تکنیک های شناسایی کلمات کلیدی ارزشمند

تولید محتوا بدون شناسایی کلمات کلیدی ارزشمند کاری بیهوده است. بدون هدف گذاری تاثیر فعالیت های شما بسیار پایین خواهد بود و شناسایی کلمات هدف را باید حتی قبل از تولید محتوا انجام دهید. برای انتخاب بهترین کلمات باید سه پرسش اساسی را از خود بپرسید:

  1. کاربران چه عباراتی را بیشتر جستجو میکنند؟
  2. این عبارت چقدر برای شما درآمد زایی خواهد کرد؟
  3. در هر عبارت چقدر رقابت وجود دارد؟

ابزارهای گوناگونی برای شناسایی کلمات هدف و میزان جستجوی هریک از آنها وجود دارد ولی در حال حاضر این فرآیند کمی پیچیده و دشوار شده است. در این مقاله از سری آموزش سئو مبتدی تلاش میکنیم بهترین تکنیک های موجود برای شناسایی کلمات هدف و مهمترین اشتباهات رایج در استفاده از این کلمات را به شما معرفی کنیم.

کاربران چه عباراتی را بیشتر جستجو میکنند

آموزش یافتن بهترین کلمات کلیدی

در این ویدیو آموزش یافتن بهترین کلمات کلیدی برای هدف گذاری در بازاریابی محتوا و سئو را به شما آموزش میدهیم. جستجوی کلمات کلیدی ارزشمند اولین قدم در تولید محتوای باکیفیت است.

۱- کاربران چه عباراتی را بیشتر جستجو میکنند؟

اولین سوالی که در سئو از خود میپرسیم آن است که، در چه عباراتی باید جایگاه کسب کنیم. در اولین قدم براساس تجربه و دانش خود لیستی از کلمات ارزشمند تهیه میکنیم ولی ممکن است انتخاب ما با فرهنگ عمومی کاربران متفاوت باشد. ما به دنبال روش هایی برای تعیین میزان محبوبیت این عبارات در میان عموم کاربران هستیم.

ابزار Keyword Planner، بررسی میزان جستجوی کلمات

Keyword Planner توسط گوگل و بعنوان یکی از ابزارهای جانبی Google Adwords طراحی و معرفی شده است. هدف اصلی این ابزار کمک به افرادی است که قصد دارند از سرویس تبلیغات گوگل استفاده کنند. شما میتوانید کلمات کلیدی مورد نظر خود را در آن وارد کرده و میزان جستجو، سطح رقابت و هزینه مورد نیاز برای تبلیغات را دریافت کنید.

با توجه به اطلاعاتی که در keyword planner ارایه میشود به سرعت به یک ابزار ارزشمند برای متخصصین سئو و مرجعی برای تعیین میزان جستجوی کلمات در گوگل تبدیل شد.  البته گوگل نیز متوجه این استفاده از ابزار خود شد و شرایط استفاده از آن را دشوار کرد. در حال حاضر تنها زمانی به اطلاعات دقیق جستجو دسترسی دارید که یک کمپین تبلیغاتی فعال در گوگل ادوردز داشته باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله آموزش کار با ابزار keyword planner را مطالعه نمایید.

شناسایی کلمات کلیدی پرجستجو با keyword planner

برای کار با ابزار keyword planner چند نکته مهم را در ذهن داشته باشید:

  • اعداد ارایه شده در این ابزار برای تعداد ورودی های شما هنگام تبلیغات در گوگل هستند و با آمار واقعی جستجو در گوگل اختلاف دارند.
  • هنگام آنالیز جستجوی یک کلمه به روند صعودی یا نزولی بودن جستجو طی یک سال گذشته توجه کنید.
  • حتی اگر رتبه ۱ گوگل باشید تنها میتوانید ۵۰ درصد از این جستجوها را به خود اختصاص دهید.
  • میزان رقابت پذیری کلمات در این بخش تنها براساس استانداردهای سئپ نیست بلکه میزان تبلیغات در گوگل و هزینه آنها نیز در آن تاثیرگذار است.

به پیشنهادات گوگل هنگام جستجو توجه کنید

یکی از روش های یافتن کلمات ارزشمند، جستجوی عبارات مورد نظر خود در گوگل است. زمانیکه شروع به تایپ کردن میکنید گوگل پیشنهادات مرتبط با عبارت شما را نمایش میدهد. این پیشنهادات براساس جستجوهای انجام شده توسط عموم کاربران در گوگل است. در واقع پیشنهادات گوگل هنگام جستجو پرطرفدارترین عبارات جستجو شده در گوگل هستند.

بهترین کلمات کلیدی پیشنهاد شده توسط گوگل

همچنین در انتهای نتایج گوگل پیشنهاداتی به شما نمایش داده میشود که از نظر معنایی با عبارت جستجو شده توسط شما مرتبط هستند و بیش از سایر عبارت ها جستجو میشوند. این عبارات معمولا طولانی هستند و دقیقا به هدف کاربر اشاره دارند.

استفاده از ابزار kwfinder

یکی از ابزارهای مناسب برای تخمین میزان جستجوی کلمات کلیدی ابزار kwfinder.com است. در صورت ثبت نام در این سایت میتوانید روزانه ۵ عبارت را به صورت رایگان بررسی کرده و میزان جستجو و رقابت پذیری آن را مشاهده کنید. این عبارت دو فاکتور جستجو و رقابت را همزمان برای شما تحلیل کرده و برخلاف keyword planner میزان رقابت را براساس استانداردهای مهم سئو تخمین میزند.

شاید تنها ایراد این ابزار ضعف نسبی آن در تخمین عبارات فارسی و بررسی سایت های ایرانی باشد که بنظر میرسد این مشکل نیز به مرور زمان برطرف خواهد شد. به طور کلی میتوان گفت در شرایط فعلی آمارهای kwfinder معیار قابل اعتنایی برای تعیین میزان جستجوی کلمات کلیدی است.

میزان جستجوی کلمات کلیدی با kwfinder

2- این عبارت چقدر برای شما درآمد زایی خواهد کرد؟

گاهی اوقات تعداد بالای جستجوی یک کلمه موجب میشود که به هدف اصلی ما تبدیل شود در حالیکه این کلمه از نظر اقتصادی مناسب زمینه کاری ما نیست. بعنوان مثال تصور کنید که شما یک شرکت خدماتی در زمینه تعمیرات موبایل و تبلت هستید. هنگام آنالیز کلمات کلیدی متوجه میشوید که عباراتی مانند موبایل یا تبلت جستجوی بسیاری بالایی دارند و تصور میکنید که اینها میتوانند برای شما ارزش آفرین باشند.

تنها کلماتی برای ما ارزشمند هستند که بتوانیم آنها را به پول تبدیل کنیم، کاربری که عبارت موبایل را گوگل جستجو میکند خیلی بعید است که به دنبال تعمیر گوشی همراه خود باشد و حتی اگر شما در رتبه یک گوگل باشید سایت شما را انتخاب نخواهد کرد. اگر هم انتخاب کند به سرعت از آن خارج خواهد شد.

کلماتی برای ما ارزشمند هستند که جستجوی بالایی داشته و مستقیما به خدمات یا محصولات ما مرتبط هستند.

۷۵ درصد جستجوهای کاربران بیش از سه کلمه است

در حال حاضر فرهنگ جستجو در گوگل تغییرات بسیاری نسبت به گذشته داشته و کاربران دریافته اند که جستجوی عبارات طولانی پاسخ بهتری از طرف گوگل دریافت میکند. این عادت به قدری همه گیر شده است که هم اکنون بیش از ۷۵ درصد جستجوهای کاربران را عبارات سه تا شش کلمه ای تشکیل میدهد.

شاید مهمترین دلیل شکل گیری این فرهنگ را بتوان بخش پیشنهادات گوگل هنگام جستجو دانست زیرا به محض آنکه کاربر شروع به جستجو میکند با پیشنهاداتی مواجه میشود که عموما طولانی بوده و به موضوعی مشخص اشاره دارند. همچنین تنوع محتوای موجود بر روی اینترنت موجب میشود کاربران با استفاده از ترکیبات طولانی تر موضوع دقیق جستجوی خود را برای گوگل مشخص کنند.

این فرهنگ میتواند برای ما یک فرصت باشد؛ زیرا تعداد جستجوی این کلمات در گوگل پایین است (تنوع عبارات زیاد است) در نتیجه رقابت در کلمات کلیدی طولانی و هدف گذاری روی آنها بسیار ساده تر است. سایت های کمی به این فکر افتاده اند که روی عبارات کم جستجو هدف گذاری کنند در حالیکه همین عبارات کم جستجو دقیقا معرف نیاز کاربران هستند.

۷۵ جستجو ها کلمات کلیدی طولانی هستند

بعنوان مثال ممکن است تعداد کاربرانی که عبارت “تعمیر گوشی سامسونگ در تهران” را جستجو میکنند بسیار پایین تر از افرادی باشد که “گوشی سامسونگ” را جستجو کرده اند. ولی این افراد دقیقا مشتریان شما هستند و نرخ تبدیل آنها بسیار بالا خواهد بود.

کلمات طولانی ارزش بالایی دارند زیرا هدف اصلی کاربر هستند و میزان رقابت در آنها بسیار پایین است.

3- در هر عبارت چقدر رقابت وجود دارد؟

سومین فاکتور برای سنجش ارزش کلمات کلیدی میزان رقابت است. برای تعیین میزان رقابت روش های زیادی در دسترس نیست. شاید بهترین روش برای انجام این کار جستجوی عبارت مورد نظر در گوگل و بررسی نتایج پیشنهادی توسط گوگل است. مهمترین رقبای شما همان هایی هستند که هم اکنون جایگاه خوبی در نتایج گوگل دارند. برای بررسی رقبای خود به موارد زیر توجه کنید:

  1. عبارت جستجو شده چقدر به عنوان صفحه شباهت دارد؟
  2. سایت رقیب شما یک سایت تخصصی است یا عمومی؟
  3. رتبه الکسا و جایگاه کلی این سایت چطور است؟
  4. طراحی داخلی و هویت بصری سایت چگونه است؟
  5. میزان فعالیت کاربران و ارسال دیدگاه یا اشتراک گذاری را بررسی کنید.
  6. صفحه اصلی سایت در این عبارت جایگاه کسب کرده یا یکی از صفحات داخلی؟

هر یک از این فاکتورها میتوانند بر رقابت پذیری کلمات کلیدی تاثیرگذار باشند ولی تبدیل این فاکتورها به یک معیار مقایسه ای کمی دشوار است. در حال حاضر ابزارهایی هستند که میزان رقابت در یک کلمه و میزان اعتبار یک سایت را مشخص میکنند که در میان آنها سایت kwfinder اطلاعات کامل تری به شما ارایه میدهد. این ابزار را کمی بالاتر معرفی کردیم و پیشنهاد میکنیم که از امکانات آن بهره بگیرید.

دقت کنید که سخت بودن یک کلمه به معنی فراموش کردن آن نیست، کار را با کلمات ساده تر آغاز میکنیم ولی در درازمدت کلمات دشوار را نیز خواهیم گرفت.

تا این مرحله از سری آموزش سئو مبتدی اطلاعات زیادی در مورد سئو و فاکتورهای تاثیرگذار بر آن کسب کردیم و کلمات کلیدی هدف را شناسایی نمودیم. در مقالات بعدی مراحل تولید محتوا و معرفی آن در سطح اینترنت را خواهیم آموخت.

 

Share This

پاسخ‌گوی سوالات شما هستیم

سوالات شما توسط کارشناسان وب‌سیما پاسخ داده می‌شود.

نام و نام خانوادگی
آدرس ایمیل
تلفن همراه
متن نظر یا سوال ...
ارسال
  • حمید نیازی
    پاسخ9 Dec 2017

    سلام خسته نباشید
    ببخشید من توی yost عنوان صفحه تگ هام رو روی %%title%%گذاشتم.
    وقتی که تو گوگل سرچ می کنم اسم سایت اول میاد بعد اسم صفحه مثلا میاد
    وب سیما – آموزش برچسب
    ولی من می خوام برعکس شه یعنی
    آموزش برچسب – وب سیما
    باید چی کار کنم؟ تشکر

    • وبسیما
      پاسخ9 Dec 2017

      سلام دوست عزیز
      در انتهای همین عبارت عنوان سایت را نیز قرار دهید.

  • نیلا سباق زاده
    پاسخ1 Jan 2018

    سلام آیا کلمه کلیدی میتونه یک کلمه هم خانواده با کلمه اصلی باشه؟

    • وبسیما
      پاسخ1 Jan 2018

      سلام دوست عزیز
      بله، یکی از تکنیک های ارزشمند برای غنی تر کردن محتوا و راحت کردن کار گوگل برای کلمه هدف استفاده از کلمات هم خانواده و هم معنی در محتوا است.

  • دلاور دلاور
    پاسخ13 Feb 2018

    سلام خسته نباشید
    فرض کنید من یک محصول با نام ( قطعات درب و بدنه پراید ) دارم ایا به صورت زیر کلمات کلیدی را وارد کنم درست است؟
    قطعات درب پراید,قطعات بدنه پراید,قیمت قطعات بدنه پراید,قیمت قطعات درب پراید,خرید قطعات بدنه پراید,فروش قطعات درب پراید
    با تشکر

    • وبسیما
      پاسخ14 Feb 2018

      سلام دوست عزیز
      این روش استفاده از کلمات کلیدی به طور کامل منسوخ شده است و کاربردی ندارد. پیشنهاد میکنم مجموعه آموزشی سئو برای همیشه را دریافت و مشاهده کنید.

  • امیر قلیزاده
    پاسخ7 Aug 2018

    سلام و خسته نباشید دو تا سوال داشتم
    1. الان ظاهرا کیورد پلنر گوگل حذف شده درسته؟
    2. برای سایت من که در خیلی از کلمات کلیدی در صفحه اول گوگل بود الان حتی در بین ده صفحه هم نیست. تقریبا توی 40 تا کلمه کلیدی این اتفاق برای من افتاده. دلیل این کار چه چیزهایی میتواند باشد. و اینکه آیا اگر آن پستی که کلمه کلیدی اش در بین صفحات اول نیست fetch as google بکنیم کمکی به این کار میکند یا نه؟

    • وبسیما
      پاسخ8 Aug 2018

      سلام دوست عزیز
      1- ابزار keyword planner همچنان در دسترس است ولی تنها زمانی میتوانید از آن استفاده کنید که یک کمپین تبلیغاتی فعال در adwords داشته باشید.
      2- ممکن است این اتفاق به دلیل آپدیت جدید الگوریتم گوگل باشد و استفاده از ابزار fetch تاثیری بر جایگاه این صفحات نخواهد داشت.

      • امیر قلیزاده
        پاسخ11 Aug 2018

        خب برای من این مساله دو ماه پیش اتفاق افتاده هر کاری هم میکنم بالا نمیاد اون کلمه. اون موقع صفحه اول گوگل نتیجه دوم بودم. ولی الان حتی در بین نتایج گوگل کلا نیستم

        • وبسیما
          پاسخ12 Aug 2018

          سلام دوست عزیز
          آیا قبل از این اتفاق شما فعالیت های خاصی در زمینه سئو انجام دادید؟ مثلا خرید بک لینک یا اضافه کردن سیستم Rating در صفحات؟

      • امیر قلیزاده
        پاسخ12 Aug 2018

        سلام
        نه اصلا هیچی
        ولی توی گوگل کنسول کلی بک لینک نشون میده. من خودم هیچ بک لینکی نخریدم.
        تازه چند روزه بررسی کردم دیدم وضع خیلی خرابه راحت توی چهل پنجاه کلمه کلیدی کلا بین نتایج نیستم. بعضی کلمات هم توی سرچ تصویر میان بالا ولی توی سرچ متن نمیان. میشه راهنمایی کنید بفهمم این مشکل از کجاست؟ ممنونم

        • وبسیما
          پاسخ13 Aug 2018

          سلام دوست عزیز
          در این شرایط پیشنهاد میکنم به یک متخصص سئو مراجعه کنید تا سایت شما را به صورت کامل بررسی کرده و راه کاری برای خروج از این مشکل به شما پیشنهاد دهد. تصمیم گیری در مورد این سایت فقط با بررسی دقیق سایت و اطلاعات آماری گوگل وبمستر امکان پذیر است.

  • شایان شامرادی
    پاسخ16 Aug 2018

    با سلام
    اگر سیستم Rating را برای مدت محدود (حدود 1 هفته) ایجاد کنیم و بعد آنرا از بین ببریم مشکلی بوجود خواهد آمد؟

    • وبسیما
      پاسخ18 Aug 2018

      سلام دوست عزیز
      دلیل شما برای این کار چیست؟
      از زمانی که اضافه کنید حداقل یک ماه طول میکشد تا گوگل آن را در نتایج نمایش دهد.

  • مسعود رنجبر
    پاسخ23 Aug 2018

    سلام وقت بخیر. یه سوال:
    مدت زمانی کمی هست که یک سایتی رو راه اندازی کردیم. مدتی پس از راه اندازی سایت و ایندکس مطالب در برخی از کلمات رتبه خوبی داشتیم. اما الان یه مشکلی که ذهنمون رو درگیر کرده اینه که ما وقتی تو گوگل اسم سایت رو به فارسی سرچ میکنیم صفحه اصلی سایت تو نتایج جستجو نیست دیگه الان. در صورتی که یه مدتی بود. مثل اینکه الان شما وبسیما رو سرچ کنی یه سری از مطالب دیگه بیاد بالا ولی صفحه اصلی نیاد. تنها کاری که کردیم اینه که تو لینک سازی انکرتکست اسم سایت رو به صفحه اصلی لینک کردیم. البته تو تمام مطالبمون.
    بنظرتون آیا اینکار اشتباست؟ یا اینکه جای دیگه اشتباه کردیم؟

    • وبسیما
      پاسخ24 Aug 2018

      سلام دوست عزیز
      برای اینکه بتونم اظهار نظر درستی بکنم بهتر است آدرس سایت و نام برند خود را اعلام کنید. معمولا زمانیکه نام برند بسیار عمومی باشد گوگل از درک آن عاجز است. مثلا سایتی که در زمینه فروش لپ تاپ فعالیت میکند اگر نام سایت خود را “فروشگاه لپ تاپ” قرار دهد عملا استانداردهای نام گذاری و برندینگ را رعایت نکرده و گوگل در این شرایط مشکلاتی برای تعیین موضوع آن خواهد داشت.
      در برخی موارد صفحه اصلی سایت با جریمه هایی از طرف گوگل مواجه شده و از نتایج جستجو حذف میشود. برای اینکه مطمئن شوید سایت شما جریمه نشده آدرس سایت را در گوگل جستجو کرده و بررسی کنید که آیا صفحه اول سایت در رتبه یک نتایج هست یا نه.

      • مسعود رنجبر
        پاسخ24 Aug 2018

        ممنون بابت پاسخگویی دقیق و خوبتون.
        انگار صفحه اصلی سایت از نتایج گوگل حذف نشده اما تو جستجو نمایش داده نمیشه. آدرس سایت *** هستش. ممنون میشم یه بررسی کنید. نام برند ما هم وردپرس باران هستش.

        • وبسیما
          پاسخ25 Aug 2018

          سلام دوست عزیز
          بنظر میرسه که صفحه اصلی سایت شما توسط گوگل جریمه شده است. پیشنهاد میکنم در پنل گوگل وبمستر خود بخش Manual Actions را بررسی کنید که آیا پیامی به شما داده شده یا نه. اگر این بخش خالی نبود مطابق با دستورالعملی که برای شما ارسال شده عمل کنید و اگر پیامی در آن نبود پیشنهاد میکنم به یک متخصص سئو مراجعه کنید که دلیل جریمه و حذف این صفحه را بررسی کند.

      • مسعود رنجبر
        پاسخ25 Aug 2018

        ممنون از پاسختون. در بخش Manual Actions هیچگونه پیامی نیست. یکی از نویسنده های سایت متاسفاه یه مدتی برای اینکه به سایت وارد بشه هر روز نام برند سایت رو توی گوگل سرچ میکنه و از اون طریق وارد سایت ما میشده. به حساب خودش که بخواد ورودی گوگل بره بالا. حالا با توجه به اینکه گوگل تمامی اطلاعات رو بررسی می کنه و میفهمه همه ی ورود ها همین شخص بوده آیا ممکنه این جریمه بخاطر همین بوده باشه؟ و آیا اگه این هست راه حلش چیه؟

        • وبسیما
          پاسخ26 Aug 2018

          سلام دوست عزیز
          این فعالیت نمیتواند دلیل جریمه سایت شما باشد. باید مشکل اصلی را شناسایی کنید. معمولا وجود شکایت یک سایت دیگر به دلیل کپی کردن محتوا یا زیاده روی در خرید بک لینک مشکلاتی از این دست را ایجاد میکند.

  • سیدمحمود غفاری
    پاسخ23 Aug 2018

    سلام چند وقت پیش در متمم مقاله ای در مورد افزونه یواست سئو خوندم که نوشته بود، در زمانی که برای افزونه یواست در کلمه های کلیدی، کلیدواژه ای را مینویسیم و چراغ سبز به ما نشان میدهد این به ان معنا نیست که گوگل برای کلیدواژه ای که در ان کادر نوشتیم حساسیت بیشتری دارد و متوجه می شود کلمه کلیدی چیست ، بلکه کادر وارد کردن کلمه کلیدی صرفا راهنمای ما برای سئو ان صفحه با استفاده از کلمات کلیدی و سایر پارامتر ها می باشد
    یا اینکه گفته بودند به جای افزونه پرمیوم که 5 کلیدواژه را میتوانیم وارد کنیم ، همان نسخه رایگان را بگیریم و بعد از اینکه عمل سئو برای هر کلیدواژه را انجام دادیم ، ان را پاک کنیم و ان صفحه را برای کلیدواژه بعدی صفحه را بهینه سازی کنیم
    میخواهم بدانم ایا این واقعا درست است ؟ یعنی افزونه پرمیوم یواست و افزونه رایگان یواست در این مورد تفاوتی ندارند ؟ ان فیلدی که کلیدواژه را مینویسیم صرفا راهنمای ما بوده یا برای تاکید کلمات کلیدی برای موتور جستجو می باشد؟

    • وبسیما
      پاسخ24 Aug 2018

      سلام دوست عزیز
      بله این توضیحات کاملا صحیح است. در واقع گوگل متوجه عبارت انتخاب شده توسط شما و آنالیز Yoast در مورد آن نمیشود. گوگل فارغ از این تحلیل ها و براساس محتوای قرار گرفته در صفحه کلمه کلیدی هدف را انتخاب میکند.
      اگر شما استانداردهای سئو و تولید محتوا را به خوبی شناخته باشید کلمه ای که گوگل انتخاب میکند با هدف گذاری شما یکسان خواهد بود ولی اگر هدف شما صرفا سبز شدن چراغ این افزونه باشد ممکن است گوگل متوجه منظور شما نشده و عبارت دیگری را برای موضوع این صفحه انتخاب کند.

      • سیدمحمود غفاری
        پاسخ24 Aug 2018

        سلام متشکرم ، پس با این توضیحات بین افزونه رایگان و افزونه پرومیم یواست انطور که من متوجه شدم تفاوت انچنانی ندارد، من در گذشته نسخه اصلی را از سایت یواست تهیه کرده ام اما میبینم تنها قابلیت ریدارکت لینک حذف شده در نسخه پرمیموم بیشتر است، با توجه به اینکه تخصص و تجربه شما در این زمینه بیشتر است لطفا در این باره کمی بنده را راهنمایی بفرمایید که ایا تفاوت های دیگری نیز وجود دارد؟

        • وبسیما
          پاسخ25 Aug 2018

          سلام
          مهمترین تفاوت این دو نسخه همان بخش ریدایرکت کردن صفحات و جلوگیری از ایجاد صفحات 404 است. بقیه قابلیت ها در نسخه رایگان نیز وجود دارد و محدودیت خاصی برای شما ایجاد نمیکند.

  • جواد رحیمی
    پاسخ4 Sep 2018

    سلام و خسته نباشید
    ابزاری هست که بشه تمام کلیدواژه های ورودی سایت رقیب رو شناسایی کرد؟
    مثل الکسا که البته برای نسخه رایگان فقط 5 کلیدواژه رو معرفی میکنه

    • وبسیما
      پاسخ8 Sep 2018

      سلام دوست عزیز
      خیر، ابزاری برای بررسی کلمات کلیدی سایت رقبا وجود ندارد. این اطلاعات معمولا در پنل گوگل سرچ کنسول آنها ذخیره میشود که فقط خودشان به آن دسترسی دارند.

  • ستایش همتا
    پاسخ27 Sep 2018

    سلام وقت بخیر
    از طریق گوگل ادوردز چطور میشه کلمات کلیدی مرتبط رو پیدا کرد؟
    و چطور میشه از طریق گوگل ادوردز متوجه شد که یک کلمه کلیدی تا چقدر زمان می بره تا بیاد صفحه اول ؟

    • وبسیما
      پاسخ29 Sep 2018

      سلام دوست عزیز
      ابزار keyword planner یکی از ابزارهای جانبی Adwords است که به شما کمک میکند کلمات کلیدی مرتبط و تعداد جستجوی هرکدام را به دست آورید ولی این ابزار یا هیچ ابزار دیگری نمیتواند تخمینی از زمان کسب جایگاه در یک کلمه به شما بدهد. رسیدن به رتبه یک گوگل به عوامل زیادی مثل کیفیت محتوای تولید شده ، میزان رقابت، اعتبار دامنه و … دارد.

  • ستایش همتا
    پاسخ1 Dec 2018

    سلام وقت بخیر
    اگه یه ستون از عنوان ها با توضیحات کوتاه به صورت ساید بار در تمام صفحات تکرار بشه آیا مشکلی ایجاد میکنه؟
    مثلا در صفحات شیشه سکوریت , نصب شیشه سکوریت , تعمیر شیشه سکوریت , رگلاژ شیشه سکوریت
    این عنوان ها با توضیحات کوتاه در یک ستون در کنار ( همه ی صفحات بیاد ) عنوان هایی مثل : تعمیر شیشه سکوریت _ تعمیر دربهای شیشه ای – تعمیر شیشه میرال , نصب شیشه سکوریت – رگلاژ شیشه سکوریت
    الان کلمه تعمیر شیشه در همه صفحات چندین بار تکرار شده اونم تو جایگاه h4 که عنوان هستش و این برای سئو مشکلی ایجاد نمیکنه؟ مشکلی برای سئو صفحه تعمیر شیشه سکوریت یا صفحات دیگه به وجود نمیاره؟

    • وبسیما
      پاسخ4 Dec 2018

      سلام دوست عزیز
      سوال شما خیلی کلی مطرح شده و معمولا این تصمیم گیری ها براساس ساختار و هدف سایت انجام میشود. به طور کلی اگر سایدبار شما به درستی تعریف شده باشد (یعنی از تگ های HTML5 در کدنویسی استفاده کرده باشید) محتوای آن تاثیری بر محتوای هر صفحه نخواهد داشت و مشکلی برای شما ایجاد نمیکند.
      دلیل شما برای تکرار این عنوان ها و توضیحات چیست؟ به صفحه خاصی لینک شده اند؟

  • نیما مهدوی
    پاسخ2 Dec 2018

    سلام و عرض خسته نباشید خدمت عزیزان وبسیما.
    خواهش می کنم یه لطفی در حق من بکنید.
    اگه میتونید یه سر به وبلاگ من بزنید و نظرتون رو بگید.
    اینکه کجاش ایراد داره؟
    به خصوص در مورد کلمات کلیدی و طبقه بندی موضوعی.
    خدا خیرتون بده. خیلی دارم براش زحمت می کشم ولی اونطور که باید موفق نبوده.
    اینم بگم که بالای 95 درصد مطالب منحصر به فرد هستند.
    میانگین تعداد کلمات وبلاگ هم تقریبا 700 تا 800 کلمه میشه.
    دستتون درد نکنه.
    آدرس وبلاگ ***

    • وبسیما
      پاسخ4 Dec 2018

      سلام دوست عزیز
      چند نکته مهم وجود دارد:
      1- چرا فعالیت های محتوایی خود را بر روی یک وبلاگ انجام میدهید؟ هزینه خرید دامنه و هاست و در نهایت راه اندازی سریع یک سایت با وردپرس بالا نیست و همه ارزش و اعتبار محتوای تولید شده توسط شما به سایت میزبان تعلق میگیرد.
      2- محتوای تولید شده ممکن است برای کاربر مناسب و قابل فهم باشد ولی استانداردهای سئو در آن رعایت نشده است و شانس بالایی برای کسب جایگاه در گوگل نخواهید داشت. پیشنهاد میکنم برای شروع کتاب سئو برای همیشه را مطالعه کنید.

  • امیر قلیزاده
    پاسخ9 Apr 2019

    با سلام خدمت مشاوران محترم وب سیما
    بنده یک سوالی در مورد کلمه کلیدی داشتم
    بنده یک سایت گل و کاکتوس دارم. و در انتخاب کلمه کلیدی برای محصولات بسیار به مشکل بر خوردم. چون که ممکن است از یک نوع کاکتوس با اسم مشخص در سایزها و رنگهای مختلف موجود باشد و از این لحاظ اگر در همه محصولات از اسم کاکتوس به عنوان کلمه کلیدی استفاده کنم محتوای تکراری به وجود میاید. برای این امر چه راه حلی را پیشنهاد میفرمایید؟
    با تشکر

    • وبسیما
      پاسخ17 Apr 2019

      سلام دوست عزیز
      اگر رنگ و سایز برای کاربران شما مهم است و در جستجوی خود از این عبارت ها استفاده میکنند. آن را در عنوان محصول ذکر کنید و از نظر گوگل هم محتوای تکراری محسوب نمیشود. ولی اگر عبارت های هدفمند و مهمی نیستند همانند بسیاری از فروشگاه های اینترنتی رنگ و سایز را به عنوان ویژگی های قابل انتخاب موقع خرید تعیین کنید و برای هر سایز محصول مجزایی نسازید.

      • امیر قلیزاده
        پاسخ20 Apr 2019

        بسیار ممنونم که مثل همیشه سوالات کاربران برای شما مهم است و جواب میدهید.
        راه حلی که فرمودید بسیار کمک کننده است ولی با این حال ابهاماتی در ذهنم است. مثلا محصول “بونسای شفلرا” ممکن است در یک سایز مشخص به تعداد زیاد باشد و فقط طرح و نوع گل است که فرق میکند. مثلا یک بونسای به حالت آبشاری است و بونسای دیگری حالت نیمه آبشاری دارد و یا در طرحهای دیگری … در این موارد که سایز و رنگ هم یکی است چه کار میشود کرد؟

        • وبسیما
          پاسخ5 May 2019

          سلام دوست عزیز
          در چنین شرایطی تلاش میکنیم که عنوان محصولات توصیفی از محصول باشد تا صفحات با محتوای یکسان ایجاد نشود. مثلا عنوان یک محصول میتواند “بونسای آبشاری کوچک با گلدان سفید سرامیکی” باشد. در چنین شرایطی هدف اصلی ما کسب جایگاه در صفحات دسته بندی و برچسب خواهد بود که عملا با لینک سازی داخلی از این محصولات تقویت شده و در عباراتی مانند “بونسای” و “بونسای آبشاری” جایگاه کسب میکنند.

      • رضا احمدی
        پاسخ18 May 2019

        سلام. بنده هم همین مشکل رو دارم. سایت من فروش مانتو هست. عنوان محصولاتم به این شکل هست: ***
        مانتو کد 9887
        مانتو کد 9867
        ..
        عنوان بیشتری نمیتونم برای مانتوها بزارم. توضیحات محصول هم برای اکثرشون یکسان است. موندم کلمات کلیدی که توی افزونه یواست وردپرس میخواد رو چی بزنم. مانتو، مانتو بهاره..
        هر چیزی بزنم بازم تکراری میشه. کلا لازمه که تو قسمت کلمات کلیدی یواست کلمه ی کلیدی ای وارد کنم؟و اگه آره، چی میتونم وارد کنم. مانتو کد فلان رو وارد کنم خوبه؟ کدشون رو بیارم که تکراری حساب نشن.
        (یه سوال دیگه. اینکه مثلا کلمه کلیدی تمام محصولات من “مانتو” باشه، خیلی برای سئو بده؟)

        ممنون از سایت خوبتون

        • وبسیما
          پاسخ21 May 2019

          سلام دوست عزیز
          پاسخ سوال شما بسیار طولانی است. ولی تلاش میکنم نکات مهم را به شما منتقل کنم.
          برای چنین محصولاتی شما نیاز به خلاقیت بیشتری دارید و باید ویژگی های مانتوها را تا حد امکان در عنوان ها ذکر کنید. مثلا “مانتو گیپور بهاره بلند – کد 9887”. ویژگی هایی مثل مدل، رنگ، جنس پارچه و مواردی از این دست محصولات شما را متمایز میکنند.
          در سایت هایی از این دست سئو هر محصول اهمیت زیادی ندارد و انتخاب کلمه کلیدی به شما کمکی نمیکند. عملا با درج این محصولات صفحات دسته بندی و برچسب شما اولویت اصلی برای کسب جایگاه هستند که در کلماتی مانند “مانتو بهاره”، “مانتو گیپور”، “مانتو مجلسی” و … هدف گذاری میشوند.

  • سیروان رحیمی
    پاسخ22 Apr 2019

    سلام خسته نباشید سایت من فروش کفشه
    محصولات سایت حدودا 1000 تا میشه
    سوالی که دارم اینه فرضا یک محصول اسمش
    کفش کتانی مردانه نایک Nike مشکی رنگ کد 100
    یه محصول دیگه
    کفش کتانی مردانه نایک Nike کد 101
    اگر
    در افزونه یوست سئو این عنوان ها را به عنوان کلمه کلیدی هدف قرار بدیم کار خوبیه ؟
    چون میدونم کسی دقیقا عبارت کفش کتانی مردانه نایک Nike مشکی رنگ کد 100 رو سرچ نمی کنه
    آیا ما اگر کلمه کلیدی هدف رو این عبارت قرار بدیم و صفحه رو برای اون کلمه سئو کنیم به این امید که کاربر دنبال کلمه ای که می گرده و چون این عبارت تقریبا با اون چیزی که دنبالشه یکی بوده ، بهش معرفی کنه؟
    (اگر منظورم ناواضحه منظورم اینه آیا کلمه ای که برای اون صفحه در نظر گرفتیم حتما باید کلمه ای باشه که فکر می کنیم کاربر عین همونو سرچ می کنه یا کلماتی مثل این “کفش کتانی مردانه نایک Nike مشکی رنگ کد 100 “که نام و مشخصات کفش است هم می تونیم به عنوان کلمه کلیدی در افزونه یوست به کار ببریم)

    • وبسیما
      پاسخ5 May 2019

      سلام دوست عزیز
      اینکه شما چه عبارتی را به عنوان کلمه هدف انتخاب میکنید تاثیری بر درک گوگل یا جایگاه شما ندارد. رتبه براساس محتوای صفحه تعیین میشود.
      معمولا هر مدل کفش نایک یک نام و مدل مشخص دارد پیشنهاد میکنم از همین عبارت ها برای عنوان محصول و کلمات هدف استفاده کنید.

    • زهرا صادقیان
      پاسخ26 Jan 2020

      ببخشید شما چرا از محصول متغیر برای این دو محصول استفاده نمی کنید؟

      • وبسیما
        پاسخ28 Jan 2020

        محصول متغیر زمانی کاربرد دارد که یک مدل کفش را در سایزها و رنگ های متفاوتی به فروش برسانیم ولی اگر مدل کفش ها با هم متفاوت است ارائه آنها در یک صفحه منطقی نیست.

  • mohammad irvani
    پاسخ5 May 2019

    سلام
    ممنون از مقالات درجه یکتون!
    من یک سایت فروش شارژ دارم. چطور میتونم برای کلمات کلیدی تراکنشی مثل : خرید شارژ همراه اول و … که کلمات پررقابتی هستند و تولید محتوا هم برای این کلمات سخت است. رتبه کسب کنم؟

    • وبسیما
      پاسخ18 May 2019

      سلام دوست عزیز
      معمولا عباراتی از این دست که قابلیت تولید محتوای مستمر ندارند فرآیند پیچیده ای برای کسب جایگاه و موفقیت در سئو خواهند داشت. در این شرایط مهمترین کاری که باید انجام دهید افزایش اعتبار سایت، تمرکز بر لینک سازی های خارجی و البته تبلیغات و برندینگ است.

  • ehsan amel
    پاسخ19 Jun 2019

    در افزونه یوآست سئو ، در بخش ” سابقه استفاده از عبارت کلیدی “، در مورد استفاده از یک کلمه کلیدی در نوشته های مختلف هشدار میده ! میخواستم بدونم چرا تولید چندین مقاله با یک عبارت کلیدی از نظر سئو درست نیست؟

    ممنون

    • وبسیما
      پاسخ8 Jul 2019

      سلام دوست عزیز
      زمانیکه شما چند مقاله با یک هدف تولید میکنید عملا این صفحات در رقابت با یکدیگر قرار میگیرند و گوگل نمیتواند تشخیص دهد که کدام یک از آنها پیشنهاد بهتری برای کاربر هستند، به این اتفاق اصطلاحا cannibalization گفته میشود. به جای تمرکز دوباره بر روی یک کلمه تکراری بهتر است موضوع جدیدی را انتخاب کرده و محتوایی متناسب با آن تولید کنید.

مشاهده همه