سایت با ارور 404 مواجه شد

        • وبسیما
          WEBSIMA
          18/08/2019

          سلام دوست عزیز
          پیشنهاد میکنم برای مشاهده ابزارهای آنلاین و آموزش کامل تر به مقاله ریدایرکت 301 چیست مراجعه کنید.

  • فرهاد نعمت پور
    27/07/2019

    سلام
    بنده از ssl رایگاه در وب سایتم استفاده کردم و پروتکل به https تغیر یافت سوال من این است که آیا با خرید لایسنس ssl استاندارد تغییر دامنه اتفاق میافتد و یا پروتکل تغییر می یابد؟ چون از نظر سئو برام خیلی مهمه که در شرایط الان افت بازدید کننده نداشته باشم ممنون میشم جواب بدید
    با سپاس

    • وبسیما
      WEBSIMA
      27/07/2019

      سلام دوست عزیز
      فعال سازی SSL به معنی تغییر دامنه نیست فقط دقت کنید که اولا تمام آدرس های http به نسخه https ریدایرکت 301 شود و این آدرس جدید را در پنل سرچ کنسول خود ثبت و مدیریت کنید.

  • علی زارعی
    26/07/2019

    سلام وقتتون بخیر
    من دامنه ام رو چند ماه پیش ریدایرکت کردم به ادرس جدید تمام مراحل ریدایرکت رو مو به مو پیش رفتم و حالا بعد از چند ماه از ریدایرکت منصرف شدم و میخام حذف ریدایرکت کنم ولی وقتی ریدایرکت رو برمیدارم و از دامنه اولی استفاده میکنم دامنه دومی خودکار از گوگل حذف میشه کلا از گوگل میره من میخام با دامنه دومی یک سایت دیگه راه اندازی کنم ولی وقتی اولی رو باز میکنم دومی میپره ایا راه حلی برای این موضوع وجود داره؟لطفا راهنمایی کنید با تشکر

    • وبسیما
      WEBSIMA
      03/08/2019

      سلام دوست عزیز
      متوجه سوال شما نشدم. برداشتن ریدایرکت موجب حذف صفحات سایت شما نمیشود. احتمالا مشکل دیگری بر روی سایت شما وجود دارد. پیشنهاد میکنم با یک متخصص تماس بگیرید تا کل فرآیند را به دقت تحلیل کند.

  • وحید علیشاهی
    06/07/2019

    سلام وقتتون بخیر
    من یه دامنه خریدم از شخصی که هاستشو به نامم نکرده اگر سایتمو به یه هاست جدید منتقل کنم چه اتفاقی میوفته آیا سایت افت میکنه تو نتایج گفتگو

    • وبسیما
      WEBSIMA
      08/07/2019

      سلام دوست عزیز
      تغییر هاست یک اتفاق طبیعی و رایج است. تنها در صورتی میتواند تاثیر منفی داشته باشد که هاست جدید شما قدرت و منابع هاست قبلی را نداشته باشد و سرعت نمایش صفحات را کاهش دهد.

  • یزدان فرهادی
    23/06/2019

    با سلام
    حدود یک سال و چند ماه است که بر روی یک دامنه تولید محتوا انجام شده برای سئو و کسب امتیاز ورودی از موتور های جستجو و حالا قصد داریم بر روی این دامنه سایت فروشگاهی خود را راه اندازی کنیم اختصاص و محتوای تولید شده را به بلاگ سایت منتقل کنیم. مثال: ادرس دامنه aaa.ir بوده و حالا قصد داریم این دامنه راه به سایت فروش و
    مطالب را به بلاگ سایت منتقل کنیم با ای ادرس:
    aaa.ir/blag ایا این اتفاق تاثیر منفی داره رو سئوی دامنه یا نه

    • وبسیما
      WEBSIMA
      10/07/2019

      سلام دوست عزیز
      بله این تغییر ممکن است برای شما با افت جایگاه همراه باشد، پیشنهاد میکنم به جای این کار بخش فروشگاهی را در یک فولدر یا زیردامنه راه اندازی کنید

  • دلاور دلاور
    25/05/2019

    سلام وقت بخیر
    من دامنه قبلی را بنا به دلایلی به دامنه جدید تغییر دادم و همه موارد سئو را انجام دادم و با موفقیت اعتبار دامنه انتقال داده شد . اما سه ماه به انقضا دامنه قدیمی مانده آیا حتما باید باز دامنه قبلی را تمدید کنم یا نه ؟ همیشگی باید تمدید کرد ؟
    دامنه قدیمی در حال حاضر ریدارکت به دامنه جدید است
    با تشکر

    • وبسیما
      WEBSIMA
      15/06/2019

      سلام دوست عزیز
      تا زمانیکه امکانش را دارید دامنه قبلی را تمدید کنید. در صورت از دست رفتن این دامنه عملا ریدایرکت نیز غیرفعال شده و همه لینک سازی های قدیمی شما از دست خواهد رفت.

  • محمد نامدار
    25/05/2019

    سلام و وقت بخیر
    ممنونم از اطلاعات جامع و کامل شما
    من یه سایت در وردپرس دارم که از زمان راه اندازی قسمت پیوند های یکتا بر روی نام نوشته و تاریخ تنظیم شده است و با تغییر پیوند های یکتا به نام نوشته با ارور 404 مواجه میشم و مجبورم با به حالت نام نوشته و تاریخ برگردم و از جایی که اصلا از این نوع لینک خوشم نمیاد چه کار میتونم بکنم. با این اوصاف دو سوال از خدمتتون دارم
    1 – پیوندهای بلند بر روی سئو تاثیر منفی دارد؟
    2- با توجه به مقاله ای که در آکادمی وبسیما در خصوص ریدایرکت 301 خوندم، آیا امکان تغییر لینک ها به نام نوشته و تغییر اعتبار لینک ها به صفحه جدید هست؟ اگر بله چطور انجام میشه؟

    ممنون از شما

    • وبسیما
      WEBSIMA
      15/06/2019

      سلام دوست عزیز
      با تغییر پیوند یکتا هسته وردپرس به صورت اتوماتیک کار ریدایرکت را برای شما انجام میدهد. اگر این فرآیند به درستی انجام نمیشود پیشنهاد میکنیم از مشاوره و کمک یک متخصص بهره بگیرید

  • مصطفی میرزاده
    26/03/2019

    سلام بنده حدود دو هفته پیش هم هاست و هم دامنه سایتم رو تغییر دادم و کلیه مراحل رو طی کردم حتی کلیه ریدایرکت ها رو هم چک کردم و توی گوگل هم ثبت نامش کردم فقط اون تایید نهایی از طرف گوگل رو نزدم یعنی توی عکس آخری که گذاشتید گزینه 6 رو نزدم. ولی امروز بعد تقریبا دو هفته اینکار رو کردم.
    توی داشبرد گوگل در سایت قدیمی مقدار total click وtotal impressions یکباره افت کرده و توی سایت جدید همین ها در حال افزایش هست می خواستم بدونم این دیر اقدام کردنم توی سئو تاثیر میذاره؟ سئو برای من خیلی مهمه و مربوط به کارم هست.
    از داشبرد گوگل هر دو سایت الان اسکرین شات گرفتم میتونم براتون بفرستم یه نگاهی بکنین؟
    و این که رتبه الکسا و رتبه moz هر دو رو اسکرین شات گرفتم.

    • وبسیما
      WEBSIMA
      03/04/2019

      سلام دوست عزیز
      اگر مراحل رو به خوبی طی کرده باشید این فاصله زمانی مشکلی برای شما ایجاد نخواهد کرد. روند تغییر دامنه به صورت الگوریتمی و رباتی انجام میشود و هر زمانی که این دستورات به درستی اجرا شوند تاثیر خود را خواهند داشت.

  • raya naser
    12/03/2019

    سلام خسته نباشید
    تشکر از قلم زیباتون بخاطر اکثر مطالب خوبتون
    یه سوال داشتم از خدمتتون
    1- از چند روز دیگه گوگل وبمستر پلنش تغییر میکنه ،چجوری باید تغییر دامین رو به گوگل اطلاع بدیم؟چون من یک ماه بعد نظر تغییر دامنه رو دارم

    • وبسیما
      WEBSIMA
      18/03/2019

      سلام دوست عزیز
      هنوز همه ابزارها به پنل جدید منتقل نشده است و تا زمانیکه جایگزین یک ابزار در پنل جدید معرفی نشود از پنل قدیمی در دسترس شما خواهد بود. بعید است از این نظر با مشکلی مواجه شوید.

  • احمد حسنی
    25/02/2019

    سلام
    ممنون و تشکر از آموزش های شما
    میخواستم کاربر پس از کلیک روی سایت بطور خودکار به سایت دیگه ای منتقل بشه. اگه امکانش هست کد این نوع انتقال رو برام بفرستید ممنون میشم

    • وبسیما
      WEBSIMA
      05/03/2019

      سلام دوست عزیز
      برای انجام این کار باید از کدهای مربوط به ریدارکت 301 استفاده کنید. برای ایجاد این کد ابزارهای آنلاین متعددی وجود دارند. به عنوان مثال ابزار ریدایرکت سایت Rapidtables میتواند برای شما مناسب باشد.

  • محمد ایرانی
    24/02/2019

    این مورد Leverage Browser Caching فعال هست
    سرعت صفحات سایتم هم خوب هستند و مشکلی نداره

  • محمد ایرانی
    20/02/2019

    سلام
    با تغییر سایت از http به https پهنای باند مصرفی تقریبا سه برابر شد
    با مسئول سرور صحبت کردم
    ولی دلیلی برای این مشکل پیدا نکرده
    میشه لطفا راهنمایی کنید که دلیل افزایش چی هست
    در صورتی که بازدیدهای سایتم کاهش داشته و افزایش نداشته

    • وبسیما
      WEBSIMA
      23/02/2019

      سلام دوست عزیز
      ممکن است قابلت Leverage Browser Caching بر روی سایت شما غیرفعال شده باشد. پیشنهاد میکنم با استفاده از ابزار Gtmetrix سرعت سایت و صفحات مهم آن را بررسی نمایید.

  • ana ana.p
    20/02/2019

    با سلام و احترام
    سوالم اینه که ، قبلا دامنه ی ما ریدایرکت شده بود برروی دامنه ی دیگری و در همین وب مستر هم مراحل را طی کرده بودیم –
    حال سوالم اینه که ، الان که مجدد سایت قبلی با دامنه ی قبلی را بالا آوردیم و آن را از ریدایرکت خارج کردیم ، در وب مستر مجدد ، تگ تایید آن را برداشتیم و آن را در سایت گذاشتیم و تایید کردیم – آیا برای کنسل کردن ریدایرکت هم باید کاری انجام دهیم ؟ یا همین که دامنه ی قبل را مجدد در وب مستر تایید کردیم درست است ؟
    با تشکر

    • وبسیما
      WEBSIMA
      23/02/2019

      سلام دوست عزیز
      در همان بخش Change of Address دکمه ای برای کنسل کردن انتقال وجود دارد. به این بخش مراجعه کرده و در صورتیکه درخواست انتقال فعال است این دکمه را بزنید.

  • سمانه قربانی
    31/01/2019

    سلام و خسته نباشید
    دوست عزیز پس از انجام تمامی این کارها باید سایت رو از دامنه قدیمی حذف کنیم یا باید سایت در هر دو دامنه وجود داشته باشه؟

    ممنون از مطالب مفیدتون .

    • وبسیما
      WEBSIMA
      02/02/2019

      سلام دوست عزیز
      دامنه قبلی باید در مالکیت شما باشد و صفحات آن به آدرس جدید خود ریدایرکت شوند. تا زمانیکه ریدایرکت 301 به درستی انجام شود نیازی به حفظ تصاویر، محتوا یا هر اطلاعات دیگری نیست.

  • نیما مهدوی
    30/01/2019

    سلام و عرض ادب.
    یه دامنه ir. دارم که طراحی و تولید محتوا روی اون انجام شده. و تبلیغات گوگل ادوردز رو روی اون انجام می دادم تا اینکه به علت تحریم تبلیغات رو قطع کردن.
    به این خاطر یه دامنه com. ثبت کردم با همون عنوان و روی دامنه قبلی ریدایرکت قطعی (301) کردم.
    الان سوالم اینه که آیا کیفیت و رتبه سایت قبلی برای دامنه جدید لحاظ خواهد شد؟
    از اونجایی که هر دو دامنه به یک هاست متصل هستند، به نظر شما بهتر نیست که دامنه قدیمی رو کلا خاموش کنم؟

    • وبسیما
      WEBSIMA
      02/02/2019

      سلام دوست عزیز
      اگر مسیر تغییر آدرس را به صورت کامل و دقیق طی کرده باشید نهایتا طی دو هفته آدرس های جدید جایگزین دامنه قبلی خواهند شد و شما با افت رتبه مواجه نخواهید شد. اگر دامنه قبلی از دسترس خارج شود عملا ریدایرکت ها نیز غیرفعال شده و لینک سازی های خارجی سایت شما از دست خواهند رفت در نتیجه بهتر است تا زمانیکه میتوانید دامنه قبلی را تحت مالکیت خود و فعال نگه دارید.

  • امید رمضانی
    26/01/2019

    سلام
    ببخشید من قبلا یه دامین داشتم که فیلتر شد و مطالبشم پاک کردم الان میخوام دوباره روش سایت بالا بیارم شنیدم که ارزش سایت افت کرده میخوام بدونم با فعالیت دوباره ارزش سایت به حالت قبل برمیگرده یا خیر؟و سوال اینکه اگه بخواییم این دامین رو به دامین جدید منتقل کنیم ارزشش لینکا به دامین جدید اضافه میشه یا خیر؟

    • وبسیما
      WEBSIMA
      26/01/2019

      سلام دوست عزیز
      اگر صفحات و محتوا مانند قبل باشد شانس کسب جایگاه مجدد را خواهد داشت. اگر قصد دارید بر روی دامنه جدیدی فعالیت کنید درخواست تغییر دامنه سایت را در گوگل ثبت کنید و دامنه قبلی را به دامنه جدید ریدایرکت 301 کنید با این روش ارزش لینک های قبلی حفظ خواهد شد.

      • امید رمضانی
        30/01/2019

        خیلی ممنون از راهنماییتون یک سوال دیگه.
        من وقتی لینکی از سایت رو که مثلا *** هستش رو به *** ریدایرکت میکنم ارور 404 میده صفحه اصلی ریدایرکت میشه ولی صفحه مطالب و … نه.

        • وبسیما
          WEBSIMA
          02/02/2019

          سلام دوست عزیز
          احتمالا خطایی در ساختار آدرس دهی یا کدنویسی سایت شما وجود دارد. بدون دسترسی و شناخت پروژه نمیتوان نظر قطعی در این مورد داد.

  • مجید اسپنانی
    27/11/2018

    سلام. الان یک هفته هست که دامنه رو انتقال دادیم. وب مستر رو هم کاراش رو کردیم.
    کی باید وب مستر دامنه قبلی رو پاک کنیم؟ اصلا بلاید پاک کنیم یا نه؟ لطفا در این زمینه کمکمون کنید. ممنون

    • وبسیما
      WEBSIMA
      01/12/2018

      سلام دوست عزیز
      شما باید دامنه و وبمستر قبلی را تا هر زمان که میتوانید حفظ کنید. در صورتیکه این دامنه از مالکیت شما خارج شود یا تایید هویت شما از آن حذف شود درخواست انتقال دامنه کنسل خواهد شد و ارزش و اعتباری که از لینک های خارجی به دامنه قبلی کسب کرده بودید از دست خواهند رفت.

      • مجید اسپنانی
        01/12/2018

        به عنوان مثال ما نقشه سایتمون رو تغییر دادیم. آیا نقشه جدید رو باید به وب مستر دامنه قبلی اضافه کنیم؟؟؟ یا نباید دیگه توی وب مستر قبلی تغییر ایجاد کنیم و بذاریم به حال خودش باشه؟

        • وبسیما
          WEBSIMA
          04/12/2018

          وبمستر قبلی را به حال خودش رها کنید. هدف فقط حفظ مالکیت شما بر روی این دامنه است.

  • دلاور دلاور
    16/11/2018

    سلام من تغیییر ادرس قدیم به جدید را انجام دادم تنظیمات وبمستر هم انجام شد اما لینک های داخلی من هنوز با ادرس قدیمی هستند با چیکار کنم؟

    • وبسیما
      WEBSIMA
      20/11/2018

      سلام دوست عزیز
      تغییر آدرس لینک های داخلی یا از طریق دیتابیس (به صورت کلی) یا از پنل مدیریت شما و به صورت دستی باید انجام شود. حتما آدرس ها را به روز کنید.

  • shahin safari
    24/10/2018

    سلام ممنون از شما عزیزان
    اولین سوال من این است که آیا شما رویه سایتی که محصولات وردپرس بفروش میرساند رویه سو ورتبه اول رفتن آن کار میکنید ؟ اگر کار میکنید ایا حتما سایت را به رتبه یا صفحه اول میرسانید یا خیر یعنی با ضمانت به نظر من ماپول را در جیب خارجی ها بریزیم ودر گوگل ادورز خرج کنیم کار اشتباهی است بهتره این خرج به دست هم میهنان خودمان برسه

    2- من سایت مذهبی دارم که اول راه است و ایندیگس نشده من در
    سایت های مذهبی سایت هایی را دیدم که رتبه اول دارند ولی بدون https هستند بیشترشون به این شکل است فکر کنم برای سرعت باز شدن سایت است و گوگل حتما میفهمه که یک بلاگ خیلی به امنیت نیاز نداره مخصوصا بلاگی که بخش ثبت نام مشتری هم نداشته باشه سوال من این است که آیا با این روش که میخواهم انجام پدهم موافق هستید من سایتم را به این شکل در وب مستر ثبت کنم http و هرزمان خواستم از https استفاده کنم ریدایرکت 301 انجام دهم این به این شکل باز گوگل متوجه امنیت سایت من میشه؟

    ۳- ببخشید خیلی سوال کردم آخرین سوال من است من دیده ام که خیلی ها میگویند در گوگل وب مستر فقط یکی از ادرس ها تو ثبت کن چون مشکل ایندیگس پیدا میکنی و عده ای میگویند نه هم با www دامنه را ثبت کن هم بدون ww آخر کدام درست است به نظر شما؟

    • وبسیما
      WEBSIMA
      27/10/2018

      سلام دوست عزیز
      1- در حال حاضر بر روی پروژه ای در این زمینه فعالیتی نداریم. البته قبول پروژه سئو به معنی تضمین رتبه یا جایگاه مشخصی در نتایج گوگل نیست و پیشنهاد میکنم معیار خود را برای تعیین موفقیت یک سایت تغییر دهید.
      2- ریدایرکت کردن نسخه https به http کار درستی است ولی به این معنی نیست که با این کار امنیت سایت شما توسط گوگل تایید میشود. همانطور که خودتان هم اشاره کردید استفاده از https برای یک مجله الکترونیکی ضروریتی ندارد.
      3- برای مدیریت بهتر همه آدرس ها پیشنهاد میکنیم که شما همه حالت های ممکن را در وبمستر خود ثبت کنید. برای کسب اطلاعات دقیق تر پیشنهاد میکنم به مقاله ثبت دامنه اصلی سایت مراجعه نمایید.

  • عرفان رحیمی
    08/09/2018

    عرض سلام و ادب :

    بنده یک وبسایتی دارم که قصد دارم بنا به دلایلی به طور کلی، محتوای اون رو روی یک دامنه جدید قرار بدهم . سایت فعلی بنده به صورت اختصاصی طراحی شده ولی سایت جدید رو می خواهم با وردپرس راه اندازی کنم.

    نام دامنه ها به طور کلی با یکدیگر فرق داره و می تونم بگم دامنه جدید یه چیز دیگه ای هست.

    در وبسایت فعلیم تعدادی مقاله و ویدیو وجود دارد که بعضی از اون ها رو می خواهم در وبسایت جدید منتشر کنم.

    سوالم دقیقا اینه که اگر تمام مقالات رو کپی کنم و فقط با کمی تغییرات قرار بدهم داخل بلاگ سایت جدید و مراحل تغییر دامنهرو طبق همین مقاله انجام بدهم ، گوگل دیگه این مورد رو کپی برداری نمی دونه؟

    البته فکر کنم با موضوع ریدایرکت کردن و اعلام در پنل وبمستر، دیگه گوگل متوجه این موضوع میشه که محتوای سایت قبلی روی سایت جدید منتقل شده 🙂

    پیشنهاد شما برای این کار چیست ممنون

    • وبسیما
      WEBSIMA
      09/09/2018

      سلام دوست عزیز
      اگر شما هر صفحه از سایت قبلی را به صفحه متناظر (با همان محتوا) در سایت جدید ریدایرکت کنید و مراحل اعلام تغییر آدرس را به درستی طی کنید هیچ مشکلی از نظر افت جایگاه یا تولید محتوای تکراری نخواهید داشت.

      • عرفان رحیمی
        09/09/2018

        با تشکر از پاسخ شما:

        ببینید برخی از مطالب را نمی خواهم منتشر کنم و برخی دیگر، همان مقالات را می خواهم بر دارم و در سایت جدید قرار دهم.

        با این اوصاف آیا حتما باید ریدایرکت متناظر انجام دهم یا یک ریدایرکت کلی به صفحه اصلی سایت جدید کافیست ؟

        1- کدام را پیشنهاد می دهید؟

        2- در صورتی که ریدایرکت متناظر انجام شود، تکلیف اون صفحاتی که نمی خواهم استفاده کنم چه می شود؟ اون هارو به صفحه اصلی سایت جدید ریدایرکت کنم؟

        ممنون

        • وبسیما
          WEBSIMA
          11/09/2018

          سلام دوست عزیز
          صفحاتی که در سایت جدید نیز وجود دارند را ریدایرکت 301 کنید به نسخه جدید و صفحاتی که در سایت جدید وجود ندارد را ریدایرکت کنید به صفحه اصلی سایت.

  • مجید اسپنانی
    04/09/2018

    سلام.
    در مورد تغییر دامنه صحبت کردید. اما در مورد تاثیر تغییر قالب روی سئو مطلبی رو در سایتتون پیدا نکردم.
    سوالی که دارم اینه که آیا تغییر قالب روی سئوی سایت تاثیر منفی داره؟

    • وبسیما
      WEBSIMA
      08/09/2018

      سلام دوست عزیز
      تاثیر تغییر قالب سایت قابل پیش بینی نیست. اگر قالب شما استانداردهای سئو تکنیکال را دارا بوده و بهتر از قالب قبل باشد میتواند تاثیر مثبت در سئو سایت نیز داشته باشد ولی اگر قالب مناسبی نباشد ممکن است موجب از دست رفتن جایگاه شما در نتایج گوگل شود.

  • علی زهی
    27/08/2018

    باسلام
    بنده می خواستم بدونم اگر بخواهم دامنه قدیمی به دامنه جدید انتقال بدم اما آدرس صفحاتم برابر نیست و میخواهم تک تک صفحات رو به صورت دستی به آدرس های جدید منتقل کنم و فایل htaccess رو باید چطوری تنظیم کنم ؟
    برای مثال :
    این دو صفحه
    ***
    ***
    ریدایرکت به صفحه زیر بشه
    ***
    باتشکر
    از وب سایت خوبتون و پشتیبانی بی نظیرتون

    • وبسیما
      WEBSIMA
      01/09/2018

      سلام دوست عزیز
      پیشنهاد میکنم از ابزار آنلاین مدیریت ریدایرکت در سایت htaccessredirect.net استفاده کنید. این ابزار خروجی مورد نظر شما را تولید میکند.

      • علی زهی
        01/09/2018

        باسلام
        تشکر از پاسخ خوبتون
        سایت بالا کمکی نکرد میخوام بدونم در همچین حالتی باید تک تک آدرس ها رو ریدایرکت 301 زد ؟
        و اگر یک الگو فایل بهم معرفی کنید ممنون میشم

        • وبسیما
          WEBSIMA
          01/09/2018

          اگر ساختار یکسانی برای همه ریدایرکت ها نیست شما باید آدرس ها را تک به تک ریدایرکت کنید. این ابزار به خوبی کاری که در نظر دارید را انجام میدهد

  • علیرضا مقدم
    15/08/2018

    سلام
    بعد از انتقال به https نتایج جستجو در گوگل به سرعت به حالت قبل برگشت اما از بینگ و یاهو حذف شده
    سایت مپ در بینگ وبمستر تغییر داده شده ولی تغییری در نتیجه مشاهده نشد.

    • وبسیما
      WEBSIMA
      15/08/2018

      سلام
      فکر میکنم برای اینکه بینگ و یاهو متوجه بشن باید کمی بیشتر صبر کنید. گوگل در این زمینه قوی است و به سرعت صفحات جدید را جایگزین میکند.

  • مستر گمنام
    23/07/2018

    سلام من دامنه سایتم را تغییر دادم و چند سوال:
    1. سایتم را با www و بدون www ثبت کردم آیا اشکالی دارد؟
    2. وقتی که به بخش Site Settings مراجعه می کنم که سایت را با www ثبت کنم ولی سه تا گزینه های مرود نظر نمایش داده نمی شود و فقط متن زیر است:
    Preferred domain
    Not all options are available because of a Change of Address request related to this site
    برای اینکه به گوگل بفهمانم دامنه اصلی با www است باید چکار کنم؟

    • وبسیما
      WEBSIMA
      24/07/2018

      سلام دوست عزیز
      شما یکی از این دو آدرس را به عنوان مقصد تغییر آدرس سایت قبلی انتخاب کرده اید و همان آدرس را باید به عنوان دامنه اصلی انتخاب کنید. اگر در بخش تغییر دامنه با www گذاشتید آدرس اصلی را نیز با www قرار دهید.

      • مستر گمنام
        24/07/2018

        من سایتم را در گوگل وبمستر در دو حالت ثبت کردم و مقصد تغییر آدرس ها را www قرار دادم و سوالم این بود که آیا ثبت سایت در گوگل وبمستر با هر دو حالت اشکالی دارد یا نه؟
        اما مشکلی که وجود دارد این است که در بخش Site Settings که سه گزینه ای را که مربوط به انتخاب سایت با www است یا بدون آن را نمی آورد و متن زیر نمایش داده می شود:
        Preferred domain
        Not all options are available because of a Change of Address request related to this site

        • وبسیما
          WEBSIMA
          24/07/2018

          ثبت هر دو آدرس صحیح است ولی شما مدیریت را فقط بر روی آدرس اصلی انجام میدهید.
          با توجه به اینکه شما فرآیند تغییر آدرس را روی این سایت انجام داده اید دیگر به بخش تعیین دامنه اصلی دسترسی ندارید و گوگل به صورت پیش فرض همان آدرسی که مشخص کرده اید را به عنوان دامنه اصلی در نظر میگیرد.

  • مستر گمنام
    19/07/2018

    سلام دامنه سایتم را دو ماه پیش تغییر دادم ولی این دامنه جدید به دلایلی مشکل داشت و مجبورم مجددا به دامنه دیگری انتقال دهم.
    سه سوال:
    1. آیا با تغییر مجدد دامنه به مشکل میخورم؟
    2. آیا استفاده از ssl را توصیه می کنید؟
    3. آیا مشکلی دارد که الان دامنه را تغییر دهم و سه ماه دیگری ssl روی دامنه سایتم قرار دهم یا اینکه هر دو را همزمان انجام دهم؟

    • وبسیما
      WEBSIMA
      19/07/2018

      سلام دوست عزیز
      1- تغییر دوباره آدرس مشکلی برای شما ایجاد نمیکند.
      2- بله استفاده از SSL معتبر توسط گوگل نیز توصیه شده و تاثیر هرچند اندک در پیشرفت شما خواهد داشت.
      3- مشکلی از نظر زمان راه اندازی SSL وجود ندارد. تفاوتی نمی کند که این اتفاق همزمان با تغییر دامنه باشد یا چند ماه بعد از آن

  • Behrooz Dante
    11/07/2018

    سلام خسته نباشید من ادرس سایتمو به درستی تغییر دادم و گوگل هم تایید کرد. حالا چنتا سوال دارم:

    1- تا کی باید انتقال 301 از دامنه قدیمی به دامنه جدید رو اکتیو نگه دارم ؟ چون بالاخره هر ماه باید هزینه 2 برابری برای هاست کنم تاهر 2 دامنه فعال باشند. تا از دامنه A به دامنه B ریدایرکت 301 داشته باشم.

    2- گوگل ادرس urlهای ایندکس شده رو با دامنه جدید در نتیجه صفحات بروزرسانی میکنه؟ اخه وقتی ادرس سایتمو با site: بررسی میکنم میبینم عملا 2 نسخه از هر دامنه نمایش داده شده!
    برای مثال از صفحه اصلی (خانه) عملا 2 تا نتیجه تو گوگل یافت شده یکی برای دامنه قدیمی و یکی برای دامنه جدید با محتوای یکسان.

    لازم به ذکر هست که من TLD دامنه خودمو از com. به ir. تغییر دادم ولی نام دامنه همون هست و الان سایتم با نام یکسان ولی با TLD متفاوت در گوگل اینکس شده.

    ایا میدونید برای چی گوگل ادرس دامنه صفحات قدیمی رو با دامنه جدید جایگذین نکرده و بجاش ادرس جدید رو اینکس کرده ؟ اینطوری 2 نسخه از هر مطلب توی گوگل ایندکس میشه یکی با دامنه جدید و یکی با دامنه قدیمی !
    فکر نکنم مشکل از ریدایرکت باشه چون وقتی روی یک مطلب ایندکس شده از دامنه قدیمی کلیک میکنم بلافاصله به ادرس جدید ولی TLD متفاوت ریدایرکت 301 میشه.

    البته لازم به ذکر هست که الان که این پیامو مینویسم 1 روز قبلش ینی دیروز به گوگل اعلام کردم که سایت رو به ادرس جدید انتقال دادم. و تمام این موارد طی 1 روز اخیر اتفاق افتاده است. ایا با مرور زمان گوگل خودش ادرس هارو جایگذین میکنه یا همینطوری میخاد 2 نسخه از هر دامنه رو توی گوگل ایندکس کنه؟؟؟

    3- من باید درخواست خزیدن جدیدی از طریق console webmaster برای دامنه جدید یا دامنه قدیمی ارسال کنم؟

    ممنون از سایت خوبتون.

    • وبسیما
      WEBSIMA
      14/07/2018

      سلام دوست عزیز
      1- شما باید تا زمانیکه میتونید این دامنه و ریدایرکت را حفظ کنید زیرا لینک سازی های قبلی شما همگی به دامنه قبلی انجام شده و با از دست رفتن آن عملا تمام لینک های شما از دست میرود. حداقل یک سال این فرآیند را ادامه دهید.
      2- برای انتقال کامل آدرس ها معمولا یک تا دو هفته زمان لازم است.
      3- سایت جدید را در گوگل وبمستر ثبت کنید و تمام فرآیند های مدیریتی را از این به بعد برای این سایت انجام دهید. با استفاده از fetch as google‌میتوانید سرعت ایندکس صفحات جدید را افزایش دهید.

  • مجید علیخانی
    29/06/2018

    برای تغییر به ssl ایا لازمه فرایتد چنج ادرس طی بشه؟

    • وبسیما
      WEBSIMA
      30/06/2018

      سلام دوست عزیز
      خیر نیاز به change of address نیست شما تنها باید آدرس های http را ریدایرکت 301 کنید به https و از این به بعد از پنل مدیریت نسخه https در گوگل وبمستر استفاده نمایید.

  • حسن نعمتی
    31/05/2018

    سلام خسته نباشید ، برای تغییر ادرس تو وردپرس و ریدایرکت 301 لینک مطالب قدیمی به لینک جدید هم اموزش بدین ، من لینک مطالب تغییر دادم و الان کلی ارور تو وبمستر تولز دارم با این که فکر میکردم خوده افزونه سئو yoast به صورت اتوماتیک ریدایرکت میکنه
    ولی نمیدونم چرا روی لینک ارور داخل وبمستر تولز کلیک میکننم ارور 404 میده و لینک تغییر نمیکنه ولی همون عنوان لینک 404 توی گوگل سرج میکنم با لینک جدید نمایش میده ، اگه لینک مطالب داخل وبمستر تولز اپدیت شده پس ارور ها برای چیه
    با اینکه تغییر لینک من برمیگرده به 3 ماه پیش ارور 404 که داخل وبمستر تولز میبینم برای 15 روز پیش با لینک قدیمی ارور داده و عنوان و لینک جدید سرچ میکنم توی گوگل با لینک جدید گوگل نمایش میده 😐

    • وبسیما
      WEBSIMA
      02/06/2018

      سلام دوست عزیز
      گوگل صفحات جدید را جایگزین صفحات قبلی کرده ولی با توجه به اینکه شما به صفحه 404 میروید بنظر میرسه که ریدایرکت 301 به درستی انجام نشده است.
      شما باید صفحات 404 را به نسخه جدید آنها ریدایرکت کنید و این کار باید برای هریک از صفحات انجام شود.

  • مجید علیخانی
    02/05/2018

    سلام
    ما حدود 25 ماه پیش دامینمونو از ir به com تغییر دادیم وقتی به فاصله کمی هم تغریبا یک روز https کردیم سایتو و از اون روز ساتمون دچار مشکل شده حدود 2 ماه پیش بود که متوجه شدیم ریدارکتا قدری مشکل داره و بعضی صحات خاص هنوز با دامین ir بالا میان با قرار دادن کد در htaccess همه این ریدایرکتارو رو مجدد چک کردیم و کامل درست شد .

    مشکلی که الان داریم اینه که دامین قبلی هنوز موقعی که site: سرچ میکنیم در گوگل ریزالت داره حدود 3000 صفحه البته اینم بگم از چند وقت پیش که ریدایرکتا درست شدن وقتی چک میکنم هر 2 روز حدود 10 تا ازش کم میکنه و بعضی وقتا هم یهو بهش زیاد میکنه چند تایی ولی به نظر در حال کاهش هست

    محتوی سایت ما کاملا یونیک هست و ترجمه میکنیم و حتی عکس هارو هم خیلی وقتا خودمون عکاسی میکنیم

    اما به نظر سایت مثل زمانی که روی ir بود قدرت نداره قبلا وقتی پستی منتشر میکردیم اولا به فاصله 2-3 دیقه ایندکس شده بود و با انواع حالت هایی که در عنوانش بود سرچ میکردیم بالا بود ولی الان مطالب حدود 2 روز بعضی وقتا طول میکشه ایندکس بشه و اخرم رتبه ای انچنان خوبی نداره

    مورد بعدی اینکه من امروز وب مستر سایت قدیمی رو چک میکردم دیدم change adress دوباره فعال شده و من مجدد مراحل change adress رو تیک زدم و مجدد فعالش کردم حالا نمیدونم اینکار ضرر داره یا نه من احساس میکنم هرچقدر که صفحات ایندکس شده سایت قدیمی در گوگل کمتر میشه رتبه های بهتری میگیریم ما البته این یه حدسه

    گوگلم که هر روز انگار داره یه چیزی رو تست میکنه و واقعا عجیب غریب شده کار

    به نظر شما باید چی کار کنم
    اول اینکه کار درست یکردم دوباره چنج ادرس رو فعال کردم ( فکر کنم خودش بعد از 6 ماه غیر فعال شده بوده )
    دوم اینکه برای بالا بردن سرعت ایندکس چه کنم ( لازم به ذکره همه موارد نسخه موبایل بودن سایت – سرعت سایت 90 هست و سبز – در وبمستر هم هیچ اروری نیست روزی 1-2 تا 404 میادکه به سرعت برطرف میشه ) ولی باز سرعت ایندکس و رتبه دهی مشکل داره به نظرتون نیاز به لینک سازی هست؟ و با لینک سازی حل میشه یا مشکل جای دیگری هست
    وسومم اینکه نظر خودتون راجب کلییت کار میخواستم
    ممنون از وقتی که میذارید

    • وبسیما
      WEBSIMA
      02/05/2018

      سلام دوست عزیز
      اینکه برای مدت طولانی این صفحات از به درستی ریدایرکت نشده بودند میتونه مهمترین مشکل شما باشه. در این مدت گوگل محتوا را در هر دو آدرس ایندکس میکرده و عملا یک کپی از سایت شما در دسترس بوده.
      کارهایی که انجام دادید یعنی تصحیح ریدایرکت و درخواست مجدد Change of address همگی درست بودند و با این روش ممکنه مشکل شما به کلی حل بشه. اگر طی دو هفته همه لینک های سایت ir‌ از ایندکس گوگل خارج نشدند یعنی فرآیند انتقال به درستی انجام نشده.
      با توجه به عمر سایت شما در این مقطع لینک سازی درست و رپورتاژ آگهی میتونه به رشد اعتبار و جایگاه شما کمک زیادی بکنه.

      • مجید علیخانی
        02/05/2018

        سلام
        متشکر از پاسخ شما
        البته اینکه میگم ریدایرکت کامل نبوده مربوط به ادرس مطالب نبوده مطالب به درستی ریدایرکت بودن و روی یک ادرس بالا میومدن بیشتر برای یه سری فایل های مربوط به تم و جاوااسکریپتا بوده و همچنین تصاویر که روی دوتا ادرس بالا میومدن.
        بازم ممنون پس دو هفته ای باید صبر کنیم
        ایا تیم شما هم خدمات لینک سازی و ریپورتاژ انجام میده؟

        متشکر

        • وبسیما
          WEBSIMA
          05/05/2018

          سلام دوست عزیز
          بله صبر کنید و بعد نتایج را اعلام کنید. خدمات رپورتاژ و تدوین برنامه منظم برای لینک سازی انجام میشود که میتوانید با مراجعه به سایت repox.net درخواست خود را ثبت کنید.

  • یه جای خوب
    30/04/2018

    سلام
    روز شما بخیر
    من سایتی زدم به ادرس ***
    قبلا ادرس صفحات به این صورت بود
    ***.com/product.php?pid=12
    حالا میخام ادرس صفحات به این صورت بشه:
    ***.com/مولتی-متر.html
    به این نتیجه رسیدم کلیه صفحاتی که از قبل دارم رو ریدایرکت کنم به ادرس جدید.
    این کد رو هم نوشتم:
    RewriteCond %{QUERY_STRING} ^pid=31$
    RewriteRule ^product\.php$ https:// www .***.com/multi-metr.html
    الان ریدایرکت انجام میشه اما اون پارامتر pid=31 ته ادرس میمونه.
    ممنون میشم کمک کنید.
    با تشکر

    • وبسیما
      WEBSIMA
      01/05/2018

      سلام دوست عزیز
      اون عبارت pid رو هم در بخش rewriterule و در ادامه product.php قرار دهید تا دقیقا آدرس مورد نظر شما را ریدایرکت کند.
      اگر این روش جواب نداد از وجود تگ canonical در صفحات خود مطمئن شوید زیرا مانع تولید محتوای تکراری و ایندکس صفحات با پارامترهای اضافی در آدرس میشود.

  • مستر گمنام
    20/04/2018

    با سلام و عرض ادب
    همه مراحل خوب پیش رفت به جز قدم پنجم که اعلام تغییر دامنه به گوگل است که گزینه سوم که مربوط به چک کردن ریدارکت 301 است که با وجود اینکه که کد ریدارکت را به فایل مورد نظر اضافه کردم ولی گوگل وبمستر تایید نمی کند ضمن اینکه این پیغام را نیز نمایش می دهد:
    The old site redirects to ***, which does not correspond to the new site you chose.

    • وبسیما
      WEBSIMA
      21/04/2018

      سلام دوست عزیز
      در حال انتقال از چه دامنه ای به چه دامنه ای هستید؟

      • مستر گمنام
        21/04/2018

        از *** به ***
        یه نکته هم اونم اینکه هاست قبلی و فعلی یکی است و وقتی کد ریدایرکت را در فایل مورد نظر وارد کردم ریدایرکت صورت نگرفت و پس از اینکه دامنه قدیم را بصورت ریدایرکت پارک کردم مشکل حل شد.
        الان تمام صفحات ریدایرکت می شوند ولی گوگل تایید نمی کند.
        ممنون می شوم بنده را راهنمایی کنید.
        اگر دسترسی به هاست نیاز داشتید تا اطلاعات دسترسی را بفرستم با تشکر

        • وبسیما
          WEBSIMA
          21/04/2018

          سلام
          الان ریدایرکت درست هست. شما دامنه قدیم و جدید را به درستی انتخاب کردید؟
          دامنه جدید را دقیقا با آدرسی که باز میشود یعنی بدون www و بدون https ثبت کردید؟

      • مستر گمنام
        21/04/2018

        خودمم از همین تعجب می کنم بله مطمئنم که دامنه قدیم و جدید را درست وارد کرده ام و سایت را اینگونه ثبت کرده ام *** و اطمینان دارم.
        اما در قسمتی که اخطار میده اسم سایت با www نشان می دهد.
        منظورم ارور زیر است که موقع تست ایراد می گیرد:
        The old site redirects to***, which does not correspond to the new site you chose.
        چکار کنم؟ خیلی میترسم به سایتم ضربه بخوره؟ روزانه چندهزار بازدید دارم.

        • وبسیما
          WEBSIMA
          21/04/2018

          هردو حالت با www و بدون آن را برای دامنه جدید ثبت کنید و از طریق پنل وبمستر دامنه اصلی را بدون www انتخاب کنید و مجدد فرآیند مرحله 5 را انجام دهید. پیشنهاد میکنم مقاله تعیین دامنه اصلی سایت را مطالعه کنید.

      • مستر گمنام
        21/04/2018

        ممنون از اینکه وقت میگذارید و راهنمای میفرمایید.
        با www نیز ثبت کردم فقط در صورتی مرحله پنجم درست کار میکنه که بخواهم از سایت قدیم به سایت جدیدی که با www ثبت شده انتقال بدم در صورتی که دامنه اصلی سایت بدون www است.
        یعنی اگه بخواهم از *** (سایت قدیم) به ***(سایت جدید) در این صورت که با www وارد میکنم ثبت می شود ولی متاسفانه بدون www ارور قبلی را میدهد در صورتی که من میخواهم امتیاز دامنه قبلی به دامنه جدید بدون www منتقل شود.
        چکار کنم؟ به نظر شما آیا اگر مرحله پنجم را با www ثبت کنم در صورتی که دامنه اصلی سایت بدون www است اشکال داره؟
        با تشکر

        • وبسیما
          WEBSIMA
          23/04/2018

          سلام دوست عزیز
          با توجه به اینکه دامنه جدید با www به نسخه بدون www ریدایرکت میشود مشکلی نخواهید داشت. با این وجود تلاش کنید که دلیل این مشکل را پیدا کرده و برطرف نمایید. شاید مشکل از کد ریدایرکت شما باشد.

  • احسان خسروی فر
    16/04/2018

    با سلام و احترام
    مقاله خیلی مفید و مختصر بود
    متاسفانه در قدم پنجم – اعلام تغییر دامنه به گوگل بعد از مرحله دوم امکان انتخاب دامنه برای بنده فعال نمی گردد با اینکه دوماهی از فعال کردن HTTPS گذشته و می توان گفت تا 70% بازدیدهای قبلی در دامنه جدید فعال می باشد.

    • وبسیما
      WEBSIMA
      16/04/2018

      سلام
      برای تغییر آدرس به https قدم پنجم مورد نیاز نیست.

مشاهده همه