بیست نکته کلیدی در سئوی داخلی سایت
سئوی داخلی (Onpage SEO) مجموعه ای از فعالیت های شما در نحوه ارائه محتوا، سئوی کلی سایت و رعایت اصول بهینه سازی می باشد که برای رنکینگ بهتر سایت در نتایج گوگل باید در نظر گرفته شود.
سئوی داخلی و سئوی خارجی وابسته و مکمل یک دیگر هستند. سئوی خارجی که لینک بیلدینگ را نیز شامل میشود، روندی است که نتیجه آن همیشه دست شما نخواهد بود. برتری سئوی داخلی در این است که همه چیز در کنترل خود شما می باشد.
بسیاری از مطالب موجود در این مقاله پیش از این در مقالاتی مجزا و تخصصی از وبسیما مورد بررسی قرار گرفته است و این مقاله یک جمع بندی کلی از اصول سئو سایت و سئو مطالب خواهد بود.
موارد زیر شامل چک لیست هایی هستند که شما برای بهبود سئوی داخلی سایت خود، برای سوالات موجود در آن می بایست جواب ” بلی ” داشته باشید و مطمئن شوید که همه ی موارد را انجام داده اید.
1- عنوان صفحه در سئوی داخلی
عنوان هر صفحه مهمترین المان سئوی داخلی می باشد و معمولا شامل کلمه کلیدی هدف گذاری شده در متن است. انتخاب عنوان مرتبط با موضوع و شامل کلمه کلیدی باعث می شود که در صفحه ی نتایج جستجوی گوگل، صفحه و سایت شما نیز به کاربران پیشنهاد شود.
چک لیست عنوان صفحه
- آیا مهمترین کلمه کلیدی هدف گذاری شده در متن در عنوان سایت شما وجود دارد؟
- آیا در شروع عنوان سئوی مطلب خود از کلمه کلیدی استفاده کرده اید؟
- آیا عنوان سئوی مطلب شما دارای 70 کاراکتر می باشد؟
- آیا عنوان محتوای شما منحصر به فرد می باشد؟
راهنمای عنوان صفحه
عنوان سئوی هر مطلب یک تگ مستقل می باشد که اغلب با متای توضیحات اشتباه گرفته می شود تا جاییکه در برخی سایت ها در هردوی آنها یک محتوا قرار داده می شود. عنوان صفحه در تگ title و در header صفحه قرار میگیرد. این عنوان برای کاربران تنها در تب های مرورگر قابل مشاهده است ولی روبات های گوگل بخوبی قادر به شناسایی و درک آن هستند.
شما باید کلمه کلیدی هدف گذاری شده در متن را در عنوان سئوی خود قرار دهید و بهتر است کلمه کلیدی در شروع 70 کاراکتر عنوان سئوی شما قرار گیرد. بیشتر از 70 کاراکتر نبودن عنوان سئو امری ضروری نیست اما با توجه به آنکه در نتایج گوگل نمایش داده نمیشود کلمات بعدی بی استفاده خواهند بود.
برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به مقاله 7 نکته طلایی در سئو عنوان صفحه مراجعه کنید.
از بکارگیری عناوین تکراری در مطالب گوناگون بپرهیزید، محتوا باید منحصربه فرد و قابل فهم باشد.
2- توضیحات متا در سئوی داخلی
تگ توضیحات برای جذب بازدیدکننده به سایت اهمیت دارد چرا که این بخش در نتایج جستجو نمایش داده می شود. توضیحات متا پیش از این تاثیر بالایی در رتبه بندی گوگل داشته است اما به علت سوء استفاده های کاربران و معرفی الگوریتم های جدید گوگل مانند مرغ مگس خوار، تا حدی ارزش و اعتبار آن در رتبه بندی نتایج جستجو کاهش یافته است.
با این وجود همچنان توضیحات متا مهمترین بخش برای جلب توجه مخاطبین و مشخص نمودن موضوع محتوای شما می باشد.
چک لیست توضیحات متا
- آیا تگ توضیحات شما شامل کلمه کلیدی هدف گذاری شده در متن می باشد؟
- آیا تگ توضیحات شامل 150 کاراکتر می باشد؟
- آیا در محتوای توضیحات خود از مترادف ها جهت فهم بهتر مخاطب استفاده شده است؟
- آیا تگ توضیحات برای هر صفحه منحصربه فرد می باشد؟
راهنمای توضیحات متا
مشابه بخش عنوان، تعداد 150 کاراکتر اجباری نمی باشد اما اگر بیش از مقدار تعیین شده باشد به صورت سه نقطه نمایش داده شده و فاقد ارزش خواهد بود.
شما می بایست از کلمات کلیدی هدف و مترادف های آنها در توضیحات متا استفاده کنید، زیرا در صورت مورد جستجو قرار گرفتن، به صورت هایلایت در نتایج گوگل نمایش داده می شوند.
مشخص نیست که چه حد وجود کلمات کلیدی در تگ توضیحات به سئوی سایت شما کمک می کند اما خود توضیحات به تنهایی باعث افزایش تعداد بازدیدکنندگان سایت شما هنگام نمایش آن در لیست نتایج جستجو می شود. چیزی را که شما نمی توانید در عنوان توضیح دهید، می توانید در تگ توضیحات بنویسید، چرا که در تگ توضیحات می توانید از تعداد کاراکترهای بیشتری استفاده کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد توضیحات متا به مقاله توضیحات متا چیست؟ مراجعه کنید.
در آخر به یاد داشته باشید که از توضیحات منحصربه فردی برای هر صفحه استفاده کنید و محتوای تگ توضیحات شما برای صفحات مختلف تکراری نباشد. تا جاییکه گوگل اعلام کرده اگر نمیتوانید توضیحات متای منحصر بفردی برای هر صفحه داشته باشید بهتر است که توضیحات متا ننویسیم.
3- هدینگ یا عنوان ها در صفحه
برعکس تگ عنوان و تگ توضیحات متا، بخش هدینگ در صفحات وب سایت برای بازدیدکنندگان قابل مشاهده می باشد. موتورهای جستجو موضوع و اطلاعات موجود در صفحه را از طریق همین هدینگ ها مخصوصا تگ h1 می یابند.
چک لیست هدینگ صفحه
- آیا صفحات سایت شما دارای تگ h1 می باشند؟
- آیا در هر صفحه تنها یک تگ h1 وجود دارد؟
- آیا کلمه کلیدی شما در تگ h1 موجود است ؟ و آیا در ابتدای هدینگ از این کلمه استفاده شده است؟
- آیا محتوای تگ h1 منحصر به فرد می باشد؟
- آیا در صفحه تگ h2 نیز وجود دارد؟ اگر بله، محتوای آن با h1 متفاوت بوده و شامل کلمه کلیدی هدف است؟
راهنمای هدینگ صفحه
هدینگ ها هدف یک وب سایت را در چند کلمه بیان می کنند. هیچ محدودیتی در تعداد کاراکترهایی که یک هدینگ می بایست داشته باشد وجود ندارد اما به طور معمول تا جایی که ممکن است کوتاه نوشته می شود تا توجه بازدیدکنندگان را به خود جلب کند. جهت کمک به سئوی سایت خود، توصیه می شود از کلمه کلیدی هدف گذاری شده در متن در تگ هدینگ خود نیز استفاده کنید. همچنین توصیه می شود که از کلمه کلیدی هدف گذاری شده در متن در ابتدای محتوای تگ هدینگ استفاده شود.
شما می توانید بیش از یک هدینگ در محتوای خود استفاده کنید که می بایست شامل h1 تا h6 باشد. یک صفحه نباید دو تگ h1 داشته باشد، همچنین محتوای تگ عنوان و هدینگ نباید مثل هم باشند. هرچند که هدف هردوی این بخش ها تا حد زیادی شبیه به هم است.
تگ های h2 و h3 نیز در صورتی که شامل کلمه کلیدی شما باشند بر کسب جایگاه در گوگل تاثیرگذار خواهند بود. البته تاثیر و ارزش آنها به اندازه تگ h1 نیست.
برای شناخت بهتر تگ های HTML و تاثیر آنها بر سئوی داخلی صفحات به مقاله تاثیر تگ های هدینگ بر سئو رجوع کنید.
4- محتوای صفحه
محتوای سایت باید شامل کلمه های کلیدی انتخاب شده باشد. این کلمات شامل کلمات کلیدی هدف گذاری شده و مترادف آنها است و دقت داشته باشید که چگالی کلمات کلیدی خیلی زیاد نباشد. همچنین کلمات هدف را زمانی استفاده کنید که برای مخاطب مفهوم داشته باشد. مهمترین نکته کسب رضایت مخاطبین و حفظ کیفیت متن می باشد.
چک لیست محتوای صفحه
- آیا کلمات کلیدی اصلی در پاراگراف اول مطلب شما وجود دارد؟
- آیا تعداد دفعاتی که از کلمات کلیدی استفاده کرده اید بهینه می باشد؟
- آیا محتوای شما بیش از 500 کلمه است؟
- آیا شما برای هر صفحه محتوایی بدیع و منحصربه فرد دارید؟
راهنمای محتوای صفحه
پیشنهاد میکنیم که محتوای شما بین 500 تا 1000 کلمه باشد چراکه موتورهای جستجو دوستدار متن های بلندتر می باشند و کاربران زمان و حوصله مطالعه مقالات طولانی را ندارند. در نتیجه این تعداد کلمات بهینه است.
طول متن خود را تا آنجایی که امکان پذیر است بلند کنید اما در نظر داشته باشید که متن شما دقیقا حاوی همان اطلاعاتی باشد که کاربر احتیاج دارد نه اینکه در یک انشای طولانی به دنبال موضوع سوال خود بگردد.
گوگل مطمئنا فرق بین وبلاگ و یک وبسایت تجاری را هنگام رتبه دهی به محتوا می داند.
هیچ مقدار دقیقی برای تعداد کلمات کلیدی در متن وجود ندارد، اما همه ی آن چیزی را که نیاز است بدانید این است که به طور میانگین در هر دو خط یک بار کلمه کلیدی خود را بکار ببرید.
شما همچنین می توانید از کلمات مترادف با کلمه کلیدی هدف گذاری شده در متن استفاده کنید.
در آخر، محتوای خود را بدیع نگه دارید. شما نباید محتوای تکراری از صفحات سایت خود و یا از صفحات سایت های دیگر داشته باشید چراکه تاثیر منفی در سئوی سایت شما دارد. زمانی که موتورهای جستجو دو صفحه عین هم یافت می کنند یکی از این دو محتوا را اصل در نظر می گیرند و محتوای دیگر را همانند تصویر زیر در انتهای لیست نتایج جستجو قرار می دهند.
با توجه به طولانی شدن این مقاله ادامه نکات در بخش های بعدی و روزهای آینده ارائه خواهد شد. نظرات و تجربیات شما میتواند راهنمای خوبی برای تکمیل این مجموعه و ارائه اطلاعات مفیدتر باشد.
چطوری میتونم لیست تمام یو آر ال هایی که داخلی
repeat the search with the omitted results included
نتایج گوگل میرند را پیدا کنم
سلام دوست عزیز
متاسفانه ابزاری برای مشاهده همه آدرس ها یا بررسی آنها وجود ندارد. شاید بتوانید مواردی که مربوط به سایت خودتان هست را در بخش Google Transparency پیدا کنید.
سلام وقتتون بخیر
من یک مقاله حدود 7000 کلمه راجب موضوعی نوشتم الان 2 هفته میشه که تو نتایج نشون نمیده.
علت چی میتونه باشه؟
از حدودا 20 برچسب استفاده کردم که فهمیدم از برچسب زیاد نباید استفاده کنم.
بعد از یک هفته که دیدم تو نتایج نشون نمیده یکم تغییرات در مقاله ایجاد کردم .
از دوتا کلمه تو مقاله بیش از 300 بار استفاده کرده بودم که یکم کمترش کردم.
مقاله اصلن کپی نیست و خودم نوشتم.
تو وبمسترتولز هم url شو زدم، کلمه کلیدی مقالم رو نگاه کردم تو 5 نشون میده ولی اثری ازش نیست
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام دوست عزیز
حجم محتوا معیار خوبی برای تصمیم گیری در مورد رتبه آن در یک کلمه مشخص نیست. نکته مهم کیفیت محتوای تولید شده است. با اطلاعاتی که شما در اختیار ما قرار دادید نمیتوان اعلام نظر قطعی کرد. پیشنهاد میکنم مقاله مربوط به استفاده از کلمات کلیدی در مقاله را مطالعه کنید و عملکرد خود را با پیشنهادات آن مقایسه کنید.
سلام وقتتون بخیر
ضمن تشکر از مطلب کاربردیتون راجب سئو ، یه سوال من در سایتم محصول برای دانلود میزارم و مطلبم تقریبا بیشتر از صد و پنجاه کلمه نداره چون محصول دانلودی هست و پست آموزشی یا هرچیز دیگه ای نیست ، این به سئو صدمه میزنه ؟
سلام دوست عزیز
تعداد کلمات هیچ وقت ملاک تصمیم گیری گوگل نیست. بلکه بستگی مستقیم به کیفیت محتوا، نوع محصول و میزان رقابت در آن دارد. به عنوان مثال ممکن است شما محصولی را درج کنید که در سایت دیگری ارائه نشده و عملا در کلمه کلیدی هدف رقابت پیچیده ای ندارد در این شرایط با همان محتوای کم نیز شانس بالایی برای کسب جایگاه دارید.
ولی اگر در یک حوزه پر محتوا و سخت فعالیت میکنید تمرکز بر تولید محتوای بیشتر میتواند در کسب رتبه تاثیر زیادی داشته باشد.
سلام
میشه لطفا بفرمایید باید چکار کنم که داخل repeat the search with the omitted results included
قسمت گوگل نرم
من به خاطر اینکه سایتم سایت خبری هست مجبور هستم که یه سری مطالب را از سایت های دیگه هم بردارم
ولی با این کار هم داخل نتایج نمیام
لطفا راهنمایی ایم کنید
سلام دوست عزیز
هیچ راهی برای جلوگیری از این مساله نیست. تا زمانیکه محتوای سایت شما کپی از سایت های دیگری باشد هیچ شانسی برای کسب جایگاه و رقابت در نتایج گوگل نخواهید داشت.
حدود 130 کامنت زیر یکی از پستام دارم
به نظر شما چند صفحه ای بکنم نظرات رو یا ن؟
تاثیر توی سئو چیه
سلام دوست عزیز
چند صفحه ای بودن نظرات اگر متناسب با استانداردهای سئو باشد برای گوگل قابل درک بوده و تاثیر منفی بر جایگاه شما نخواهد داشت. ولی اگر به صورت ajax لود شود یا ارتباط صفحات به درستی حفظ نشده باشد ممکن است موجب عدم دسترسی گوگل به این نظرات شده و ارزش و اعتبار آنها را بی اثر کند.
اگه ممکنه چک کنید آیا درست انجام شده؟
***
اگه مقاله ای در این مورد توی سایت هست بدید مطالعه کنم.
در صفحه ای که ارسال کردید همه نظرات همزمان و در یک صفحه نمایش داده میشود. در این شرایط مشکلی وجود ندارد. اگر نظرات سایت شما صفحه بندی میشود باید استانداردهای آن را رعایت کنید.
سلام
عنوان محصول+عنوان متا+توضیحات متا
این 3مورد را قبلا غیر اصولی تعریف کردیم
الان اگر برگردیم و کلیه پستهای قدیم این 3مورد را ویرایش کنیم مشکلی بابت افت رتبه یا سئو ایجاد نمیکنه
توصیه میکنید اینکار را!؟
ممنون
سلام دوست عزیز
بازبینی و بازنویسی عنوان و توضیحات بخش مهمی از فرآیند بهینه سازی سایت است و تا زمانیکه این تغییرات در جهت معرفی بهتر محتوای صفحه و افزایش نرخ کلیک شما باشد بسیار ارزشمند است. پیشنهاد میکنیم ابتدا بر روی چند صفحه از سایت خود این تغییرات را تست کنید و در صورتیکه شاهد رشد در بازه دو هفته ای بودید برای سایر صفحات نیز همین فرآیند را ادامه دهید.
سلام وقت بخیر
منظورتون از این عبارت ( به طور میانگین در هر دو خط یک بار کلمه کلیدی خود را بکار ببرید ) اینه که در هر دو خط یکبار از کلمه کلیدی هدف استفاده کنیم ؟ یا کلمات مترادف ؟
سلام دوست عزیز
این مقاله کمی قدیمی شده است و در حال حاضر تکرار کلمه کلیدی به این شکل توصیه نمیشود. پیشنهاد میکنیم مقاله مفهوم کلیدی چیست را نیز مطالعه کنید.
سلام وقتتون بخیر
ممنون از سایت خیلی خوبتون
یه سوال خیلی ذهنم رو مشغول کرده
من در سایتم که آموزش مهارتهای فردی هست، چند تا مقاله با زبون محاوره (مثل همین سوال) نوشتم و یکی از مخاطبان از این جور نوشتن متفاوت خیلی استقبال کرد. میخواستم بپرسم ایرادی داره محتوای سایت ما به جای زبون رسمی به زبون محاوره نوشته بشه؟ در سئوی سایت تاثیر منفی نداره؟ به نظرم این به ذهن خیلیا رسیده قطعا که مخاطب زبون محاوره رو راحت تر میخونه ولی برام سواله که چرا هیشکی تو سایتش با زبون محاوره نمی نویسه.
سلام دوست عزیز
نزدیک شدن به ادبیات مخاطب ایده بسیار مناسبی هست ولی رفتن به سمت ادبیات محاوره ممکن است جدی و قابل اعتماد بودن گفته های شما را زیر سوال ببرد.
برای تصمیم گیری پیشنهاد میکنم مخاطب را اولویت اصلی قرار دهید. اگر بیشتر مخاطبان شما این نوع ادبیات را می پسندند به مسیر خود ادامه دهید. این دسته از افراد احتمالا جستجوهای خود را نیز با همین ادبیات انجام میدهند
سلام و خسته نباشید برای این مطلب خوب
جناب مهندس برای سئو سایت بهتره سایت را در حالت نوایندکس قرار دهیم تا مطالب سایت پرشود و لینک های داخلی تکمیل باشد و بعد از ان ایندکس کنیم یا نه ؟
منظورم اینه که اگه صفحات ما ایندکس شود و ما بعد از ان متن را تغییر دهیم و داخلش لینک داخلی قرار دهیم مشکلی پیش نمیاد ؟
سلام دوست عزیز
اگر محتوای سایت شما به صورت نمونه و با متن های بی معنی پر شده است بهتر است تا تکمیل اطلاعات گوگل آن را ایندکس نکند. ولی اگر محتوا واقعی و ارزشمند است و فقط لینک سازی های داخلی آن تغییر خواهد کرد بهتر است از همان ابتدا گوگل صفحات شما را ایندکس کند.
سلام، با تشکر از شما و مطالبتون، سوال دارم از خدمتتون،سایت ما یک سایت خبری است، آیا ایرادی داره که عنوان خبر که همون عنوان صفحه است H1 باشه، چون پشتیبان سایتمون گفت تنظیم کردن که تیتر، H1 باشه، آیا اصلا همچین چیزی ممکنه؟ و اینکه من نمونه اون خبری که شما هدینگ هارو توضیح دادین رو دیدم شما یه عنوان داشتین دوباره بلافاصله یه متن مشابه باH1 آوردید، این برای سایت خبری یجورایی از لحاظ بصری قشنگ نمیشه، ممکنه راهنمایی کنیید، سپاس فراوان
سلام دوست عزیز
عنوان اصلی خبر در صفحه همان خبر باید با تگ h1 قرار داده شود و شما نیازی به یک عنوان دوم در صفحه ندارید. منظور شما از اینکه تیتر h1 باشه رو متوجه نشدم.
شما در تگ های HTML و تاثیر آن بر سئو
نکته ای دارید با این مضمون
* سرتیتر h1 و عنوان صفحه را یکسان انتخاب نکنید.
الان من متوجه نشدم تیتر خبر ( منظور تیتر ی هست که برای سایت های خبری هست. مثل تیتر “بیست نکته کلیدی در سئوی داخلی
” در همین صفحه ای که توش هستیم) h1 باشه یا نباید باشه
چون تو مثال شرح تگ های h گفتید “سئو چیست” تگ h1 هست
و تو اون مثال عنوان “سئو چیست؟” بلافاصله بعد از تیتر مجدد تکرار شده کدوم از این دوتا رو شما تگ h1 دادید
سپاس
سلام دوست عزیز
منظور ما از title عبارتی هست که در صفحه نمایش داده نمیشود و فقط در هدر سایت موجود است (در نوار مرورگر برای هر صفحه قابل مشاهده است). تیتر خبر که عنوان اصلی آن است و در صفحه نمایش داده میشود باید h1 باشد.
منظور شما از title همون آدرس url هست؟؟ ما وقتی عنوان خبر و تنظیم مکنیم url به طور اتوماتیک همون عنوان خبر میشه فقط بین کلماتش خط تیره میاد، در واقع تیتر خبر که h1 هست با عنوان صقحه یکی میشه
سلام دوست عزیز
خیر title یک عبارت مجزا است که در head صفحه قرار میگیرد و در نوار مرورگر قابل مشاهده است. پیشنهاد میکنیم مقاله سئو عنوان صفحه را مطالعه کنید.
سلام یه سوال
متن نقش زیادی دارد در جایگاه و سئو
من صفحه اول سایتمو متن زیادی قرارداده ام که معمولا در فروشگاه های دیگر این کار انجام نمی شه
ایا به نظرتون همین طوری باشه یا متن رو کوتاه کنم ؟ 1200 کلمه ای میشه تقریبا
سلام دوست عزیز
معمولا صفحه اصلی سایت هدف گذاری محتوایی نیاز ندارد و از طریق لینک سازی داخلی و خارجی تقویت میشود البته وجود متن ارزشمند در این صفحه نیز میتواند تاثیرگذار باشد ولی تلاش کنید که بر تجربه کاربری و ایجاد حس اعتماد در مشتری تاثیرمنفی نداشته باشد.
جامع و کامل بود تشکر بخاطر مطلب مفیدتون
تیتر این مطلب 20 نکته سئوست 4 نکته را خیلی خوب توضیح دادید بودید منتظر 16 نکته بعدی هستیم البته آخر مطلب نوشتهاید “با توجه به طولانی شدن این مقاله ادامه نکات در بخش های بعدی و روزهای آینده ارائه خواهد شد” ولی با توجه به تاریخ انتشار این مطلب بیشتر از چند روز و چند ماه طول کشیده 🙂
سلام دوست عزیز
ادامه این مطلب در مقالات بعدی موجود هست. توی سایت همین عبارت رو جستجو کنید پیداشون میکنید
سلام 2 تا سئوال :
1. با توجه به عادتی که شبکههای اجتماعی برای خواندن مطالب خیلی کوتاه در کاربران اینتزنتی بوجود آوردهاند چطور متنی 400 کلمهایی بنویسیم که هم مورد علاقه گوگل باشد و کاربر هم بخاطر بیحوصلگی دکمه برگشت را نزند و ریزش نداشته باشیم؟
2. بعضی سایتها نوشتهاند که چگالی کلمات کلیدی باید بیش از 3% نباشد اگر اینطور هست با توجه به توصیه شما در این مطلب “به طور میانگین در هر دو خط یک بار کلمه کلیدی خود را بکار ببرید.” آیا چگالی کلمات کلیدی بیش از حد بالا نمیرود و توسط گوگل جریمه نمیشویم؟
سلام دوست عزیز
۱- برای جلب مخاطب باید از تصاویر و ویدیو استفاده کنید. و البته توجه داشته باشید که اگر محتوای شما کاربردی و مفید باشد کاربر تا انتها مطالعه خواهد کرد.
۲- این اعداد و پیشنهادها کمی قدیمی شده است. در حال حاضر تکینک های معرفی کلمه هدف به گوگل تغییر کرده. بعنوان مثال در کارگاه آموزش سئو و تولید محتوا ما به دوستان آموزش میدهیم که چطور با تکرار ۲ تا ۳ بار کلمه هدف در متن موضوع اصلی را به گوگل بفهمانند.
سلام وقت بخیر ممنون از مطالب مفیدتون
یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
من چند وقت هست روی سایتم کار نکردم و میخوام باز برای بهتر شدن لینک هام یه بازیابی از سایت بکنم سوالم اینه که باید مطالب جدید و یا تصاویر جدید رو بزارم باید تصاویر و مطالب قدیم رو پاک کنم ویا نیازی نسیت اگر پاک کنم و جدید بزارم سایتم و لینکام زیاد افت نمیکنند؟ ممنون میشم پاسخ بدین
سلام دوست عزیز
سوال شما خیلی کلی هست و نمیتونم جواب قطعی بدم. باید سایت و اهداف شما بررسی بشه. پیشنهاد کلی این هست که مطالب قبلی را دست نزنید و مطالب جدید منتشر کنید.
خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون…مطمون شدم که باید از فولدر استفاده کنم.
فقط یه سوال…میشه اصول دقیق لینک سازی داخلی رو توضیح بدید؟ تا حد امکان میخوام دقیق و درست برم جلو
سلام دوست عزیز
پیشنهاد میکنم کتاب آموزش لینک سازی را مطالعه کنید. یا در دوره های آموزش سئو وبسیما شرکت کنید.
سلام
ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح کردم چون مقاله ی مرتبط دیگه ای پیدا نکردم.
من یه فروشگاه اینترنتی رو تقریبا 5 ماه پیش راه اندازی کردم با سیستم پرستا شاپ. الان میخوام بخش وبلاگ رو ره اندازی کنم. سوالم اینه که شما کدوم روش رو برای ایجاد این بلاگ با توجه به عمر فروشگاه پیشنهاد میدید:
1. “ماژول بلاگ حرفه ای” پرستا شاپ برای ایجاد وبلاگ استفاده کنم تا مطالب داخل فروشگاه نمایش داده بشه (لینک مقابل: prestastore.ir/demo/demo2/articles/)
2. راه اندازی وردپرس در فولدری از سایت ( مانند myshop.com/blog)
3. راه اندازی وردپرس در ساب دامین ( مانند blog.myshop.com)
(داخل پرانتز میپرسم این سوالم رو: اگر انتخاب شما گزینه یک یا دو بود، این خطر هست که گوگل مقالات رو توی رتبه های بالاتری از لینک محصولات فروشگاه نشون بده و اینطوری فروش کاهش پیدا کنه؟ )
ممنون میشم دلیل رو هم ذکر کنید برای انتخاب هر کدوم از این موارد. خیلی برام مهمه بی نقص باشه این کار و مطمئنم که بهترین راهنمایی رو میکنید شما.
بازم ممنون از مقالات خوبی که انتشار میکنید.
سلام دوست عزیز
اگر من به جای شما باشم از سیستم وردپرس در یک فولدر استفاده میکنم. این کار به شما اجازه میده که از امکانات قوی وردپرس در سئو بهره مند شوید. برای اینکه مشکل بالاتر بودن مقالات از محصولات پیش نیاد میتونید با لینک سازی داخلی درست و قراردادن بنر های تبلیغاتی در مقالات کاربران را به محصولات راهنمایی کنید
سلام مرسی از مطالب عالیتون
یه سوال داشتم در مورد کلمات هدف گذاری شده
این کلمات همون کلمات کیدی هستن؟
چجوری میشه ایجادشون کرد؟
سلام دوست عزیز
انتخاب کلمات کلیدی یک مسیر مشخص و هدفمند داره که در دوره آموزش سئو آن را تدریس میکنیم. قبل از اون هم میتونید در مقاله شناسایی کلمات کلیدی هدف اطلاعات خوبی دریافت کنید.
آیا سایتی هم وجود داره که سئوی داخلی رو بسنجه که ببینیم تا چه حد کارهایی که انجام شده درسته
سلام
برای این مسئله سایتی ندیدم تا حالا، سایت هایی بودند که تلاش کردند الگوریتم رو در بیارن ولی خیلی موفق نبودند. در حال حاضر شاید بهترین سرویس در این زمینه مال سایت WOORANK باشه
ممنون از اطلاعات خوبتون من تازه با وب سایت شما آشنا شدم و حتما مقالات جدی دنبال خواهم کرد.
خواهش میکنم دوست عزیز
پیشنهاد میکنم در خبرنامه وبسیما هم عضو شوید تا هر هفته خبرنامه های ما به دست شما برسند
سلام من ازYoast SEO استفاده میکنم. وقتی عنوان سئو خودم رو فارسی مینویسم و از url انگلیسی استفاده میکنم میگه عنوان با url مطابقت ندارد من همینجوری این رو انتشار بدم مشکلی نیست یا هست
سلام دوست عزیز
این ابزار برای کمک به شما طراحی شده و بطور حتم هوش کمتری در مقایسه با انسان دارد، اگر فکر میکنید عنوان و آدرس از نظر معنایی شباهت دارند (حتی اگر فارسی و انگلیسی باشند) کار درستی انجام داده اید.
با سلام و عرض خسته نباشید
سوال بنده در مورد عنوان (title) صفحه اصلیه.
اگر بخشی از عنوان صفحه اصلی رو ماهانه یا هر 3 ماه تغییر بدیم مشکلی پیش نمیاد؟
مثلاً بخشی از عنوان “آبان 95 ” باشه که ماه بعد بشه “آذر95”
پیشاپیش از توجه شما سپاسگذارم
سلام دوست عزیز
اگر محتوای صفحه رو هم به همین طریق بروزرسانی کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد
با توجه به دانش شما ریدایکرت کردن مطلب قدیمی و بدن کاربرد با ورودی بالا به مطالب جدید میتونه خوب باشه؟
یا پیشنهاد دیگه ای دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
سپاس
اگر مطلب جدید در همون موضوع باشه بله میتونه خوب باشه ولی روش بهتر آپدیت کردن مطلب قدیمی و به روز کردن آن است
سلام عزیز میشه درخواست کنم فقط خیلی شفاف به یک سوال من جواب بدید واقعا دارم کلافه میشم . .
باتوجه به الگوریتم جدید گوگل لینک دادن به سایت منبع و رقیب چقد میتونه تاثیر خوب و مثبت و چقد برامون بد تموم بشه ؟ میشه یکم توضیح بدید خیلی صادقانه . . ممنون میشم
سپساس فراوان و دقت کردن اطلاع رسانی پاسخ ندارید اگر پاسخ رو ایمیل هم بکنید ممنون میشم
سلام دوست عزیز
الگوریتم جدید پنگوئن تغییرات رو بصورت لحظه ای در نظر میگیره. لینک کردن به سایت منبع یا رقیب برای شما سودی نداره، این کپی کردن مطالب هست که مشکل ایجاد میکنه. چه لینک به سایت منبع بذارید چه نذارید با کپی کردن مطالب از سایت های دیگه به جایی نمی رسید
سلام و خسته نباشید
اول این ورژن جدید قالب رو بهتون تبریک بگم تازه دیدم واقعا روز به روز بهتر بهتر میشید .
دوم چطوری میتونم تو تیم شما باشم .
سلام دوست عزیز
ممنون از توجه و محبتی که دارید.
ما بصورت دوره ای توی زمینه های کاری مختلف استخدام می کنیم. نمیدونم تخصص و زمینه کاری شما چیه
سلام. چقدر شما عالی هستید. ممنون
سوالی که برام پیش آمده اینه که قسمت سایت من کمی شلوغ هستش و عنوان و متاتگ ها تقریبا در اواسط کدها قرار گرفته. آیا باید متاتگ ها در ابتدای قسمت باشه یا فرقی نمی کنه؟
سلام دوست عزیز، شما لطف دارید
تگ های متا و توصیحات حتما باید در head سایت باشند. اینکه کجاش باشن مهم نیست ولی اگر داخل تگ body باشتن اشتباهه
سلام.
ممنون از مقاله مفیدتون
یک سئوال داشتم من یک وب سایت رو دارم اما متاسفانه قبلا دست یک نفر دیگه بوده است و حالا گوگل وب مستر روی جیمیل ایشون هنوز ست هست و من به این شخص نیز دسترسی ندارم اگر باز بیام سایت رو توی گوگل وب مستر با جیمیل خودم ثبت کنم مشکلی ایجاد می شه ؟
سلام
خیر مشکلی ایجاد نمیشه و میتونید دسترسی کامل داشته باشید
با عرض سلام و تبریک سال نو
دو ماهی میشه که با سایت شما آشنا شدم و در این مدت هم واقعا به من در جهت افزاش کیفیت سایتم کمک کرده. امیدوارم این روال همچنان ادامه پیدا کنه و یه روزی هم ما بتونیم در جهت ارتقای سایتتون کمکی کنیم 🙂
در رابطه با این مقاله که نوشتین من بیشتر موارد رو رعایت کردم بجز مطالب و عناوین تکرای ! البته اون هم از سر ناچاری هستش چون سایت فروشگاهی با سایت تولید محتوا و خبری واقعا فرق داره. بعنوان مثال “یخچال هیتاچی” رو فکر نکنم بشه معادلی رو براش پیدا کرد طوری که عنوان تکراری نداشته باشی تو سایت. نهایتا مدلشون فرش بکنه. مثلا یخچال هیتاچی R-M700GP و یا یخچال هیتاچی R-S700GP.با این اوصاف رعایت این نکته و همچنین تگ توضیحات واقعا دشواره و تا حدودی شاید غیر ممکن !
در این رابطه چه نظری دارین ؟
سوال آخر اینکه گوگل از چه روشی برای شناخت هدرهای مشابه و یا متنهای مشابه استفاده میکنه ؟ شمارش کاراکتر ؟ محاسبه حجم متن ؟ …
سلام دوست عزیز
سوال شما خیلی کلی و عمومی است. این مساله دغدغه ی خیلی از دوستان هست بخصوص کسانی که فروشگاه اینترنتی دارند. اینمباحث بصورت جامع در دوره آموزش سئو و تولید محتوا بررسی و ارائه میشه. پیشنهاد میکنم در دوره بعدی که احتمالا توی اردیبهشت برگزار میشه شرکت کنید.
سلام
الان من یک سری از مطالب سایت رو مطابق با راه حل های شما در کتاب سئوی محتوا تغییر دادم. دوتا سوال داشتم. اینکه آیا راهی هست که بفهمم الان گوگل چه کلماتی را بعتوات کلمات کلیدی کل سایت یا برخی از صفحات خاص که تغییر دادم در نظر گرفته؟!
دوم اینکه اگر یک سری صفحات اضافه رو از دید کاربر بخاطر شلوغی منوها مخفی کنم اما لینکشون همچنان وجود داشته باشه و با زدن آدرس بشه مشاهده شون کرد این کار درسته یا نه؟ آیاداز نظر گوگل این حرکت اشتباهه و جریمه داره؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلام
از گوگل وبمستر میتونید کلمات کلیدی هر صفحه و ورودی های مختلف رو بررسی کنید. در بخش search analytics
پنهان کردن یعنی چی؟ توی منو نباشه؟ اگر صفحات سایت شما از هیچ جای دیگه ای از سایت لینک نداشته باشن ارزش و جایگاه خود را از دست خواهند داد.
سلام ممنون از زحماتتون تا الان که خیلی به من کمک کرده آموزشهاتون سایت من استاتیک هست و مطالب بروزی نداره الان برگه های سایت رو META DESCRIPTION هدف گذاری کردم و تغییر دادم و درونش کلمات کیلیدی استفاده کردم میخوام بدونم چه مدت طول میکشه این تغییر پیدا کنه چون قبل متای توضیحاتم یک جمله بی اهمیت بود
سلام
تا زمانیکه گوگل دوباره صفحه شما رو ببینه میتونید با استفاده از گوگل وبمستر این زمان رو کاهش بدید
سلام.من یک سوال دارم ممنون میشم جوابمو بدید.بعضی سایتهای دانلود فیلم و سریال تو ایران به دلیل ارائه فیلمهای غیر مجاز هرچند وقت یکبار شیلتر میشن و مدیر سایت دامین رو عوض میکنه,اما بازهم وقتی تو گوگل جستجو میکنی همون سایت البته با دامین جدید تو صدر نتایج گوگله.میشه توضیح بدید چطور این اتفاق میفته؟؟
توی پنل مدیریت گوگل وبمستر بخشی هست که میتونید تغییر دامنه رو اطلاع بدید به گوگل. همچنین باید سایت قبلی رو عینا ریدایرکت 301 کنید روی آدرس های جدید
سلام
میخواستم بدونم در این مجموعه مطالب کامل سئو داخلی اموزش داده شده یا فقط به فاکتور های مهم اشاره شده ؟ یا همه ی فاکتور ها بیان شده ؟
ممنون
سلام
20 نکته اصلی بصورت کامل توضیح داده شده بقیه ش میشه جزئیات و تجربه. پیشنهاد میکنم کتاب سئو محتوا رو هم مطالعه کنید
سلام و درود
واقعا سایتتون بی نظیره هم از نظر طراحی و مطالب در یک نگاه با کل سایتای ایرانی دیگه انگار تافته ای جدا بافته به حساب میاد. در ضمن این امکان نیز وجود داره یه یکسری از مطالب سایتتون رو کپی کنم.
شاد باشید.
سلام
از توجه شما سپاس گزارم. بله امکان بازنشر مطالب در فضای اینترنت با ذکر منبع و لینک به سایت اصلی امکان پذیر است.
ممنون از مطالب مفید و به روزتون
فقط خواستم بگم خییلی متفاوت با کاربرانتون برخورد می کنید.
تبریک میگم 🙂
از توجه شما سپاس گزاریم. پاسخ گویی به سوالات دوستان و رفع مشکلات در حیطه کاریمون رو وظیفه خودمون میدونیم.
سلام
یک سوال برای بهینه سازی ورد پرس داشتم – برای سرعت لود –
با سایت GT Metrix که تست می کنم چنتا ارو ر می ده برای سرعت صفحه :
Make fewer HTTP requests
Add Expires headers
Minify JavaScript and CSS
با چه افزونه ای می شه این مشکلات رو حل کرد ؟البته در فایل htaccess برای Expires headers کد گذاشتم ولی روی ۴۵ اومده ؟
ممنون از راهنماییتون
سلام
برای این مشکلات هیچ افزونه ای نیست که خوب باشه، برای مورد سوم افزونه هایی هستند ولی پیشنهاد میکنم که استفاده نکنید.
هر کدوم از این موارد نیازمند دانش کدنویسی و شناخت اصول بهینه سازی هستند و امکان آموزش آنها در بخش دیدگاه وجود ندارد، بطور کلی تصمیم گیری در مورد این موارد و چگونگی بهبود سرعت سایت بسته به سایت و پروژه متغیر است و قانون کلی بر آن حاکم نیست.
برای مورد سوم سرویس های آنلاینی هستند که فایل های CSS و JS شمارو minify میکنند و اون فایل رو جایگزین فایل قبلی میکنید. حتی خود gtmetrix هم این سرویس رو داره ولی ممکنه در مواردی مشکلاتی در سایت ایجاد کنه. پیشنهاد میکنم با یک متخصص تماس بگیرید.
سلام
اگر در وبمستر بخواهیم سایت را در کل حذف کنیم و تمام لینک های ورودی به سایت نیز اعلام کنیم که حذف شوند ایا بعد از اینکه دامین و سایت دوباره توسط کس دیگر فعال شود ایا لینک های ورودی دوباره فعال میشوند؟
با تشکر
سلام
بله، اگر سایت دوباره راه اندازی شوند و همان آدرس ها موجود باشند لینک ها نیز مجددا تاثیر گذار خواهند بود
سلام وقت بخیر
ایا دامنه فارسی ثبت کنیم در سئو تاثیر دارند؟
اگر بعد از مدتی سایتی داشته باشیم با دامنه فارسی که دارای سئوی خوب باشد و این سایت فارسی را ریدارکت 301 کنیم به سایت اصلی ایا در رتبه و سئو سایت اصلی تاثیر گذار خواهد بود؟
اصلا ریدارکت کردن یک سایت به سایت دیگر مجازه و اینکه تعداد خاصی مجازه؟
با تشکر از سایت خوبتون و خیلی خوبه که وبسیما شما هستید
سلام دوست عزیز
انتخاب دامنه تاثیر بر سئوی سایت شما نداره، حتی خود آدرس سایت رو هم گوگل انکار میکنه که در سئو تاثیرگذار باشه.
ریدایرکت کردن یک سایت روی سایت دیگه فایده ای برای سایت جدید نداره، تا مدتی بازدیدکنندگان سایت مبدا به سایت مقصد منتقل میشن ولی بعدش گوگل ایندکس های سایت مبدا رو حذف میکنه و دیگه ارزش و اعتباری برای سایت مقصد نخواهد داشت.
سلام وقت بخیر
من یک سایت دارم از نظر سئو رتبه خوبی دارد بنا به دلایلی مجبورم دامینی که روی این سایت هست را کنار بگذارم و دامین جدید جایگزین کنم چطور میتوانم در تنظیمات وبمستر گوگل دامین جدید را معرفی کنم به جای دامنه قدیم تا جایگزین شود و همچنین رتبه دامین قدیم به جدید انتقال پیدا کند
نمیخوام دامین قدیم ریدارکت شود به دامین جدید و اینکه دامین قدیم باید حذف شود از گوگل
با تشکر
سلام
شما در پنل وبمستر این امکان رو دارید که هر دو دامنه رو ثبت کنید و اعلام تغییر آدرس کنید ولی مهمترین مرحله از کار ریدایرکت کردن دامنه قبلی به دامنه جدید است بدون این کار ارزش و اعتبار سایت قبلی به کلی حذف میشود.
دامنه قبلی به مرور زمان از گوگل حذف میشود ولی بدون ریدایرکت کار شما خیلی مشکل خواهد بود.
سلام
من چکونه باید دامین جدید را ثبت کنم ایا قبلش باید در هاست به عنوان دامین دوم سایت تعریف کنم بعد در وبمستر ثبت کنم یا دامین قدیم رو حذف و دامین جدید رو به عنوان دامنه اصلی تعریف کنم؟
چگونه اعلام تغییر ادرس بدم؟
چگونه دامنه قدیم رو به جدید ریدارکت کنم؟
چقدر زمان میبرد تا ارزش دامنه قدیم به جدید انتقال پیدا کند؟
بنا به دلایلی مجبورم دامین قدیم را به شخص دیگر واگذار کنم و نمیخوام زحمات من نصیب او شود اگر بعد از انجام دادن تغییر ادرس و ریدارکت کردن بخوام درخواست حذف دامنه قدیم را از کل صفحات اینترنت از تنظیمات وبمستر را بدم به چه صورت خواهد بود؟ مراحل ریدارکت کردن و اعلام تغییر ادرس سایت و ارزش دامین به مشکل نمیخورد؟
با تشکر
سلام
سوالات شما خیلی زیاده ولی نگران نباشید! گوگل یک راه حل اساسی برای این مسئله عنوان کرده.
تنها نکته اینه که لینک هایی که در سطح وب به دامنه قبلی هستند که تغییر نمیکنند، مادامی که اون دامنه باشه و ریدایرکت شده باشه به دامنه جدید ارزش و اعتبارش هم منتقل میشه ولی اگر اون دامنه بصورت مستقل فعالیت کنه شما همه بک لینک ها رو از دست خواهید داد.
میمونه ایندکس ها که اگر شما براساس دستورالعمل گوگل جلو برید طی یک ماه درست میشه. و ایندکس های دامنه قبلی با دامنه جدید جایگزین میشه.
برای طی کردن صحیح مراحل به آموزش Change of Address در بخش آموزش وبمستر وبسیما مراجعه کنید.
شما باید از اطلاعات بخش “سایت خود را با تغییر آدرس url جابه جا کنید” استفاده کنید.
همانطور که میدونید در وبمستر میشه از گوگل خواست که مثلا فلان صفحه را از جستجوی نتایج حذف کنه اگر ما درخواست حذف تمام سایت را بدیم چگونه هستش واقعا کل سایت از نتایج حذف میشه؟
حال شخص دیگر دامین را در دست بگیرد و سایت جدیدی راه اندازی کند ایا دوباره ایندکس میشود یا نه؟
بله اگر درخواست بدید کل سایت از ایندکس گوگل حذف میشه. اگر نفر بعدی دامنه رو در دست بگیره میتونه حساب وبمستر بسازه و اون درخواست رو حذف کنه تا دوباره سایت ایندکس بشه.
سلام وقت بخیر
من یک سایت دارم از نظر سئو رتبه خوبی دارد بنا به دلایلی مجبورم دامینی که روی این سایت هست را کنار بگذارم و دامین جدید جایگزین کنم حالا باید بیام هاست جدید بخرم و اطلاعات سایت رو انتقال بدم روی دامین جدید؟
یا پارک دامین کنم؟
یا ادان کنم؟
سلام
باید ریدایرکت کنید دامنه قبلی رو. میتونید پارک کنید روی دامنه جدید و از توی cpanel تنظیمات ریدایرکت رو انجام بدید.
سلام بسیار ممنونم. راستش این خبرها یه جورایی سایتم رو بهتر نشون می دن، یعنی اگه حذفشون کنم سایت خیلی خالی می شه . خبرهای مفیدی هستن، من کلا 50 تا خبر اختصاصی خودم گذاشتم این چندروز و حدود 700 تا خبر کپی در طول دوماه اخیر، اگه اینا پاک شن کلا سایت خالی می شه . تاثیر منفی بودنشون از نظر گوگل بالاست؟بهتر نیست فعلا کاری باهاشون نداشته باشم؟
با سلام ، من کم کم دارم مطالب سایتتون رو مطالعه می کنم و بسیاری از مشکلاتم با خوندن مطالب شما برطرف می شه. یه سوال دارم اینکه من سایتم رو حدود سه ماهه راه انداختم، متاسفانه اوایل چون جدیت نداشتم کمتر به سئو توجه کردم، و تعداد زیادی مطلب کپی البته با ذکر منبع در سایتم گذاشتم، چندروزی هست که کلا کپی برداری رو متوقف کردم و مطالب ترجمه خودم رو توی سایت قرار می دم. حالا سوال این هست که چون شروعم با کپی بوده نیاز هست که مطالب کپی رو از سایت حذف کنم تا گوگل توجه بهتری به سایتم داشته باشه؟ چون فعلا که سایتم اصلا نتایج خوبی توی گوگل نداره!
سلام
امیدوارد توی مسیر جدیدی که انتخاب کردید موفق باشید. اگر سایت بازدیدکننده خوبی داشت میگفتم حذفشون نکنید ولی اگر بازدید هم برای شما نیاورده این صفحات، حتما حذفشون کنید.
درود
آدرس صفحات انگلیسی بهتر است یا فارسی ؟
کلمه tag که بعد از نام سایت شما است چیست ؟
تشکر.
سلام
لطفا مقاله تاثیر آدرس صفحات بر سئو را مطالعه کنید.
اون کلمه به این معنی است که شما در صفحه یکی از برچسب ها هستید.
با سلام و خسته نباشید
یه سوال داشتم از خدمتتون، من یه سایت دارم که بر مبنای جوملا ساخته شده، از کدهای h1 تا h3 برای دسکریپشن استفاده کردم ولی نه تو قسمت ادمین بعد از ذخیره کردن این کدها رو نشون میده و نه در view webpage source ولی تو سایت دیگه مثل دیجی کالا این کدها مشخصه، چکار باید کنم تا بفهمم این کدها ثبت شده و داره کار انجام میشه؟
سلام
منظور شما از دسکریپشن توضیحات محصول در صفحه سایت است یا توضیحات متا که در هدر قرار میگیرد؟ اگر منظورتون در هدر سایت است که اصلا تگ های h1 و h2 و غیره رو نمی پذیره ولی اگر تو محتوا نمیتونید بذارید اشکال میتونه از قالب یا ویرایشگر شما باشه.
مطالب بسیار جالب و آموزنده است ، واقعا جای تقدیر داره.
سئو کار بسیار دشواری است
هیچگاه نمیشه گفت سئوی 100 در 100
مطلب بسیار مفیدی بود ممنون
ممنون من تصاویر سایتم رو بر مبنای همین مقاله بهینه کردم
الان به یه مشکل جدید برخوردم اونم اینه که وقتی مطلب رو منتشر میکنم و میخوام بصورت دستی ایندکسش کنم توسط fetch در وبمستر با اینکه به درستی ایندکس میشه و میزنه Complete ولی وقتی خود لینک رو در گوگل سرچ میکنم لینک رو نمیاره میدونید مشکل چیه که اینجوری شده؟ من یه جا شندیم که می گفتن استفاده زیاد از Fetch خوب نیست ایا درسته؟ چون من بعد از نتشار هر مطلب بصورت دستی ایندکس میکنم ، 2 تا نکته دیگه اینکه در قسمت Search Queries تعداد کلمات کلیدی که سرچ شده داره کم میشه و در قسمت سایت مپ هم کلی ارور دارم که یجورایی کار نمیکنه من از سایت مپ پلاگین وردپرس سئو استفاده میکنم یا همون Yoast الان که چک کردم دیدم بله سایت مپ ها رو نشون نمیده و این ارور رو میده
http://8pic.ir/images/sr348aptjbi2hiimamtw.png
امکانش هست بنده رو راهنمایی کنید که مشکل چیه؟
با سلام
بهینه کردن تصاویر که نمیتونه تاثیر توی این مسئله داشته باشه. استفاده زیاد از fetch هم هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه چون خود گوگل براش محدودیت گذاشته و شما نمیتونید بیشتر از حد مجاز استفاده کنید.
مهمترین مشکلی که الان دارید مربوط به نقشه سایت است بنظرم نقشه yoast رو غیرفعال کنید و از افزونه google xml sitemaps استفاده کنید.
درود ؛
باز هم مثل همیشه عالی بود … ممنون از شما 🙂
خواهش میکنم دوست عزیز
موفق باشید
سلام.اول تشکر بابت مطلب زیباتون
بعدش یک سوال داشتم از شما:من همه ی این کار هارو انجام دادم اما بازدید کننده چشمگیری هنوزم که هنوزه بدست نیاوردم.میشه با یه نگاه چشمی به وبلاگم و سایت سئو مسترینگ مشکل کارم رو پیدا کنید؟
ممنون
سلام
سایت شما رو فکر کنم قبلا هم دیده بودم، مشکل اصلی توی محتواست. این مطالب به وفور در اینترنت پیدا میشه. شاید شما متن های اختصاصی بنویسید ولی به هر حال موضوع و محصول همون هاست و این مسئله شانس شما رو خیلی پایین میاره. بطور کلی من با سایت های همکاری در فروش به این سبک مخالفم!
واقعا ممنون.چون همیشه مقاله های خوبتون رو دنبال میکنم.زیاد به سایتتون سر میزنم.
درست حدس زدین تقریبا 6 ماه پیش مشکلاتی داشتم که ازتون سوال کردم و بعد مشکلم برطرف شد.
درسته محصولات داخل گوگل اشباع شده هستن.اما حتما راه هایی هست که بشه بازدید خیلی بهتری بدست آورد.
چه راهی برای تبلیغات پیشنهاد میکنید با این شرایط من؟.بنظرتون ایندکس پایین ممکنه اینقدر تاثیر داشته باشه(چون از برچسب استفاده نمیکنم)
این که مثلا سایت موزیک داشته باشیم و بعد از جذب بازدید مناسب در کنارش تبلیغات انجام بدیم درسته از نظر شما؟ کاری که به شکل های مختلف خیلی انجام میشه
متاسفانه این تجارت خیلی قدیمی شده و شما دیر به فکر این کار افتادید. شما حتی اگر سایت پربازدید داشته باشید و توش تبلیغات بذارید باز هم سود واقعی رو نمی برید چون دارید محصولات دیگران رو میفروشید. بهترین کار اینه که شما یک بیزینسی داشته باشید که خودتون مدیریتش کنید، محصولات خودتون (چه فیزیکی چه دیجیتالی) رو بفروشید. شما هزینه تبلیغات میکنید جنس رو میفروشید ولی سود پایینی دارید، شاید پول تبلیغاتش هم برنگرده.
الان خیلی از سایت های پربازدید هم شروع کردن به راه انداختن فروشگاه و خودشون دارن نتیجه زحماتشون رو برداشت میکنن.
در این خصوص میشه بیشتر توضیح بدید اگر امکانش هست الان به نظر من اکثرا برای همین تبلیغات میان یه سایت میزنن و اصلا به کاربراشون توجه ندارن میان سایتشون رو پر از تبلیغات ازار دهنده میکنن که هیچ سودی براشون نداره و سود اصلی رو اون شبکه تبلیغات میکنن الا منظور شما از خرید و فروش دیجیتال چیه؟ سایت هایی مثل مارکت وردپرس منظورتون هست؟ سایت های زیادی وارد اینکار شدن که اکثرا از نال کردن اسکریپت و قالب های قانونی دارن سود میکنن که من اصلا دوست ندارم و سایت های تخصصی مثل پرشین جی اف ایکس و به تازگی وب سایت پارسی سایت بصورت تخصصی محصول رو تولیدمیکنن و میفروشن بنظر شما کدوم دسته موفق ترن؟ ایا شما سایت های مشابه ایرانی دیگه سراغ دارید؟
تولید کننده بودن معمولا سخت و زمانبر خواهد بود ولی در درازمدت نتیجه بسیار خوبی خواهد داشت. در مقابل فروش فایل های نال شده در کوتاه مدت درآمد بدی نداره ولی خیلی زود رقیب های جدید میان و کار رو از شما میگیرن چون خودتون هیچ چیزی برای ارائه ندارید و هرکسی به این اطلاعات دسترسی داره.
قبل از همه اینها باید علاقه و تخصص خودتون رو شناسایی کنید، تفاوت ها و قابلیت هایی که نسبت به دیگران دارید و روی همون سرمایه گذاری کنید.
سلام ممنون از مقالتون یه سوال داشتم
با توجه به اینکه وب سایت من درش کلی عکس داره یجورایی میشه بگیم عکس در محتوای من خیلی تاثیر گذاره علت اینکه من ورودی از Image google ندارم چیه؟ با توجه به اینکه از نظر ابعاد یکسان و حجم بهینه شده ای هم هستن حدودا 50 تا 60 کیلوبایت مشکل کجاست که عکسا بخوبی ایندکس نمیشن؟
سلام دوست عزیز
اتفاقا قسمت دوم همسن مقاله به تصاویر هم اشاره خواهد کرد ولی میتونید مقاله 4 نکته اساسی در بهینه سازی تصاویر رو مطالعه کنید.
تشکر (:
خواهش میکنم
سلام و عرض ادب – من تمام نظرات سایتتون خوندم از اینکه با حوصله به همه پاسخ داده شده باعث دلگرمیم شد این سوالو اینجا بپرسم
سوال اينه یک قالب می خواستم بگیرم با توجه به اينکه پست محصولات بايد در افزونه edd منتشر بشه ، چطور من ميتونم پست هاي قبليم رو تبديل به edd کنم بدون اينکه نظارت پست که به صورت معمولي قبلا منتشر شده حذف بشه ؟ از طریق ریداکت 301 اگه بخوام مطالب نوشته هامو به نو شته های edd منتقل کنم مشکلی از طرف سئو برایم پیش نمیاد (مقالات زیادی هم هستند حداقل 500 تا )
سلام دوست عزیز
در مخزن وردپرس افزونه ای وجود دارد به نام Post Type Switcher که به شما اجازه میدهد نوع نوشته را تغییر دهید. البته دقت کنید که با این کار عملا آدرس صفحه نیز تغییر میکند و تنها در صورتی ارزش و اعتبار خود را حفظ خواهد کرد که نسخه قبلی به این آدرس ریدایرکت 301 شود. برای آنکه بیشتر با این مبحث آشنا شوید پیشنهاد میکنم مقاله ریدایرکت 301 چیست را مطالعه کنید.