راهنمای وبمستر گوگل
راهنمای جامع مدیران سایت ها یا همان Google webmaster Guidelines را میتوان کتاب مقدس یا مرجع اصلی برای سئو دانست. بیشتر توضیحات و آموزش های ارائه شده در این راهنما بصورت عمومی و کلی هستند اما هرکدام با کمی دقت و بررسی بیشتر مشعلی کارآمد در دالان های تاریک و مبهم سئو و بهینه سازی سایت خواهند بود.
به تازگی گوگل تغییراتی در این دستورالعمل ها ایجاد کرده است. تغییراتی که شاید درحد کلمات و جملاتی کوتاه باشند ولی مسلما نکات مهمی در خود نهفته دارند. هر تغییر کوچکی در این بخش ساعت فکر و تحلیل در پشت خود داشته و نمایانگر مسیر سئو در روزها و سالهای آینده خواهد بود.
در این مقاله از وبسیما قصد داریم راهنمای عمومی وبسمتران را بازخوانی کرده و نکات مهم آن را بررسی کنیم.
مهمترین نکات اضافه شده به راهنمای وبمستران در گوگل
اگر امکان آن را دارید، از گواهی SSL و HTTPS در سایت خود استفاده کنید. ایجاد ارتباط امن میان سایت و کاربران راه حل مناسبی برای ارتباطات در فضای وب است.
استفاده از گواهی SSL بعنوان یکی از اصول راهنمای وبمستر گوگل ذکر شده است. همین مسئله اهمیت و ارزش آن را نشان میدهد. تا همین چند ماه پیش می گفتیم که وجود آن میتواند تاثیر مثبت داشته باشد ولی شاید از این به بعد باید فکر کنیم که نبود آن ممکن است تاثیر منفی بر عملکرد کلی سایت و سئوی شما در آینده داشته باشد.
سایت خود را با در نظر گرفتن تمامی صفحات نمایش شامل کامپیوتر، لپ تاپ، تبلت و موبایل طراحی و پیاده سازی نمایید. از ابزار بررسی کارایی سایت در موبایل استفاده کنید و مشکلات ذکر شده را برطرف نمایید.
Mobile Friendly بودن سایت و طراحی رسپانسیو مدت هاست که مورد توجه گوگل و الگوریتم های آن بوده است اما تاکنون جایی در راهنمای عمومی نداشته است، با این وجود افزوده شدن آن به راهنمای کلی دور از ذهن نبود.
محتوای مهم موجود در صفحات باید در نگاه اول دیده شوند. ربات های گوگل توانایی درک محتوای قرار داده شده در تب ها و اسلایدرها را دارند ولی ارزش کمتری برای این نوع محتوا در نظر خواهند گرفت.
این عبارت به خوبی مشخص میکند که قرار دادن محتوای سایت در تب ها و بازشونده ها مانع دسترسی ربات به آنها نمیشود ولی موجب میشود که ارزش این محتوا کمتر درنظر گرفته شود. در نتیجه باید عبارات و کلمات هدف خود را در معرض دید مستقیم کاربران قرار داده و دسترسی به آن را به ساده ترین روش ممکن برنامه ریزی کنیم.
بخش هایی از راهنمای وبمستر که تغییر داشته اند
هر صفحه ای در سایت شما باید حداقل از یک صفحه دیگر که خودش در معرض دسترس و دید گوگل است لینک شده باشد. این لینک میتواند بصورت متنی و یا بصورت عکس با متن جایگزین مناسب باشد. متن لینک یا متن جایگزین تصویر باید مرتبط با صفحه لینک شده باشد.
در نسخه قبلی نوشته شده بود که هر صفحه باید حداقل یک لینک متنی از صفحه ای دیگر بر روی وب داشته باشد که در نسخه جدید اعلام شده استفاده از تصویر نیز مجاز می باشد البته به شرطی که متن جایگزین تصویر به درستی انتخاب شده باشد.
تعداد لینک های موجود در صفحه را در حد معقولی پایین نگه دارید (کمتر از چند هزار لینک!)
در نسخه قبلی بصورت مشخص گفته شده بود که هیچ صفحه ای نباید بیش از 100 لینک در خود داشته باشد ولی امروز این عدد به چند هزار افزایش یافته است. البته دقت کنید که این عدد بعنوان حداکثر معرفی شده است و هرچقدر که شما تعداد لینک های صفحه را پایین تر نگه دارید بهتر است.
فکر کنید کاربران چه کلماتی را برای دسترسی به سایت شما جستجو میکنند و همان کلمات را در محتوای سایت خود بکار گیرید.
این نکته بسیار مهم و کاربردی است زیرا به ما می آموزد که قبل از تهیه محتوا باید فکر کنیم که دقیقا چه کلمه یا عبارتی را هدف گذاری کرده ایم. نه اینکه سایت و محتوا را منتشر کنیم و تازه به فکر کسب جایگاه روی کلمه مورد نظر خود باشیم. فرآیند بازاریابی محتوا محور قبل از تولید محتوا آغاز میشود.
مطمئن شوید که عنوان ها و متن جایگزین تصاویر منحصر بفرد، دقیق و توضیحی باشند.
تنها تغییر نسبت به گذشته افزوده شدن عبارت منحصر بفرد است. گوگل به ما اعلام میکند که از به کار گیری عنوان های کوتاه و تکراری خودداری کنیم. همچنین متن جایگزین تصاویر باید به گونه ای انتخاب شود که بصورتی کامل معرف آن تصویر باشد.
مطمئن شوید که تمام لینک ها به صفحات درستی منتهی میشوند. کدهای HTML سایت باید استاندارد باشند.
در نسخه قبلی از راهنمای عمومی وبمستران در گوگل گفته شده بود صحت لینک های سایت و کدهای آن را بررسی کنید. ولی در نسخه جدید بر این مسئله تاکید بیشتری شده است. در ادامه توضیح میدهد که ممکن است استاندارد بودن کدهای HTML (براساس استانداردهای W3.org) مستقیما بر رتبه بندی نتایج گوگل تاثیر نداشته باشند ولی بر نمایش سایت در موبایل و استفاده صحیح از نشانه گذاری Schema تاثیر زیادی خواهند داشت.
مواردی که از راهنمای عمومی سئو حذف شده است
در گذشته گفته شده بود، صفحاتی که محتوای آنها بصورت داینامیک و با قرار گرفتن ؟ در آدرس صفحه ایجاد میشوند از نظر سئو مناسب نبوده و ممکن است ربات ها هنگام ایندکس کردن با مشکل مواجه شوند. همچنین صفحاتی مانند نتایج جستجو یا بخش هایی که بصورت اتوماتیک محتواگذاری میشوند باید از دید موتورهای جستجو و ربات های خزنده مخفی شود.
در نسخه جدید این بخش بطور کلی حذف شده و هم اکنون ربات ها و الگوریتم های گوگل درک درستی از این صفحات خواهند داشت.
علاوه بر موارد ذکر شده در این مقاله تغییرات دیگری نیز در این صفحه و راهنمای عمومی وبمستران دیده میشود که به آنها نپرداختیم چون تغییر و تضادی به نسبت دانش قبلی ما نداشتند. نکته بسیار مهم آن است که بیشتر این موارد قابل پیش بینی و درک بوده و همگی در راستای تجربه کاربری بهتر و احترام به مخاطبین تدوین شده اند.
بنظر شما رعایت این موارد تا چه اندازه بر روند موفقیت یک سایت تاثیرگذار است؟ آیا همچنان روش های میانبر و تکنیک های جانبی میتوانند موجب فریب موتورهای جستجو و کسب جایگاه در نتایج آنها شود؟
با سلام و خداقوت و تشکر ویژه از دست اندرکاران وبسیما … سوالی داشتم خدمتتون که بزرگواری میکنید اگه ج بدید .
در داخل گوگل وبمستر و قسمت Coverage در مورد سایت اینگونه نوشته شده :
error : 0 < warnings : 0 > valid: 1.38 k > excluded: 5.63 k
خواستم بدونم این قسمت excluded: 5.63 k به چه معناست ؟ ایا سایت و ایندکس و مشاهده و خاندن تمامی مطالب برا گوگل دچار مشکله ؟ موردی هست ب نظر شما ؟
سلام دوست عزیز
این بخش به شما آدرس هایی را نشان میدهد که توسط ربات های گوگل بررسی شدند ولی به دلایل مختلف ایندکش نشده اند. مثلا اگر صفحه ای به آدرس دیگری ریدایرکت شده باشد در این بخش به شما اطلاع داده میشود.
قرار گرفتن یک صفحه در بخش excluded لزوما ایراد یا مشکل نیست ولی باید به دقت همه موارد را تحت نظر داشته باشید تا صفحه ای به اشتباه در این بخش قرار نگرفته باشد.
باسلام خدمت شما
بنده سایتم رو به چهار روش در وبمستر ثبت کردم. و از اول هم گوااهینامه ssl داشتم روی دومین. الان باید ریدایرکت بکنم روی https ؟
یه سوال دیگه
باید تو چهار حالت که اضافه کردیم یکی یکی سایت مپ هارو بززنیم؟
مدیریت پنل شامل معرفی نقشه سایت یا فایل Robots.txt و سایر ابزارها فقط در بخش مربوط به دامنه اصلی انجام میشود و با سه گزینه دیگر کاری نداریم
باسلام خدمت شما
ببخشین بنده سایت مپ دامین اصلی رو فقط زدم ولی گوگل بصورت کامل نمیپذیره سایت مپ رو. الان یکماه میگذره ولی از روی سایت مپ ایندکس نمیکنه. این پیام رو میده در صورتی که من فقط رو دامین اصلی سایت مپ رو ثبت کردم.
This Sitemap Index is referenced by another Sitemap Index.
Examples
URL:
***
This Sitemap Index is referenced by another Sitemap Index.
Examples
URL:
***
سلام دوست عزیز
احتمالا سایت شما با آدرس بدون www در دسترس است ولی معرفی نقشه را در نسخه با www انجام داده اید. پیشنهاد میکنم برای درک بهتر این مساله مقاله مربوط به تعیین دامنه اصلی سایت را مطالعه کنید.
سلام دوست عزیز
بله هریک از این 4 آدرس باید در نهایت به آدرس اصلی شما منتهی شوند. اگر گواهی SSL دارید آدرس اصلی شما نسخه https است.
باسلام
ببخشین یه سوال دارم خدمتتون. الان بیشتر جاها نوشته که اگه گواهی ssl دارین باید ریدایرکت بکنین روی نسخه https . ولی تو بیشتر سایتهای بزرگ که الان آمارشون هم بالاس اینکار رو نکردن. میشه دلیلش رو بگین؟
سلام دوست عزیز
لطفا چند نمونه از این سایت ها را مثال بزنید تا بررسی دقیق تری انجام شود.
باسلام خدمت شما
یکی از این سایتها این هست:
***
که لینکهای ایندکس شدش به دو حالت با https و بدون https هست و سایتش هم به دو حالت باز میشه.
اگر نسخه http سایت را بازکنید و کدهای آن را آنالیز کنید متوجه خواهید شد که با استفاده از تگ canonical نسخه https را به عنوان آدرس اصلی معرفی کرده اند. در این شرایط گوگل با اینکه هر دو صفحه را مشاهده میکند نسخه https را اولویت اصلی برای ایندکس و پیشنهاد به کاربران قرار میدهد.
بنظرتون کدوم روش بهتره؟
البته گوگل دوتا آدرس همین سایت رو داره ایندکس میکنه. چون تو بعضی از جستجوهای گوگل هر دوحالتش نمایان میشه تو صفحه جستجو.
روش درست ریدایرکت نسخه http به https است تا صفحات سایت شما تنها با یک آدرس در دسترس ربات های گوگل باشند.
با عرض سلام و خسته نیاشید.
می خواستم بدونم به نظر شما تو بخش international targeting کشور هدف رو ایران بزاریم بهتره یا اصلا کشور هدف مشخص نکنیم؟
ممنون
سلام دوست عزیز
بهتر است کشور هدف را ایران انتخاب کنید تا در نتایج مربوط به جستجوهای محلی جایگاه بهتری کسب کنید.
با سلام و خسته نباشید
دوست عزیز من ارور های نامشخصی تو گوگل وب مستر دارم
میشه راهنماییم کنید
یکی از آدرس هایی که not found داره براتون ارسال میکنم
***
سلام دوست عزیز
این آدرس ها مشخصا توسط سیستم فیلترینگ سایت شما ایجاد میشوند و متاسفانه از تگ canonical به درستی در سایت شما استفاده نشده است. همین مساله موجب شده گوگل همه ترکیب های ممکن در فیلترینگ را به عنوان صفحاتی جدید در سایت شما شناسایی کرده و ایندکس کند.
پیشنهاد میکنم با استفاده از تگ canonical دسترسی گوگل به این صفحات را هدفمند کنید.
سلام و درود
پس از انتقال سایت از http به https که موفقیت آمیز بود اطلاعات انتقال پیدا کرد و شما فرمودید که http رو در وبمستر حذف نکنیم
اما جدیدا گوگل پیامی داده :
Search Console has identified that your site is affected by 2 new Index coverage related issues. This means that Index coverage may be negatively affected in Google Search results. We encourage you to fix these issues.
که متذکر شده که سایت شما از دوقسمت ایندکس میشه و اگه پاک نشه دچار نمره منفی میشم
حالا برای پاک کردنش باید چه حرکتی بزنم ؟
سایت مپ رو پاک کنم کافیه ؟
یا از قسمت “Remove URLs سایت رو پاک کنم ؟
لطفا اگه قرار هست از قسمت “Remove URLs پاک کنم دقیق بفرمایید به چه صورته و چه مراحلی رو برم چند مقاله خوندم هرکدوم حرفی میزدن به شک افتادم … مممنون از لطفتون
سلام دوست عزیز
پیامی که مشاهده میکنید به دلیل تغییر به https نیست و به دو آدرس اشاره نمیکند. این پیام به شما اعلام میکند که دو صفحه در سایت شما وجود دارند که گوگل امکان دسترسی و ایندکس آنها را ندارد. اگر در همین بخش index coverage وارد شوید آدرس این دو صفحه را به شما نمایش میدهد.
متاسفانه دیروز بعد از مشاهده پیام در وبمستر سایتم که با http بود سایت مپ رو حذف کردم
و نظرم این بود که http سایتم در وبمستر بازدیدهاش رو به صفر شدن هست و گویا اهمیت چندانی نداره
حالا به نظرتون مشکلی ایجاد میشه ؟
اگه مشکل ایجاد میشه دوباره اضافه کنم نقشه رو برای http ?
سلام محمد عزیز
هیچ مشکلی برای شما پیش نمیاد. شما باید فعالیت های خود را در پنل مربوط به نسخه https انجام دهید و پنل نسخه http همین که در اختیار شما باشد کفایت میکند. این سایت توسط گوگل بررسی نمی شود و در نتیجه به نقشه سایت نیز نیازی ندارد.
سلام و درود
سایت من دانلود هستش و از ssl رایگان استفاده کردم و با پرس و جوی که انجام دادم گفتن همین هم خوبه حالا برای ثبتش این مراحل رو پیش رفتم لطفا بفرمایید درسته یا اگه اشتباهه چه کنم ؟
1- از htaccsess سایت http رو به https هدایت کردم
2- افزونه ای نصب Really Simple SSL نصب کردم تا تمام لینک های درون قالب به https ریدایکت بشن و درست شده
3- در گوگل وبمستر سایت رو مجداد با https ثبت کردم
حالا کار دیگه ای نیاز هست بکنم ؟
و چه موقعی در وبسمتر سایتم که با http ثبت شده بود رو حذف کنم ؟ یا اصلا حذف نکنم ؟
سلام دوست عزیز
مراحل را به درستی اجرا کردید. نیازی به حذف نسخه http نیست ولی از این به بعد فعالیت های خود مانند معرفی نقشه سایت و … را در پنل نسخه https انجام دهید.
سلام خسته نباشید
میشه دو نفر یک سایت رو تو وبمستر خودشون داشته باشند ولی از وجود نفر بعدی بی اطلاع بود؟ اگر چنین چیزی امکان دارد راه جلوگیری ثبت سایت توسط کس دیگر چگونه است؟
و شخص دیگر معمولا به چه صورت پنهانی میتواند چنین کاری کند؟
با تشکر
سلام دوست عزیز
امکان دسترسی دو نفر به پنل وبمستر یک سایت وجود دارد ولی این دو اکانت پنهان نخواهد بود. با مراجعه به بخش users management میتوانید از ایمیل های دیگری که به سایت شما دسترسی دارند مطلع شوید و نحوه تایید هویت آنها را مشاهده کنید.
سلام میشه ربات و نقشه سایت من رو ببینین و مشکلش رو بگین مرسی البته مشکل ربات از طریق گوگل اعلام شده ک صفحات تکراری دارم.و مشکل نقشه از سوی انالیز های سئو اعلام میشه.متشکرم
***
پیامک پاسخ نظرات هم خیلی خیلی هم سیستم عالی هستش
سلام دوست عزیز
نقشه سایت شما با توجه به اینکه از طریق افزونه درستی ساخته شده نباید مشکلی داشته باشه و این مورد رو فقط از پنل وبمستر میتوان بررسی کرد. ولی فایل robots.txt شما بنظر شلوغ میرسه. پیشنهاد میکنم فایل وبسیما را مشاهده کرده و شبیه به همان آماده کنید.
خوشحالیم که سیستم نظرات برای شما کارآمد بوده است.
سلام. ضمن عرض تبریک و خداقوت بابت سایت مفیدتون. سوالی درباره ssl داشتم. ما سایتی پیشکسوت در حوزه کسب و کار هستیم و چند هزار پست و مقاله ایندکس شده در سایت داریم. دوست داریم سایت رو ssl کنیم اما میگن که چون پروتکل وبسایت به https تغییر میکنه، بازدید صفحات مون از گوگل با خطای 404 مواجه میشه و یک فاجعه برای تمام صفحات سایت پیش میاد! بخاطر تعداد بالای پست ها هم عملا نمیتونیم ریداریرکت 301 انجام بدیم و ممکنه ماه ها طول بکشه. چه راهی رو پیشنهاد میدید؟ یک دنیا متشکرم
سلام دوست عزیز
ریدایرکت در این شرایط بسیار ساده است و با یک خط کد در فایل htaccess تمام آدرس های شما ریدایرکت میشوند. در نتیجه مشکلی با 404 نخواهید داشت.
با سلام
یه سوال داشتم اینکه گزینه ی International Targeting در وبمستر از ابتدای آغاز کار سایت بر روی iran قرار گرفته و بعد از مدت دو سال سایت الان در نتایج با آیپی داخلی رتبه عالی داره اما با آیپی به غیر از ایران رتبه ای نداره. حالا اگر این گزینه الان در حالت جهانی یا International قرار بدیم آیا به رتبه ها و سئوی فعلی سایت در نتایج با آیپی ایران تاثیر منفی میزاره؟
ممنون
سلام دوست عزیز
تغییرش تاثیری روی جایگاه شما نداره. گوگل خودش هم در این مورد تصمیم گیری میکنه و احتمالا در نهایت همون ایران رو برای شما انتخاب میکنه
سلام از مقاله خوب شما متشکرم. من سایت رو به https تغییر دادم اما دو تا سوال دارم. اول اینکه عدم دریافت پیغام سبز رنگ امن آیا ممکن هست بخاطر وجود ای نماد باشه؟ چون وقتی اون رو برمیدارم سبز میشه. دوم اینکه چه تغییراتی باید در گوگل وبمستر داده بشه؟ آیا باید از اول سایت رو با https ثبت کنم؟ در حال حاظر مینویسه “ریایرکت”!
سلام دوست عزیز
هر فایل یا آدرسی که بدون https در صفحه لود شده باشه میتونه نماد سبز شما را تحت تاثیر قرار دهد. برای مدیریت بهتر سایت باید هر دو آدرس یعنی با http و https را ثبت کنید ولی عملیات های مدیریتی را برای آدرس https انجام دهید
سلام
باز هم ممنون از پاسخ شما
مواردی که مربوط به آدرس تصویر در متن و نوشته بود ، با تغییر url از بین بردم.
اما هنوز تعدادی وجود دارند.
این لینک گزارش هست
***
ممنون
سلام دوست عزیز
من دیدم گزارش سایت شما رو. مسئله اینه که شما آدرس سایت را به https تغییر دادید ولی مسیردهی یک سری از فایل ها هنوز از طریق http انجام میشه. این فایل ها احتمالا در کدها یا فایل های CSS شما فراخوان شدند و باید بصورت دستی درست شوند.
خدا می دونه از این سایت بینهایت ممنونم.
چون ظرف پنج ماه که از صفر شروع کردم، سایت ویلا 360 از دیروز در کلید واژه های بسیار پرتکرار “کلاردشت ویلا” و “ویلا کلاردشت” و “ویلا در کلاردشت” رتبه اول میاد. این در صورتیه که غول های رقیب با هزینه های ad رتبه های بالایی داشتن، ولی به کمک این سایت خوب، تونستم به گوگل باهوش، بفهمونم که هیچ کس به اندازه من نیت خیرخواهانه نداره! گاهی احساس می کنم گوگل به نیت وبمسترها آگاست!
بازم ممنون.
سلام دوست عزیز
خوشحالیم که این آموزش ها مورد استفاده شما قرار گرفته و امیدواریم همینطور مراحل موفقیت را به آرامی و با استفاده از تکنیک های درست طی کنید.
مرسی از پاسختون.
من مواردی رو که گفتید انجام دادم.
اما در gtmetrix خطای زیر نمایش داده میشه. برای تمامی تصاویر که در صفحه لود میشن.
Minimize redirects:
Remove the following redirect chain if possible:
لینک نمونه:
***
میشه راهنمایی کنید دلیلش چی هست؟ مرسی
لینک هایی که فرستادید برای نتیجه گیری مناسب نیستند. اگر لینک گزارش gtmetrix رو بفرستید بهتر میتونم نظر بدم
سلام
مرسی از مطالب به روزی که میذارید.
پس از نصب ssl، برای اینکه گوگل سایت رو با https بشناسه این دو روش هست:
ریدایرکت 301 و شناساندن https از طریق سرچ کنسول گوگل.
از لحاظ سئو کدوم کار صحیح تر هست؟
و اینکه در سرچ کنسول از طریق کدوم بخش (منو) میشه این کار رو انجام داد؟
مرسی
سلام دوست عزیز
شما باید ابتدا نسخه با https را در گوگل وبمستر ثبت کنید. بعد همه تنظیمات مانند نقشه سایت و robots.txt را نیز برای آن انجام دهید. در قدم آخر آدرس های http را به متناظر آنها در https ریدایرکت 301 کنید و منتظر باشید تا گوگل همه صفحات شما را مجدد ایندکس کند.
سلام / اکثر وب سایت ها رو میشه هم با https و هم بدون https باز کرد یعنی این یکی رو روی اون یکی دایرکت نکردن، که این باعث میشه گوگل دو تا سایت رو در نظر بگیره و نفره منفی بده، که این کار رو من امروز کردم و ادرس بدون https رو روی ادرس با https ریدایرکت کردم. اما تمام ایندکس هایی که گوگل از من نشون میده بدون https است و برای اعلام این موضوع به گوگل باید چه کار کنم؟
سلام
خیر این به معنی جریمه شدن نیست. وب سایت هایی که با https هم باز میشن در صورتی میتونن یک محتوای تکراری باشند که گواهی SSL داشته باشند و ریدایرکت به درستی انجام نشده باشه
مطالبتون بسیار عالی و مفید بود
با سلام لطف راهنمائی بفرمائید در خصوص fetch as google آیا صفحه ریسپانسیو خود را باید Mobile ایندکس کنیم یا دسکتاپ ؟
سلام دوست عزیز
اگر خیلی زمان دارید با هردو، اگر نه دسکتاپ مهمتراست
سلام من در گوگل وبمستر سایت خود را با http ثبت کردم و نقشه سایت هم ثبت کردم حالا می خوام از پروتکل امنیتی ssl استفاده کنم ولی چه جوری این کاروبکنم تا ایندکس های گوگل بر روی صفحات سایتم حذف نشه باید کلا سایت را حفظ کنم بعد با https ثبت کنم یا راهی دیگه هم داره تا ایندکس ها حذف نشن لطفا کامل بیان کنید
با تشکر
سلام دوست عزیز
سایت رو حذف نکنید ولی با https هم در گوگل ثبت کنید.
از طریق فایل htaccss همه آدرس های http را ریدایرکت 301 کنید به https
خیلی خیلی ممنون بابت فراهم کردن مطالب مربوط به گوگل وبمستر
خواهش میکنم دوست عزیز. پیشنهاد میکنم سایت webmaster.websima.com رو هم مشاهده کنید
خیلی ممنون که اینقدر سریع جواب میدید ….بعضی از سایت ها اصلا جواب نمیدن
خواهش میکنم دوست عزیز، موفق باشید
استانداردهای schema.org
باید توسط خودتون پیاده سازی بشه. برخی موارد توی این قالب ها هست ولی حتما باید بهینه سازی بشن
از وردپرس استفاده میکنم . (قالب جریده ) خود قالب ها دارای این استاندار نیستند ؟ باید از افزونه استفاده کنم
دقیقا منظورتون چه استانداردی است؟
سلام ..شرمنده میشه در این مورد من را راهنماای کنید
..در قسمت Structured Data > Person ) وب سایتم 1800 خطای Missing: homeLocation هست میشه لطفا راهنمایی کنید برای رفع این خطاها باید چکار کنم
سلام
برای این مورد باید استانداردهای schema.org رو توی سایت خودتون رعایت کنید. من نمیدونم چه صفحه ای بوده ولی میتونید از ابزار google structured data testing tool هم استفاده کنید
سلام و عرض ادب و احترام
خدمت مدیریت محترم ، پرسنل و اعضای سایت
ممنون میشم نظرتون و راهنماییهای لازم در مورد سایتم که تازه راه اندازی کردم بفرمائین
***
با تشکر و سپاس فراوان
علی طاهری
سلام دوست عزیز
لطفا این موارد رو به بخش مشاوره و فروش شرکت ارجاع دهید
سلام فقط چون دوستون دارم یه غلط املایی پیدا کردم که اصلاحش کنید برای سئو بهتره
ممنون ا زسایت خوبتون
متن:سایت خود را با در نظر گرفتن تمامی صفحات نمایش شامل کامپیتوتر،
سلام دوست عزیز
ممنون از شما، برطرف شد
ممنون از این مطلب
سلام
قالب جالبی دارید. از سایتتون خوشم اومد سبک خاصی داره.
میشه ازتون خواهش کنم یک نگاهی به سایت منم بندازید اگه ایرادی دیدید بهم بگید. از نظر سئو و ظاهر و … .
باتشکر
سلام دوست عزیز
شما لطف دارید
سایت شما هم توی نگاه اول مرتب و تمیز بنظر میرسه. بنظرم توی بخش برچسب گذاری باید دقت بیشتری بکنید و پیشنهاد میکنم مقاله برچسب گذاری صحیح در سایت را مطالعه کنید.
خیلی ممنون از پاسخگویی و دقت نظر شما. از تذکرتون درمورد برچسب گذاری هم سپاسگزارم حتما لحاظ می کنم.
با سلام مطلب بسیار خوبی بود. چطوری می تونیم برای یه سایت فروشگاهی گواهی SSL بگیریم؟ در صورتی که فروشگاه های خیلی بزرگ فروش اینترنتی در ایران این ویژگی رو ندارند. آیا هزینه سنگینی داره؟
اتفاقا خیلی ها الان دیگه دارن. هزینه ش ماهیانه 30 تا 100 هزارتومن میتونه باشه. و البته برای دامنه ir خیلی بیشتر میشه. کافیه که با پشتیبانی هاست خودتون تماس بگیرید و قمیت هارو بپرسید ازشون
سلام وقت بخیر
من سایت دارم تجاری و شرکتی است قبلا خونده بودم گواهی SSL بیشتر برای سایت های فروشگاهی توصیه شده ایا اگر سایت تجاری و شرکتی داشته باشیم از گواهی SSL استفاده کنیم؟
چند نوع گواهی SSL داریم و کدام برای فروشگاهی و کدام برای شرکتی مناسبند؟
در مورد گواهی SSL مطلب قرار دهید
با تشکر
سلام دوست عزیز
شما درست می فرمایید. گواهی SSL برای سایت هایی که کاربر تراکنش مالی توش انجام میده یا اطلاعات محرمانه توی پروفایلش داره کاملا ضروریه و برای سایت های عادی نیازی نیست. حالا گوگل داره سعی میکنه که همه سایت ها برن به این سمت و سو و از درگاه های امن اطلاعات رو ارسال کنند.
در موارد گواهی SSL هم پیشنهاد خوبی دادید حتما توی برنامه کاری میذاریم که یک مقاله در موردش تهیه کنیم
باز هم مثل همیشه عالی و مفید، خوشحالم که همچنان پرانرژی و با انگیزه وب سیما داره پیش میره، من از شما خیلی چیزا یاد گرفتم
خواهش میکنم دوست عزیز شما به ما لطف دارید. موفق باشید
مثل همیشه عالی بود
بینهایت ممنون
خواهش میکنم دوست عزیز. موفق باشید
سلام و عرض خسته نباشید به نویسنده متن که وقت گذاشتن واقعا…
من خودم پدرم در اومد متن انگلیسی رو کاملا برگردونم و مطالعه و بررسی اون 7 8 ساعتی (نه در یک روز) وقتمو گرفت. واقعا دستتون درد نکنه!
امیدوارم موفق باشید دوستان…
سلام دوست عزیز
از اینکه مورد توجه و استفاده شما قرار گرفته خوشحالیم. ممنون از شما