یکی از موضوعات بسیار مهم برای موفقیت در سئو در سال ۲۰۱۸ توجه به مفهوم کلیدی در مقایسه با کلمه کلیدی است. در گذشته ای نه چندان دور، گوگل محتوای صفحه شما را بررسی میکرد تا ببیند چه عبارتی بیشتر از سایر کلمات تکرار شده و همان عبارت را به عنوان کلمه کلیدی هدف و موضوع صفحه شما انتخاب می نمود. به عبارت دیگر ۱۰۰ درصد تمرکز ربات های گوگل بر روی محتوای صفحه و محل قرار گیری کلمات هدف شما بود.
زمانیکه ربات گوگل وارد یک صفحه اینترنتی میشد بخش های مختلفی را مورد توجه قرار میداد که قبلا در مقاله تعیین کلمات کلیدی صفحه به آن پرداخته ایم. مهمترین بخش هایی که ربات گوگل بررسی میکرد عبارت بودند از:
- عنوان صفحه
- آدرس صفحه
- متن جایگزین تصاویر
- توضیحات متا
- تگ های h1 و h2
البته هنوز هم ربات های گوگل توجه ویژه ای به این بخش ها و کلمات به کار رفته در آن دارند ولی بسیار باهوشتر از گذشته محتوای شما را آنالیز میکنند. در این مقاله تلاش میکنیم بفهمیم نقش محتوای طولانی در بهبود وضعیت سئو چیست.
در سال ۲۰۱۸ گوگل فقط به محتوا توجه نمیکند بلکه مفهوم کلیدی صفحه را درک خواهد کرد.
مفهوم کلیدی چیست؟
تشنگی یک مفهوم است، زمانیکه شما تشنه هستید میتوانید این نیاز با عبارات گوناگونی بیان کنید. مثلا عباراتی مانند “من تشنه هستم” یا اینکه “از صبح آب نخوردم” یا عبارتی مثل “گلوم خشک شده” همگی مفهوم تشنگی شما را به مخاطب اعلام میکنند. هریک از این عبارت ها میتوانند یک کلمه کلیدی برای هدف گذاری سئو باشند ولی در سال ۲۰۱۸ هدف گذاری ما بر روی مفهوم کلیدی یعنی تشنگی انجام میشود.
در گذشته تکرار یک عبارت میتوانست شانس شما را برای کسب جایگاه و بهبود وضعیت سئو افزایش دهد در حالیکه همان تکنیک امروز میتواند موجب جریمه شما توسط گوگل شود! امروز به جای استفاده از عبارات تکراری چند روش جایگزین را پیشنهاد میدهیم:
- استفاده از عبارات هم خانواده و هم معنی
- استفاده از عبارات توصیفی و مرتبط
- پاسخ گویی به سوالات حاشیه ای و مرتبط با موضوع
مفهوم کلیدی جایگزین کلمه کلیدی در سال ۲۰۱۸
چرا مقالات طولانی موفق تر هستند؟
گوگل به عنوان بهترین موتور جستجو تلاش میکند بهترین صفحات را به کاربران خود پیشنهاد دهد و در بیشتر مواقع بهترین صفحات آنهایی نیستند که مملو از کلمات کلیدی و کلمات تکراری هستند. بلکه صفحاتی هستند که یک مفهوم کلیدی را به صورت کامل بررسی کرده اند.
صفحاتی که یک موضوع را به صورت کامل بررسی کرده باشند سوالات زیادی از کاربر را در همان صفحه پاسخ میدهند. به همین دلیل محتوای طولانی در حال حاضر شانس بیشتری برای کسب جایگاه در نتایج گوگل دارد. البته دلیل این جایگاه فقط طولانی بودن محتوا نیست بلکه مفهوم ارایه شده در آن باید دقیق و جامع باشد.
یک محتوای طولانی از نظر گوگل شبیه به یک هایپرمارکت است که کاربر میتواند با یک بار مراجعه اطلاعات گوناگونی را دریافت کرده و نیاز خود را به صورت کامل برطرف کند. محتوای کوتاه شبیه به یک مغازه سنتی است که میتواند بخشی از نیاز کاربر را به خوبی برطرف کند ولی هیچ پاسخی برای سایر سوالات او ندارد و کاربر مجبور خواهد شد برای اطلاعات تکمیلی به سایت ها و صفحات دیگر مراجعه نماید.
گوگل اهمیت زیادی به راحتی کاربران میدهد و به همین دلیل محتوای طولانی که حول یک مفهوم کلیدی است شانس بیشتری در مقایسه با یک مقاله معمول در مورد یک کلمه کلیدی خواهد داشت. به عبارت دیگر گوگل هایپرمارکت را به فروشگاه های سنتی ترجیح میدهد.
نمودار زیر به صورت مقایسه ای تعداد کلمات به کار رفته در مقاله در مقایسه با جایگاهی که در نتایج جستجو کسب کرده اند نمایش میدهد. در مقالات پیشین وبسیما در زمینه آموزش سئو اعلام کرده بودیم که محتوای شما بهتر است ۵۰۰ تا ۸۰۰ کلمه باشد ولی در حال حاضر ما پیشنهاد میکنیم مقالات شما حداقل ۱۲۰۰ و کداکثر ۲۰۰۰ کلمه باشند تا شانس شما برای کسب جایگاه بیشتر شود.
آیا فقط طولانی بودن محتوا کفایت میکند؟ مسلما نه. منظور ما از محتوای طولانی متنی است که موضوعات مختلفی پیرامون یک مفهوم کلیدی را پوشش داده باشد.
چطور یک محتوای طولانی برای یک مفهوم کلیدی بنویسیم؟
زمانیکه قصد دارید یک مقاله ارزشمند و طولانی در مورد یک مفهوم کلیدی بنویسیم باید موضوعات مختلف پیرامون آن موضوع را شناسایی کرده و برای هرکدام توضیحاتی در متن درج کنیم. هرچقدر موضوعات جانبی پوشش داده شده در مقاله بیشتر باشد شانس شما بیشتر خواهد بود.
نمودار زیر نسبت تعداد موضوعات جانبی در آن مفهوم کلیدی به جایگاه کسب شده توسط مقاله در گوگل را نمایش میدهد. به طور معمول پیشنهاد میشود شما حداقل ۷ موضوع جانبی برای آن مفهوم را پوشش دهید.
بعنوان مثال فرض کنید قصد دارید مقاله ای با عنوان “بوت استرپ چیست” تهیه کنید. این مقاله میتواند موضوعات جانبی زیر را نیز پوشش دهد:
- بوت استرپ در چه سالی منتشر شد
- چرا نام آن بوت استرپ است
- بوت استرپ توسط چه شرکتی تولید شده است
- چه نسخه هایی برای بوت استرپ وجود دارد
- طراحی ریسپانسیو چیست
- مزایای بوت استرپ چیست
- معایب بوت استرپ چیست
- چه سایت هایی از بوت استرپ استفاده کرده اند
یافتن کلمات پیشنهادی گوگل در مورد مفهوم کلیدی
برای آنکه بتواند موضوعات و حواشی مورد توجه پیرامون مفهوم کلیدی خود را پیدا کنید باید ابتدا بدانید کاربران عموما چه عباراتی را جستجو میکنند و برای این کار بهتر است از پیشنهادات گوگل هنگام جستجو استفاده کنید. این پیشنهادات عملا پرجستجوترین عبارات کاربران در موضوع مورد نظر شما هستند.
1- استفاده از پیشنهادات گوگل هنگام جستجو
اولین قدم برای یافتن کلمات کلیدی پیشنهادی گوگل جستجوی عبارت مورد نظر در گوگل است. به محض آنکه شروع به نوشتن در نوار جستجو میکنید پیشنهادی به شما نمایش داده میشوند. این پیشنهادات عباراتی هستند که توسط کاربران جستجو شده اند و با متن وارد شده توسط شما شروع میشوند. تصویر زیر نمایی از این پیشنهادات گوگل است.
همین روند را برای این لیست از کلمات ادامه میدهید و پیشنهادات مرتبط با هریک از آنها را پیدا میکنید. در نهایت شما لیستی بلند از عبارات مورد نظر کاربران خواهید داشت که خوراک لازم برای نگارش محتوا و تعیین تگ های h2 در مقاله شما خواهند بود.
وبسیما ابزاری کارآمد و ساده برای دسترسی به این پیشنهادات تهیه کرده است که به شما اجازه میدهد با وارد کردن عبارت مورد نظر خود لیست پیشنهادات مرتبط با آن را دریافت کرده و همزمان لیست پیشنهادات متناسب با هریک از این نتایج را نیز دریافت کنید.
این ابزار میتواند با یک جستجوی ساده تا ۱۰۰ کلمه یا عبارت هدف پیرامون آن مفهوم کلیدی را در اختیار شما قرار دهد. برای استفاده از این ابزار به صفحه کلمات پیشنهادی گوگل مراجعه کنید. تصویر زیر نمونه ای از خروجی ابزار بهترین کلمات پیشنهادی گوگل است.
2- استفاده از پیشنهادات گوگل در صفحه جستجو
علاوه بر پیشنهادات لحظه ای که هنگام جستجو به شما نمایش داده میشود. عبارات دیگری نیز در پایین صفحه نتایج جستجو در اختیار شما قرار میگیرد. این پیشنهادات از نظر املایی و جمله بندی با عبارت جستجو شده توسط شما متفاوت هستند ولی همگی مرتبط با مفهوم کلیدی مورد نظر شما خواهند بود.
تصویر زیر نمایی از پیشنهادات گوگل برای عبارت بوت استرپ چیست هستند که به شما کمک میکند. عبارات مرتبط و موضوعات داغ برای این مفهوم کلیدی را شناسایی کنید.
3- استفاده از ابزار keyword planner
این ابزار یکی از ابزارهای زیرمجموعه google adwords است که برای نمایش تبلیغات در نتایج جستجوی گوگل مورد استفاده قرار میگیرد. در این بخش شما میتوانید عبارات مورد نظر خود را وارد کرده و علاوه بر دریافت تعداد جستجوی ماهانه هرکدام عبارات پیشنهادی گوگل مرتبط با آن موضوع را نیز دریافت کنید.
برای آشنایی بیشتر با این ابزار پیشنهاد میکنیم مقاله آموزش کار با ابزار keyword planner را در وبسیما مطالعه کنید.
سخن پایانی
هر روز الگوریتم های گوگل قویتر از گذشته و با هوش بالاتر صفحات را بررسی میکنند. تمام تلاش گوگل درک بهتر از محتوای صفحه و ارایه بهترین نتایج به کاربران خود است. در نتیجه نقش محتوا هم چنان در سئو ۲۰۱۸ پررنگ باقی خواهد ماند و تهیه محتوا نیازمند وقت و دانش بیشتری نسبت به گذشته است. محتوای شما باید پاسخگوی سوالات بسیاری از کاربران باشد و همزمان از نظر موتورهای جستجو ارزشمند باشد. هرچقدر دایره کلمات شما گسترده تر بوده و به ادبیات کاربران نزدیک باشد شانس شما برای کسب جایگاه بیشتر خواهد بود.
به صفحات پربازدید در سایت خود توجه کنید و ببینید که آیا محتوای طولانی و جامع کمکی به کسب جایگاه شما در نتایج گوگل داشته است؟ آیا توانسته اید با ارایه مقالات کوتاه و کم ارزش بازدیدکننده زیادی جذب کنید؟ تجربه خود را با ما و سایر خوانندگان این مقاله به اشتراک بگذارید.
با سلام و خسته نباشید و تشکر از مجموعه وبسیما بابت مطالب باارزشی که منتشر می کنید.
ابتدا عذر میخواهم که سوال طولانی هست چون دو بخش مرتبط به هم هست و نخواستم بخش دوم رو در قالب سوال مجزا مطرح کنم لذا سوال یه مقدار طولانی شده.
این سوال رو تقریباً میشه در مورد هر سایت یا مقاله و محصولی مطرح کرد و ممکنه سوال خیلی از افراد باشه.
فرض کنید ما یک محصول آموزشی ویدیویی داریم مثلا آموزش فوتوشاپ و کلمه کلیدی اصلی ما “آموزش فوتوشاپ” هست.
خب در بخش عنوان سئو و توضیحات متا ، عبارت “آموزش فوتوشاپ” رو درج می کنیم. همینطور در متن صفحه هم فرضا 2 یا 3 بار عبارت “آموزش فوتوشاپ” رو درج می کنیم.
اما در مجموع تو صفحه این محصول، به هر حال در حالت طبیعی در نهایت لغت “فوتوشاپ” چندین بار (مثلا 10 بار یا بیشتر ) استفاده خواهد شد (بدون اینکه ما قصد تکرار بیش از حد کلمه کلیدی را داشته باشیم )
سوال اول اینکه گوگل از کجا متوجه میشه که کلمه کلیدی ما “فوتوشاپ” هست یا “آموزش فوتوشاپ” ؟ (با توجه به اینکه در عنوان سئو و توضیحات متا هم به هر حال لغت “فوتوشاپ” داخل عبارت “آموزش فوتوشاپ” وجود داره و از یک نگاه میشه “فوتوشاپ” رو به یه عنوان یه لغت جدا هم دید !
ضمنا آیا به دلیل تکرار شدن کلمه فوتوشاپ در متن سایت رو جریمه نمی کنه ؟
سوال دومم)
اینکه باید سعی کنیم درون نوشته مان جنبه های مختلف موضوع را پوشش دهیم تا نوشته کامل و جامع باشه، فرض کنید من بخواهم در صفحه محصول “آموزش ویدیویی فوتوشاپ” در مورد فوتوشاپ چند پاراگراف مطلب بنویسم که تیتر هر پاراگراف رو با تگ H2 بنویسم.
حال برای نوشتن عناوین (تگ های H2 ) کدامیک از حالت های زیر صحیح تر هست ؟
حالت اول )
تاریخچه فوتوشاپ
نسخه های فوتوشاپ
کاربردها فوتوشاپ
برتری های فوتوشاپ
مقایسه فوتوشاپ و کورل
یا
حالت دوم )
تاریخچه
نسخه ها
کاربردها
برتریها
مقایسه با کورل
؟
از نظر خوانایی و کاربرپسند بودن خب حالت اول گویاتر و بهتر هست، اما آیا استفاده از حالت اول (با توجه به اینکه کلمه فوتوشاپ داره چند بار تو عناوین H2 تکرار میشه ) باعث نمیشه که گوگل تکرارِ زیاد کلمه فوتوشاپ رو تشخیص بده و به علت تکرار زیاد این کلمه در تگ های H2، سایت رو جریمه کنه ؟
تشکر فراوان از مجموعه وبسیما
سلام دوست عزیز
تکرار یک کلمه در صفحه زمانی خطرناک است که با هدف کسب رتبه و سئو انجام شده باشد. ولی اگر هدف شما از تکرار عبارت کمک به درک بهتر محتوا توسط کاربر باشد هیچ مشکلی ایجاد نخواهد شد. معیار اصلی شما باید رضایت کاربر باشد و مطمئن باشید که گوگل نیز قادر به درک آن خواهد بود.
با سلام و تشکر بابت مطالب کاربردی تون :
با توجه به مواردی که ذکر کردید ایا منظورتون از کلمات توصیفی و هم معنی همون لانگ تیل ها هستند. قبلا میگفتند برای هر لانگ تیل یک پیج بسازید و به صورت ساختار هرمی به صفحه با کلمه کلیدی اصلی تون لینک بدید. با این توضیحات شما ، دیگه لازم نیست این کار انجام بشه و یک صفحه طولانی تر که شامل کلمه کلیدی اصلی است و هم شامل لانگ تیل ها باشه ، میتونه رتبه مورد نظر رو بگیره. ایا این تفسی من درسته.؟
باز هم ممنون
سلام دوست عزیز
بله دیگر لازم نیست برای هر عبارت طولانی یک صفحه مجزا ساخته شود، این کار ممکن است حتی به سئو سایت شما ضربه بزند.
البته اگر این عبارت طولانی تر مفهوم مجزایی داشته باشد برای آن یک صفحه مستقل می سازیم. به عنوان مثال “آموزش سئو” را شاید بتوان ترکیبی طولانی تر از “سئو” دانست ولی هدف کاربر از جستجوی هرکدام متفاوت است. مثلا کسی که عبارت “سئو” را به تنهایی جستجو میکند به دنبال آشنایی با این مفهوم یا پیدا کردن شرکتی برای دریافت خدمات است.
سلام، به نظر شما در حوزه کسب و کار اینترنتی که در دسته بندی های مختلفی مثل تولید محتوا، ساخت سایت، کسب درآمد اینترنتی و بازاریابی اینترنتی کار میکنه، بهتره عبارت کسب و کار اینترنتی روی دسته بندی سئو بشه و صفحه اصلی با نام برند بیاد بالا؟
یا عبارت کسب و کار اینترنتی رو روی صفحه اصلی سئو کنیم؟
سلام دوست عزیز
پاسخ به این سوال جواب قطعی ندارد و نیازمند بررسی دقیق و تدوین یک استراتژی خوب برای سئو سایت است. با این اطلاعاتی که شما ارائه کردید هدف گذاری روی کلمه “راه اندازی کسب و کار اینترنتی” بر روی صفحه اصلی سایت منطقی به نظر میرسد.
در رابطه با قیمت کابینت هم ممنون میشم راهنمایی کنید.2 تا حالت خودم تو ذهنمه
1-قیمت کابینت بشه یک دسته بندی یا تگ: و پست های قیمت کابینت ام دی اف،قیمت کابینت های گلا و … بهش ارسال مطلب بشن
2-قیمت هر کابینتی روی صفحه همون کابینت هدف گذاری بشه.مثلا صفحه کابینت ام دی اف و قیمت کابینت ام دی اف یک جا باشه
سلام دوست عزیز
هر دو راه حال قابل اجرا هستند و در صورت اجرای صحیح شانس موفقیت در نتایج جستجو را خواهند داشت. فقط در راه حل اول به جای ایجاد یک دسته بندی و معرفی قیمت ها به صورت مقالات مجزا پیشنهاد میکنیم یک لندینگ طراحی کنید و همه اطلاعات و قیمت ها را در همان صفحه به کاربران بدهید.
سلام وقت بخیر.ممنون میشم به سوالم پاسخ بدین.سئوی سایتی که تو زمینه کابینت داره فعالیت میکنه رو در نظر بگیرین. ما میخوایم توی کلماتی مثل کابینت ام دی اف سفید طلایی یا کابینت ام دی اف سفید مشکی و …(بیشتر توی رنگ ها) رنک بگیریم توی چند ماه اول. به نظرتون من برای هر کدوم از این رنگ ها یا حداقل اونایی که سخت تر هستند صفحه های جدا بزنم؟یا داخل همون صفحه کابینت ام دی اف اینا رو هدف گذاری کنم؟ رقبا اکثرا صفحه جدا زدن و داخلش از تاثیر اون رنگ کابینت در آشپزخانه و این که نشانه چیه و چیزهای دیگه صحبت کردن.یعنی محتوای متفاوتی دارن صفحه ها.
سلام دوست عزیز
با توجه به تنوع بالای رنگ بندی ها و اینکه عملا مفهوم صفحه با این عبارات تغییر میکند پیشنهاد میکنیم که برای هرکدام یک صفحه مجزا داشته باشید و در هرکدام نمونه کارها و مدل هایی که با این رنگ بندی طراحی شده اند را معرفی کنید.
سلام ممنون از تیم خوب وبسیما
منظور شما این است که مقاله های بالای 2000 کلمه ننویسیم ؟
و کلا حد اکثر 2000 کلمه باشد یا اگر بیشتر بشه مشکلی نداره؟
باتشکر
سلام دوست عزیز
هیچ عدد یا معیار دقیقی برای تعداد کلمات یک مقاله وجود ندارد و این فاکتور زمانی معنی پیدا میکند که در کنار آن به کیفیت محتوا نیز توجه شده باشد. برای درک بهتر این موضوع و دریافت پاسخ خود پیشنهاد میکنم به صفحه تعداد کلمات مناسب برای مقالات در سایت آکادمی وبسیما مراجعه کنید.
سلام وقت بخیر
یه سوال در مورد کلمات هم خانواده داشتم ممنون میشم پاسخ بدید.
دو کلمه مانند طراحی سایت و طراحی وب سایت از نظر معنا کاملا یکسان هستند.پس درستش باید این باشه که صفحه هدفشون یکی باشه.
ولی چیزی که توی سایت وبسیما می بینیم اینه که با کلمه “طراحی سایت” به صفحه اصلی لینک شده ولی با عبارت ” طراحی وب سایت ” به صفحه طراحی وب سایت.یعنی صفحه هدف های متفاوت.
دلیل این انتخابو میشه اگه اشکالی نداره توضیح بدین.
ممنون از پاسخگوییتون.
سلام دوست عزیز
مثالی که زدید و برداشت شما از مقاله کاملا درست بوده است و عملا کاری که ما انجام داده ایم نمونه ای بارز از هدف گذاری یک کلمه در دو صفحه یا Cannibalization است. البته این کار به عمد انجام شده و ما هدف دیگری را دنبال میکنیم که امکان تشریح آن را ندارم. از منظر سئو این کار کاملا اشتباه است.
سلام وقت بخیر.
ممنون از مقاله مفید و کاربردیتون.
ممنون میشم به سوالم در مورد انتخاب کلمه کلیدی پاسخ بدید.
برای صفحه اصلی سایت(home page)،چگونه کلمه کلیدی انتخاب کنیم؟
مثلا انتخاب مهم ترین کلمه هدفمون برای صفحه اصلی مناسبه؟
سلام دوست عزیز
برای سایت های بسیار بزرگ که تنوع محتوایی بالایی دارند (مانند دیجی کالا) صفحه اصلی سایت معمولا بر روی عبارات عمومی مانند “فروشگاه اینترنتی” هدف گذاری میشود ولی در کسب و کارهای کوچک تر صفحه اصلی میتواند دقیقا بر روی مهمترین عبارت هدف جایگاه کسب کند.
درود بر شما و وقتتون بخیر
بنده میخواستم برای هرکدوم از این عبارت (1-فروشگاه اینترنتی مبل 2-خرید اینترنتی مبل 3-خرید مبل اینترنتی 4- فروشگاه اینترنتی مبل) یک مقاله جداگانه تولید کنم و بعد اونهارو به عنوان برچسپ برای محصولاتم استفاده کنم ولی باخوندن مقاله شما دیگه جرات نوشتن مقاله ندارم.
یعنی میترسم برای هر کدوم جداگانه مطلب بنویسم.
یه محبت میکنید برای همین مثالی که زدم بنده رو راهنمایی کنید؟
سلام دوست عزیز
این عبارت ها انتخاب مناسبی برای نوشتن مقاله یا برچسب نیستند. کاربری که این کلمات را جستجو میکند به دنبال صفحه دسته بندی محصول است. اگر فروشگاه شما علاوه بر مبل در حوزه های دیگر هم فعالیت دارد بهترین انتخاب برای لندینگ شما صفحه اصلی سایت است در غیر اینصورت صفحه دسته بندی محصولات که برای مبل ساخته شده بهترین لندینگ شماست.
صحیح محبت کردید
یعنی بنده 4 دسته بندی با عناوین (1-فروشگاه اینترنتی مبل 2-خرید اینترنتی مبل 3-خرید مبل اینترنتی 4- فروشگاه اینترنتی مبل) جداگانه درست کنم بهتره؟
بعد از نظر گوگل این کار من ایرادی نداره؟
با این کار عملا این 4 صفحه رقیب هم خواهند بود. شما فقط یک دسته برای همه این کلمات باید ایجاد کنید. عبارات جانبی که جستجو میشود را در عنوان، توضیحات متا و محتوای صفحه استفاده کنید.
سپاس فراوان از پاسخ شما
بسیار خوب
سلام. می خواستم بدونم که معادل مفهوم کلیدی در زبان انگلیسی چی هستش. سپاس
سلام دوست عزیز
میشه از عبارت concept برای بیان مفهوم کلیدی استفاده کرد
منظور از تگ های h1 و h2 چیه؟ همون تگ های معمولی یک نوشته؟ وبسیما مقاله ای در این زمینه داره؟
سلام دوست عزیز
بله همان تگ هایی که توسط ویرایشگر مقاله وارد میکنید مورد نظر است. پیشنهاد میکنم مقاله تگ های هدینگ و تاثیر آن بر سئو را مطالعه کنید.
سلام ، وقتتون بخیر
من چند مقاله آماده کرده ام که تکرار کلمات کلیدی آن بین 1 تا 3 درصده ولی با این مطالبی که امروز تو سایت شما خوندم باید همه رو تغییر بدم .
منظور شما توی این مقاله اینه که از کلمات کلیدی در چندین عنوان و با تگ h2 و در یک مقاله میشه استفاده کرد و برای هر بخش توضیحاتی داد ، درسته ؟
به نظر شما توی هر مقاله از یک کلمه کلید استفاده بشه بهتره یا از 3 کلمه یا بیشتر ؟
من در مورد کاهش وزن فعالیت می کنم و مقالاتی رو آماده کرده ام ، مثلا مقاله ای که در مورد کاهش وزن و دیابت نوشتم باید به کمک پیشنهادات گوگل عنوان بنویسم ؟ و جملاتی که توی قسمت جستجو بالا میاد کپی کنم یا الگوبرداری کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام
بله شما با استفاده از پیشنهادات گوگل موضوعات پرجستجوی کاربران را پیدا میکنید و برای هرکدام یک یا چند پاراگراف در صفحه مقاله متن قرار میدهید. همه این عبارات جانبی به کسب جایگاه شما در عبارت هدف اصلی کمک میکنند.
سلام و درود بر شما
از راهنمایی و پاسخگوی سریع شما بسیار ممنونم
خواهش میکنم دوست عزیز
موفق و پایدار باشید. اگر این مقاله برای شما مفید بوده است پیشنهاد میکنم مجموعه ویدئویی سئو 2018 را به صورت کامل مشاهده کنید.
با سلام و عرض خسته نباشيد. فرموديد كه حداكثر مقالات بايستي 2000 كلمه باشند. سوال اول اينكه اگر متني بيش از اين باشه مثلا 3000 كلمه، گوگل ارزش كمتري واسش قايل ميشه؟ سوال دوم اينكه در صفحاتي كه ساختاري متشكل از چند تب دارند آيا ميشه در هر تب محتوايي حدود 2000 كلمه گذاشت ؟ يا اينكه بايد جمع تعداد كلمات محتواهاي اين چند تب 2000 كلمه باشه؟
سلام دوست عزیز
اگر محتوای شما مفید و کاربردی است محدودیتی برای تعداد کلمات نیست. مهم این است که متن شما محتوای ارزشمندی را به کاربر عرضه کند و مهم نیست که بیش از 2000 کلمه باشد. متن های طولانی کمی برای کاربر خسته کننده میشود و حوصله مطالعه همه آن را ندارد این محدودیت را از این نظر در نظر گرفته ایم.
محتوای موجود در تب ها نیز محتوای همان صفحه محسوب شده و جداگانه آنالیز نمیشوند.
سلام می خواستم بپرسم منظور از تب ها چیه؟ نوشته های دیگه ای که به اونها لینک داده شده؟
سلام دوست عزیز
معمولا در صفحات فروشگاهی شما نمونه هایی از تب را مشاهده میکنید. در این سیستم بخش های محتوایی هم زمان نمایش داده نمیشود و با کلیک روی عنوان هر بخش در دیدرس کاربر قرار میگیرد. به عنوان مثال در سایت دیجی کالا و در صفحه یک محصول بخش هایی مانند نقد و بررسی و پرسش و پاسخ هر کدام در یک تب مجزا هستند که به صورت همزمان قابل مشاهده نیستند.
با سلام
شما فرمودید که باید حداقل 7 عنوان مرتبط رو دربارش صحبت کنیم. و تمامی اینها تگ h2 بگیرن. آیا وجود 7 تگ h2 و یا بیشتر در متن بر خلاف قوانین seo نیست؟
سلام دوست عزیز
خیر، محدودیتی در تعداد تگ h2 در محتوای صفحه وجود ندارد و این مسئله در تناقض با قوانین سئو محتوایی نیست.
سلام روزتون بخیر، خیلی مقاله ی جامع و مفیدی بود ممنونم. میخواستم بدونم برای تهیه محتوای ارزشمند آیا یونیک بودن اون هم تاثیر گذاره؟ مثلا اینکه از منابع خارجی استفاده کنیم و مطلب رو ترجمه کنیم تا متنی تولید بشه که تکراری نیست و کمتر خونده شده.
سلام دوست عزیز
مهمترین نکته برای موفقیت در تولید محتوا همین اختصاصی بودن و با کیفیت بودن است. ترجمه از سایت های خارجی یکی از تکنیک های مناسب برای تولید محتوای ارزشمند و اختصاصی است و این دست مقالات از نظر گوگل محتوای تکراری محسوب نمیشوند.
واقعا ممنونم از مقاله ی خوبتون. این توضیحات با بسیار از توضیحاتی که درباره تولید محتوا مطالعه کرده بودم متفاوت بود خیلی از سئو کارها هنوز هم با الگوریتم های قدیمی مشتریانشون رو راهنمایی میکنن که واقعا نتیجه عکس داره.
سوالم اینه که آیا گوگل برای این بررسی هاش یک الگوریتم جداگانه معرفی کرده یا فقط الگوریتم های قبلیش رو به روز کرده؟
خواهش میکنم دوست عزیز
گوگل به طور مستمر الگوریتم های خود را به روزرسانی میکند و بعضا الگوریتم های جدیدی نیز معرفی میکند. الگوریتمی که در حال حاضر بیشترین نقش را در درک مفهوم کلیدی صفحه و تعیین جایگاه در نتایج گوگل دارد الگوریتم RankBrain است که رفتار کاربران در نتایج جستجو را آنالیز میکند.