Keyword Stuffing چیست؟
اصطلاح keyword stuffing یا همان بمباران کلمات کلیدی یک روش قدیمی و البته رایج برای معرفی کلمه کلیدی هدف به ربات های گوگل است. در این روش تلاش میشود، با تکرار یک کلمه یا عبارت مشخص؛ در متن صفحه، عنوان، توضیحات متا و حتی لینک های داخلی، شانس کسب جایگاه افزایش داده شود.
در عمل این روش موجب افزایش چگالی کلمه کلیدی هدف در صفحه شده و به ظاهر کمک میکند گوگل متوجه موضوع صفحه شود. این تکنیک طی چند سال اخیر بسیار کارآمد بوده و با وجود ابزارهای آنالیز سئو مانند افزونه Yoast استفاده از آن بسیار منطقی و درست به نظر میرسد.
با به روزرسانی الگوریتم های گوگل تکرار کلمه کلیدی عملا کارایی خود را از دست داده و امروز به عنوان یکی از روش های اسپم از نظر گوگل شناخته میشود.
در گذشته تلاش میکردیم که کلمه کلیدی هدف حداقل در 3 درصد از کلمات صفحه تکرار شود یا به عبارت دیگر در هر 3 خط از محتوا دو بار دیده شود. ولی این روش امروز کارایی گذشته را ندارد.
تکنیک تکرار کلمات کلیدی از کجا شروع شد؟
در اولین مراحلِ طراحی موتورهای جستجو، الگوریتم های طراحی شده بسیار ساده بودند. در سال های ابتدایی این الگوریتم های توانایی پایینی در درک ارتباط معنایی کلمات و شناسایی مفهوم یک پاراگراف یا حتی صفحه داشتند.
در این شرایط بهترین روش برای شناسایی موضوع صفحه، انتخاب عباراتی بود که بیشتر در صفحه حضور داشتند. ربات های گوگل با توجه به میزان تکرار یک عبارت در صفحه موضوع آن را تعیین کرده و جایگاه مناسب در نتایج جستجو را مشخص میکردند.
متخصصین سئو از همین ضعف موتورهای جستجو استفاده کرده و با تکرار کلمه کلیدی مورد نظر خود تلاش میکردند در این عبارات جایگاه بهتری کسب کنند. رفته رفته الگوریتم های گوگل مانند الگوریتم مرغ مگس خوار و الگوریتم Rank Brain معرفی شده و با استفاده از هوش مصنوعی قادر به تشخیص ارتباط معنایی عبارات و تعیین کیفیت محتوای صفحه شدند.
هرچقدر دقت ربات های گوگل در شناسایی مفهوم و کیفیت صفحه افزایش یافت، تاثیر تکرار کلمه کلیدی کمتر شد. تا جاییکه گوگل رسما اعلام کرد تکنیک keyword stuffing را به عنوان یکی از روش های اسپم در سئو می شناسد.
تصویر زیر توضیح دقیق گوگل از keyword stuffing است که در آن به مواردی که معمولا توسط مدیران سایت ها استفاده میشود اشاره شده است.
تکنیک های رایج برای تکرار کلمه کلیدی
استفاده بیش از حد، از یک عبارت خاص، موجب میشود گوگل متوجه تلاش شما برای کسب جایگاه در آن کلمه کلیدی شود. در نقطه مقابل این روش نشان دهنده کیفیت پایین محتوای تولید شده توسط شما خواهد بود که میتواند موجب از دست رفتن جایگاه در نتایج گوگل شود.
در حال حاضر روش های مختلفی برای keyword stuffing در سایت ها استفاده می شود که در ادامه به بررسی برخی از آنها میپردازیم:
1- تکرار کلمه هدف در عنوان صفحه
یکی از آزاردهنده ترین روش ها تکرار عبارتی مشخص در عنوان صفحه یا سایت است. در این روش مدیر سایت تلاش میکند تا عباراتی مشخص و هم معنی را در عنوان صفحه تکرار کرده و از این طریق شانس خود را برای کسب جایگاه در آنها افزایش دهد. تصویر زیر نمونه ای از تکرار کلمه کلیدی در عنوان صفحه است.
گوگل پیشنهاد میکند که عنوان صفحات کاملا اختصاصی و توصیفی باشند. اختصاصی به این معناست که هیچ صفحه دیگری در سایت شما عنوانی مشابه با این صفحه نداشته باشد. توصیفی یعنی که عنوان صفحه توضیحی کوتاه و کاربردی از محتوای قرار گرفته در آن صفحه باشد.
2- تکرار کلمه کلیدی در توضیحات صفحه
همین روش در توضیحات صفحه نیز استفاده میشود. برخی از مدیران سایت ها تصور میکنند که تکرار یک عبارت مشخص یا ترکیب های مختلف آن در توضیحات صفحه میتواند موجب کسب جایگاه در همه آن عبارات شود.
در حالیکه این روش به راحتی برای گوگل قابل تشخیص بوده و ممکن است به همین دلیل جایگاه خود را نتایج جستجو از دست بدهید. پیشنهاد میشود توضیحات متا متنی توصیفی و دقیق در مورد محتوای صفحه باشد و از آن از عباراتی جذاب که شانس کلیک کاربر را افزایش میدهند استفاده شود.
در بخش آموزش سئو وبسیما میتوانید مقالات ارزشمندی پیدا کنید که روش های صحیح نگارش عنوان و توضیحات متا را شرح داده اند.
3- تکرار بیش از حد یک عبارت در محتوای صفحه
به جرات میتوان گفت بیشترین استفاده از keyword stuffing در محتوای مقاله یا محصول مشاهده میشود. در این روش مدیر سایت تلاش میکند حداقل 3 درصد از محتوای خود را به یک عبارت مشخص اختصاص دهد.
افزونه Yoast تکرار کلمه کلیدی را به عنوان یکی از فاکتورهای سئو محتوا اعلام کرده و همه گیر بودن وردپرس موجب شده است که این روش در فضای وب به سرعت رایج شود. این افزونه تنها یک ابزار برای آنالیز محتوای شماست و سبز شدن چراغ آن به معنی کسب جایگاه در کلمه هدف نخواهد بود.
بسیاری تصور میکنند که اگر چراغ افزونه سبز باشد حتما در نتایج گوگل جایگاه مناسبی کسب خواهند کرد. ولی در بسیاری موارد عملا در حال فریب خود و البته گوگل هستند.
این تکنیک نه تنها موجب بهبود وضعیت سئو شما نمیشود بلکه میتواند دلیل قانع کننده ای برای جریمه سایت شما توسط گوگل باشد.
4- تکرار لینک با متن مشابه در یک صفحه یا کل سایت
در برخی سایت ها مشاهده میشود که عبارت مشخصی را در همه محتوای یک صفحه یا در همه صفحات سایت به آدرس مورد نظر خود لینک کرده اند. در این روش معمولا از اسکریپت هایی استفاده میشود که عبارت مورد نظر را شناسایی کرده و بصورت اتوماتیک به صفحه هدف لینک میکنند.
این روش نیز از نمونه های keyword stuffing است و تاثیر منفی زیادی بر سئو سایت شما خواهد داشت.
5- هدف گذاری روی نام محله ها یا عبارات نزدیک به هم
در برخی از سایت ها معمولا عبارات طولانی تر مورد توجه قرار گرفته و تلاش میشود که به جای تکرار یک عبارت در صفحه، ترکیب های مختلفی از آن، با هدف گذاری روی نام محله ها، شهرها و یا حتی شرکت ها استفاده شود. این روش نیز کاملا مخالف با استانداردهای گوگل بوده و از مصادیق بمباران کلمات کلیدی است.
جایگزین مناسب برای تکرار کلمه کلیدی چیست؟
در حال حاضر گوگل تلاش میکند به جای توجه به کلمه کلیدی و تکرار آن در صفحه، از مفهوم کلیدی برای تعیین کیفیت محتوا و جایگاه آن در نتایج گوگل استفاده کنید. روش های مختلفی برای مفهوم گرایی در تولید محتوا وجود دارد که در مقاله مفهوم کلیدی چیست به آن اشاره شده است.
بهترین روش های جایگزین برای keyword stuffing عبارتند از:
- استفاده از کلمات هم خانواده و هم معنی
- استفاده از عبارات معادل انگلیسی
- به کارگیری عبارات توصیفی که عینا همان مفهوم را منتقل میکنند
- لینک سازی با عبارات طولانی و ترکیب های متنوع
- بیان موضوعات حاشیه ای که ارتباط معنایی مستقیم با موضوع دارند
این تکنیک ها به شما کمک میکنند تا بدون آنکه مجبور به تکرار عبارتی مشخص در صفحه باشید مفهوم مورد نظر خود را به گوگل و البته کاربر برسانید.
برای مفهوم گرایی نیازمند شناخت الگوریتم های گوگل هنگام آنالیز محتوای صفحه هستیم. پس از آن از همین الگوریتم ها استفاده میکنیم تا محتوایی استاندارد که هم برای کاربر و هم برای گوگل قابل درک باشد را تولید کنیم.
فرآیند انتخاب کلمه هدف، شناخت الگوریتم ها و تهیه محتوای استاندارد در کارگاه آموزش استراتژی سئو و تولید محتوا آموزش داده میشود.
آیا تکرار کلمه کلیدی همیشه موجب جریمه سایت میشود؟
با مطالعه این مقاله، اولین سوالاتی که به ذهن شما میرسند عبارتند از:
- با وجود این قوانین چطور هنوز صفحاتی که از این روش استفاده میکنند بعضا جایگاه مناسبی در نتایج گوگل دارند؟
- چطور مفهوم مورد نظر خود را به کاربر منتقل کنیم بدون آنکه کلمه هدف را در متن تکرار کنیم؟
- آیا تعداد استاندارد و مشخصی برای تکرار یک کلمه در صفحه وجود دارد؟
هدف گوگل ارایه محتوای ارزشمند و با کیفیت به افرادی است که در آن جستجو میکنند. هدف شما نیز باید همین باشد.
اگر محتوایی که تولید می کنید برای کاربر ارزشمند باشد و از مطالعه آن لذت ببرد مطمئن باشید که توسط گوگل جریمه نخواهید شد.
دقت کنید که نیازی به تمرکز بر روی تعداد تکرار یک عبارت در صفحه و یا حذف آن از بخش هایی از مقاله خود ندارید. هیچ عدد مشخص و استانداردی برای تعداد استفاده از یک کلمه در صفحه وجود ندارد.
برای جلوگیری از جریمه گوگل، کافیست به صورت عمدی و با هدف سئو کلمات را در متن تکرار نکنید. ادبیات خود را تغییر ندهید و متن را به گونه ای بنویسید که برای خوانند قابل درک باشد.
آیا شما هنوز هم از روش تکرار کلمه کلیدی در محتوای سایت خود استفاده میکنید؟ به نظر شما این روش مانند گذشته کارایی دارد و توانسته موجب بهبود جایگاه شما در نتایج گوگل شود؟ سوالات و تجربیات خود را در بخش نظرات همین مقاله با ما به اشتراک بگذارید.
سلام وقت بخیر و تشکر از مقاله واقعا ارزشمند شما
من با خوندن این مقاله پی به مشکل بزرگی در کارم بردم ، چند ساله جوملاکارم و چند ماهه د رسئو هم مطالعات زیادی داشتم ، چند تا سایت دارم و ظاهرا خرابکاری کردم ، لطفا کمکم کنین چه کنم
من فکر میکردم اگر میخوام در یک کلمه کلیدی مهم به صفحه اول گوگل برسم باید در باره اون کلمه کلیدی مقالات زیادی بنویسم مثلا من میخواستم در کلمه کلیدی چاپ تراکت در مشهد به صفحه اول گوگل بیام و برای این کلمه حدود 15 مقاله نوشتم داخل سایتم و در همه مقالات کلمه چاپ تراکت در مشهد در عنوان تک h1 و حدود 2-3 درصد در داخل متن صفحه تکرار کردم ، چند روز پیش یک مقاله ای خواندم که برای هر کلمه کلیدی فقط باید یک صفحه داشته باشیم و برای هر صفحه از مقالات فقط یک کلمه کلیدی تعریف کنیم ، این شد که گشتم و مقاله این صفحه شما رو پیدا کردم و کاملا استفاده کردم و تشکر فراوان دارم از شما
فقط سوالاتم اینه از راهنمایی کنین منو ازسرگردانی نجات میدین
1- من که برای کلمه کلیدی چاپ تراکت در مشهد 15 مقاله نوشتم و در تیر و h1, داخل مقاله 2-3 درصد تکرار کردم الان چه باید بکنم که گوگل جریمه نکنه سایت منو ؟ ( در گوگل وبمستر نمودار نمایش سایت من در جستجوها نزولی شده )
آیا این مقالات رو حذف کنم ؟
تیتر انها رو متغیر کنم ؟
کلمات کلیدی اونها رو تغییر بدم ؟
هیج کاری نکنم ؟
2- اگر قرار باشه برای یک کلمه با رقابت سنگین مثلا طراحی سایت به صفحه اول گوگل برسیم و بعد برای هر مقاله فقط یک کلمه کلیدی داشته باشیم ، پس برای کلمه کلیدی طراحی سایت یک مقاله بیشتر نمیشه در سایتمون داشته باشیم ، حالا با فرض رعایت بقیه موارد سئو چطور با یک صفحه مقاله در باره کلمه پررقابت طراحی سایت به صفحه اول گوگل میشه نزدیک شد ؟
سپاس بینهایت از شما
سلام دوست عزیز
پاسخ سوال شما بسیار طولانی است و باید در مورد مباحث زیادی با هم صحبت کنیم. پیشنهاد میکنم دو کارگاه آموزشی “تدوین استراتژی سئو” و “آموزش تولید محتوا” را دریافت کرده و پاسخ همه سوالات را به بهترین شکل ممکن دریافت کنید.
با سلام
سریع و ساده بگم که خیلی خوبید
دوست عزیز من بیش از صد محصول دارم که تفاوت نام انها فقط در اخر انها دیده میشود
مثل :
1- شیر فلکه کشویی فولادی دنده ای کلاس 800
2- شیر فلکه کشویی فولادی دنده ای کلاس 150
و یا
3- شیر فلکه کشویی فولادی ساکت کلاس 800
4- شیر فلکه کشویی فولادی ساکت کلاس 150
و خیلی موردهای اینجوری
سوال : استفاده از این اسمها در عنوان اصلی چه مشکلاتی ایجاد میکند ؟
استفاده از این قبیل اسمهای که هشتاد درصد شبیه به هم هستن در منوی اصلی صفحه اول چه ایراداتی دارد ؟
و نهایت بتونیم یک اسم یا دو اسم با یک مفهوم براش پیدا کنیم که ظاهر دسته بندیمونم زشت میکنه و امکان حذف انها هم نیست
ایا صفحه اول من مشمول جریمه بمباران میشود . (منظورم اسمهای شبیه به هم در منو است )
در اخر ببخشید سوالم خیلی مبدتی هست چون تخصصی در این زمینه ندارم ( البته با مقاله های که شما در اختیار گذاشتید فکر کنم این کاره بشم , رو دستتون بلند بشم خخخخ)
سلام دوست عزیز
با این روش عملا شما صفحاتی با محتوای کم و البته شبیه به هم تولید خواهید کرد. میتوانید یک صفحه برای “شیر فلکه کشویی فولادی ساکت” داشته باشید و کلاس بندی های آن را در همان صفحه توضیح دهید. اگر فروشگاه اینترنتی است میتوانید با استفاده از قیمت گذاری متغیر همه آنها را در یک صفحه به فروش برسانید. به عنوان مثال تصور کنید که در یک فروشگاه لباس برای یک طرح تیشرت 3 محصول مجزا برای سایزهای S و M و L ساخته شود.
برای منوی سایت میتوانید در سطح اول “شیرکشویی” را قرار دهید و در زیر مجموعه آن “فولادی”، “برنجی” و … را درج کنید. با انتخاب هریک از این گزینه ها کاربر وارد صفحه ای میشود که محصولات مرتبط یعنی “ساکت”، “دنده ای” و … را مشاهده میکند. نیازی به قرار دادن همه محصولات در منوی سایت نیست.
باسلام و خسته نباشید خدمت عوامل وبسیما
یک سوال که ذهنمو درگیر کرده این هست که چرا با این اطلاعیه و این روش جدیدی که گوگل انتخاب کرده چرا هنوز افروزنه یاست سئو در آپدیت های اخیرش هنوز میگه کلمه کلیدی باید در متن تکرار بشه؟ ممنونم از راهنماییتون
سلام دوست عزیز
این افزونه فضایی را اضافه کرده است که شما میتوانید کلمات مشابه و هم معنی را معرفی کرده و میزان تکرار را با توجه به آنها بسنجید. در واقع به عنوان یک ابزار محدودیت های زیادی برای بررسی کیفیت محتوا در مقایسه با انسان دارد.
ما همیشه پیشنهاد میکنیم که به جای استناد به ابزارها دانش خود را بهبود داده و استانداردها را هنگام نگارش محتوا رعایت کنیم.
سلام و وقت بخیر
من یک سایت دارم که محصولات ما تقریبا میشه گفت کاملا تکراریه
بطور مثال فروش اکانت ps ، قاب گوشی که فقط خیلی کم فرق میکنند با هم دیگه یا چیزهایی که شبیه هم هستند .
چطور امکانش هست که جوری محصولات رو قرار بدم که داپلیکیت نشه؟
یکی میگه کنونیکال یواست ، که اونطوری کلا اگه بخوام برای همه استفاده کنم علنا از گوگل مجبورم خودم رو حذف کنم.
شما بعنوان برترین سایت ایران در ضمینه سئو چهیشنهادی میدید؟
سلام دوست عزیز
پاسخ سوال شما بسیار طولانی است ولی تلاش میکنم تا جواب مناسبی برای آن ارائه دهم.
قاب گوشی مثال بسیار خوبی است، در شرایطی که محصولات از نظر عنوان و مشخصات بسیار به هم نزدیک هستند بهتر است شما ویژگی هایی از محصولات که در آنها تمایز ایجاد میکند را در عنوان هر محصول استفاده کنید. به چند مثال زیر توجه کنید:
قاب گوشی ژله ای سامسونگ نوت 5 با طرح استقلال
قاب گوشی چرمی سفید مناسب نوکیا 8
و …
معرفی ویژگی ها در عنوان هر محصول به انتخاب کاربر و البته جلوگیری از تولید محتوای تکراری کمک میکند. در این مدل سایت ها معمولا هدف اصلی ما صفحات دسته بندی یا برچسب ها خواهند بود که شانس بالایی برای کسب جایگاه در عبارات مهم مانند “قاب گوشی” یا “قاب گوشی نوت 9” خواهند داشت.
سلام وقت بخیر
در مورد مطلبی که در مقاله گفتید:(تکرار لینک با متن مشابه در یک صفحه یا کل سایت)
من یک سایت گردشگری دارم و در چندین صفحه نام شهرها تکرار میشه
مثلا یک مقاله در مورد ایران در سایت گذاشتم و از کلمه یزد لینک کردم به صفحه ای که در مورد شهر یزد به صورت کامل توضیح داده شده
من باید چکار کنم؟
ممنون میشم سریع تر جواب بدید
سلام دوست عزیز
لینک سازی داخلی زمانی ارزشمند است که با هدف گذاری انجام شده و برای کاربر مورد استفاده باشد. این که در هر کجای متن عبارت یزد به صفحه مشخصی لینک شده باشد ارزشی برای کاربر و سایت شما ایجاد نمیکند. پیشنهاد میکنیم به جای لینک دهی بی هدف یا اتوماتیک تنها زمانیکه ورود به صفحه برای کاربران ارزشمند است لینک آن را قرار دهید.
سلام ممنون به خاطر مقاله خوبتون
فقط من قسمت (هدف گذاری روی نام محله ها یا عبارات نزدیک به هم) رو متوجه نشدم،مثلا اگه یه سایتی کار طراحی انجام میده و در صفحه اصلی انواع خدماتش رو که با طراحی شروع میشه تکرار کنه کیورد استافینگ میشه؟
سلام دوست عزیز
هدف گذاری روی نام محله معمولا به این صورت است که در همان صفحه فرضا عبارت هایی مانند “کارواش تهرانپارس، کارواش سعادت آباد، کارواش ولنجک و …” استفاده میشود یعنی یک ترکیب تکراری که تنها نام شهر یا محله در آن تغییر میکند.
مفهوم keyword stuffing برای یک صفحه از سایت شما تعریف میشود و تکرار عبارت در صفحات مختلف سایت به این تکنیک مرتبط نمیشود.
سلام سپاس فراوان بابت این مطلب مفید مخصوصا قسمت جایگزین برای کم کردن تکرار کلمات کلیدی.
سایت من در آخر صفحه اصلی خودش یک متن کوتاه *در باره ما* دارد اما چیزی که میترسم مشکل ساز بشه واسم اینه که این متن کوتاه در تمام صفحات سایت زیر همه صفحات قرار داره یعنی هر صفحه از سایت(تماس باما-مطالب-محصولات و…)که باز میکنم این متن معرفی سایت در آخر صفحه قرار داره.
به نظر شما این وضعیت به سئو سایت آسیب نمیرسونه؟اگر ین متن فقط در صفحه اصلی باشه بهتر نیست؟
با تشکر از سایت پر بار و مفیدتون
سلام دوست عزیز
متنی که در فوتر سایت قرار گرفته باشد تاثیر کمی بر محتوای هر صفحه و تعیین کلمه کلیدی آن دارد.
اگر متن شما بیش تر از 200 کلمه است پیشنهاد میکنیم فقط در صفحه اصلی نمایش داده شود در غیر اینصورت میتواند در همه صفحات باشد به شرطی که در بخش فوتر باشد.
سلام وقتتون بخیر
مقاله بسیار جالبی بود و سؤالت زیادی تو ذهنم ایجاد کرد
یعنی تکرار کلمه کلیدی در متن دیگر کاربر ندارد ، درسته ؟
تا جایی که متوجه شدم شما از کلمات کلیدی که به نظرم فقط ( تکرار کلمه کلیدی ) بود در چند عنوان مختلف استفاده کردید که فکر کنم 5 عنوان جذاب در طول مقاله بود و زیر عنوان هم داشت ، آیا کلمات کلیدی شما در این مقاله فقط همین بود یا من متوجه اونا نشدم ، خوشحال میشم کلمات کلیدی این مقاله رو بیان کنید .
سلام دوست عزیز
تکرار کلمه کلیدی با روش های سابق دیگه ارزش و تاثیر قبل رو نداره. در حال حاضر با استفاده از عبارات توصیفی و کلمات هم خانواده این ضعف رو برطرف میکنیم. این مبحث طولانی و گسترده ست که در مقالات مختلف وبسیما به اونها اشاره شده و در کارگاه آموزش سئو و تولید محتوا به صورت کامل آموزش داده میشه.
سلام و درود بر شما
من سایتمو از سایت ساز گرفتم و چند وقت پیش از چند نفر با تجربه مثل شما در مورد سئو سایت صحبت کردم که فرمودن باید سایتو تغییر بدم و خودم طراحی سایتو انجام بده تا بشه همه اقدامات لازم رو برای سایت انجام داد و با سایت ساز نمیشه به جایی رسید !
میخواستم از شما نیز مشورت بگیرم آیا برای موفقیت و داشتن سایتی خوب باید این سایت سازو ترک کنم یا همه اقدامات سئو روی سایت سازها نیز به راحتی پیاده میشه ؟
من به همین علت مدتیه که فعالیتمو متوقف کردم و هیچ اقدامی برای پیشرفت سایت انجام ندادم و می خواهم در اولین فرصت برای طراحی سایت جدید اقدام کنم
خوشحال میشم راهنمایی بفرمایید چکار کنم
سپاسگزارم از پاسخگویی شما و مطالب بسیار خوبتون
سلام دوست عزیز
بخش مهمی از موفقیت یک سایت به اجرای تکنیک های سئو تکنیکال و رعایت استانداردهای سئو در طراحی سایت مرتبط میشود. اگر سیستمی که از آن استفاده میکنید استانداردهای لازم را دارا باشد نیاز به تغییر آن نیست. ولی اگر دارای ایراد یا نیازمند توسعه باشد شما محدودیت های زیادی برای اجرا خواهید داشت. طراحی سایت اختصاصی این امکان را به شما میدهد که تغییرات مورد نظر خود را در بخش های مختلف سایت اجرا نمایید.
ممنون از مقاله خوب و مفیدتون
یه سوالی برام پیش اومده از عمر سایت منچند سایت بیشتر نمیگذره ولی اولین مطالب کمک آموزشی رو قرار میدم و سایت های دیگر مدتی بعد مرتبط با آن موضوع پست منتشر میکنن و جایگاه اونا صفحه اول و رتبه های بالاتر و مطلب من در صفحه دوم و گاهی در صفحه سوم
از نظر ایندکس هم دستی تو وبمستر قرار میدم و کاملا ایندکس میشن ولی نتیجه خوب نیس
چقدر طول میکشه تا گوگل به سایت های جدید اعتماد کنه؟؟
سلام دوست عزیز
معمولا برای اینکه گوگل سایت شما را جدی گرفته و جایگاه مناسبی در نتایج به آن اختصاصی دهد 2 ماه فعالیت مستمر لازم است. با ادامه فعالیت های شما و تولید محتوا پس از گذشت 6 ماه میتوانید به کسب جایگاه در صفحه اول و در عبارات مورد نظر خود امیدوار باشید.