سئو داخلی سایت در 20 نکته
در مقاله قبلی وبسیما 4 نکته اول از 20 نکته طلایی سئوی داخلی سایت را بررسی کردیم و در این مقاله به ادامه بحث قبلی خواهیم پرداخت. مطالعه دقیق و اجرای صحیح این بیست نکته میتواند راهنمای مناسبی در جهت سئوی داخلی سایت شما باشد.
5- تاثیر آدرس url بر سئوی داخلی
در آدرس های url از کلمات کلیدی و کلمات درستی که محتوا را توصیف می کنند استفاده کنید. آدرس url تا حد زیادی ساختار سایت شما را بیان می کند و یک المان نسبتا مهم در سئو ی سایت محسوب می شود.
چک لیست آدرس صفحات:
- آیا شما یک آدرس url کوتاه و ساده دارید؟
- آیا کلمه کلیدی در شروع آدرس url شما قرار دارد؟
- آیا شما در آدرس های url و در بین کلمات از خط فاصله استفاده کرده اید؟
- آیا عبارت های عمومی مانند با، از، و، در و … را از آدرس صفحه حذف کردید؟
توضیحات سئوی آدرس صفحات:
گوگل اعلام کرده و نشان داده است که نام دامنه و حضور کلمات کلیدی در آن تاثیری بر رتبه بندی نتایج نخواهد داشت. ولی آنچه در ادامه ی آن می آید و آدرس صفحات داخلی شما را می سازد بر سئوی صفحه تاثیرگذار خواهد بود.
یک آدرس url کوتاه و ساده بدون وجود موارد غیر ضروری در آن، مورد پسند روبات های خزنده موتورهای جستجو قرار می گیرد. برای کسب اطلاعات بیشتر مطالعه مقاله آدرس سایت و تاثیر آن بر سئو را به شما پیشنهاد میکنیم.
6- سئوی تصاویر
موتورهای جستجو نمی توانند فهم درستی از متن ها و موضوع موجود در تصاویر داشته باشند اما مطمئنا می توانند متنی که درباره ی تصاویر در بخش alt نوشته می شود را درک کنند. متن جایگزین علاوه بر تاثیر بالا در جایگاه تصویر در نتایج گوگل مکان مناسبی برای قرار گرفتن کلمه کلیدی هدف می باشد.
چک لیست سئوی تصاویر
- آیا شما برای همه ی تصاویر خود متن جایگزین دارید؟
- آیا متن جایگزین تصاویر شما حاوی کلمات کلیدی می باشند؟
- آیا نام فایل تصاویر شما شامل کلمه کلیدی و یا یک متن مرتبط می باشد؟
- آیا متن جایگزین تصاویر در یک صفحه با هم متفاوت ولی مرتبط با یک موضوع مشخص هستند؟
توضیحات سئوی تصاویر
صفت alt یا همان متن جایگزین تصاویر فقط به هدف سئوی سایت استفاده نمیشود بلکه کارایی سایت شما را نیز بالا می برد. برای مثال اگر کاربر سایت شما نابینا باشد، آنگاه screen reader، متن جایگزین تصویر را برای او می خواند و مفهوم تصویر رسانده می شود. همچنین بازدیدکننده ای که بارگذاری تصاویر را غیر فعال کرده است و یا به دلیل سرعت پایین اینترنت امکان لود تصاویر را ندارد، می تواند از همین متن جایگزین برای درک بهتر محتوا استفاده کند.
وجود کلمه کلیدی در متن جایگزین نه تنها در رتبه دهی موتورهای جستجو به سایت شما موثر است بلکه باعث می شود تصاویر شما نیز در بخش جستجوی تصاویر گوگل رتبه ی خوبی کسب کنند.
تصاویر سایت را در حجم پایین و متناسب با ارائه در فضای وب ذخیره کنید، این کار موجب میشود سرعت لود شدن صفحات سایت و تصاویر درون آنها بالا رود که در جلب رضایت کاربران بسیار موثر است.
برخی افراد به اشتباه یک متن جایگزین را برای تمامی تصاویر مقاله خود بکار میبرد که امری اشتباه است. هر تصویر باید دارای متن جایگزین منحصر بفرد و مرتبط با موضوع اصلی مقاله باشد. اگر تصاویر نقش مهمی در طراحی سایت یا محتوای شما دارند، پیشنهاد میکنیم مقاله 4 نکته اساسی در بهینه سازی تصاویر را نیز مطالعه کنید.
7- ارتباط معنایی بین بخش های مختلف صفحه
روبات های خزنده ی گوگل معیارهای زیادی برای تعیین کلمه کلیدی یک صفحه در اینترنت دارند که بخشی از آنها را ذکر کردیم ولی نکته مهم ارتباط میان تمامی این بخش هاست. اگر کلمه کلیدی هدف گذاری شده در عنوان صفحه موجود باشد ولی در محتوای آن بکارگرفته نشود شما شانس کمی برای کسب جایگاه مناسب در نتایج جستجو خواهید داشت.
چک لیست
- آیا کلمات کلیدی هدف گذاری شده شما در بخش عنوان، توضیحات، هدینگ، محتوا، آدرس url و متن جایگزین تصاویر وجود دارند؟
- آیا از کلمات مترادف و ترکیبات مختلف از کلمه کلیدی هدف خود در قسمت های گوناگون استفاده کرده اید؟
توضیحات
هرچند که استفاده از یک کلمه خاص در بخش های مختلف وب سایت امری اجباری نیست اما بهترین متد برای دریافت رنکینگ بهتر از موتورهای جستجو می باشد. گاهی اوقات با تغییرات کوچک در جمله بندی و ساختار متن میتوان چگالی کلمه کلیدی در آن را بالا برد ولی باید توجه داشته باشیم که محتوای شما برای کاربران آزاردهنده نباشد.
ارتباط معنایی میان بخش های مهم صفحه و بکارگیری کلمه هدف در آنها موجب میشود که روبات های گوگل عبارت دیگری را به اشتباه بعنوان کلمه کلیدی این صفحه شناسایی نکنند.
8- لینک های داخلی سایت
لینک بیلدینگ تنها شامل کسب بک لینک از سایت های دیگر نمیشود، بلکه لینک های داخلی سایت میتوانند باعث افزایش اعتبار صفحه ای که به آن لینک شده است شوند.
چک لیست لینک سازی داخلی
- آیا ارتباط مناسبی میان صفحات داخلی سایت ایجاد کرده اید؟
- آیا صفحات مهم و اصلی سایت را در منو قرار داده اید؟
- بخش هایی مانند مقالات مرتبط یا دسته بندی و برچسب گذاری را در سایت خود بکار گرفته اید؟
- آیا شما از کلمه کلیدی در متن لینک شده خود استفاده کرده اید؟
توضیحات لینک سازی داخلی
هرچند که از طریق لینک های معتبر خارجی نیز می توان برای یک سایت اعتبار کسب کرد. اما لینک های داخلی باعث دسترسی و ایندکس شدن راحت تر صفحات سایت شما از طریق موتور های جستجو شده و موجب بهبود جایگاه یکدیگر خواهند شد.
گوگل پیشنهاد میکند که هر صفحه از سایت حداکثر با 3 کلیک از صفحه اصلی قابل دسترسی باشد، این امر هم برای کاربران سایت خوشایند خواهد بود و هم ارزش لینک سازی داخلی را نمایان می سازد.
اگر شما می خواهید که رنکینگ یکی از صفحات جدید سایت خود را افزایش دهید می بایست اطمینان یابید که آن صفحه در یکی از صفحات معتبر سایت شما لینک شده است و چون در لینک های داخلی، شما خود صاحب سایت مورد نظر هستید می توانید متن لینک شده را خود انتخاب کنید. بنابراین از عباراتی مثل “بیشتر بخوانید” و یا ” کلیک کنید” استفاده نکنید و به جای آن از کلمات کلیدی هدف گذاری شده، در متن لینک شده نیز استفاده کنید.
لینک هایی که در منوی سایت قرار میگیرند چون در تمام صفحات تکرار میشوند ارزش و اعتبار بیشتری دریافت خواهند کرد، ولی بدان معنی نیست که شما موارد زیادی را در منوی خود قرار دهید تا همگی پیشرفت کنند! هرچه تعداد لینک ها در یک صفحه افزایش یابد، ارزش و اعتباری که به هرکدام میرسد کاهش خواهد یافت.
متن لینک شده یا Anchor Text همانند متن جایگزین در تصاویر عمل میکند و توضیحاتی مختصر پیرامون صفحه مقصد به روبات های گوگل ارائه میدهد. صفحه مورد نظر در عبارتی پیشرفت خواهد کرد که با آن لینک شده است.
سلام
سایت من موضوعش فیلم هست و متاسفانه برای هر مطلب در همچین موضوعی نمیشه بیشتر از 150 مطلب نوشت.به همین دلیل من و همکارم برخی از برچسب هارو کپی و در مطلب جایگذاری میکنیم و با تگ h6 و به رنگ سفید درمیاریم
میخواستم بدونم آیا اینکار مشکل داره؟
چون راه دیگه ای وجود نداره برای افزایش محتوا
سلام دوست عزیز
بله این کار به شدت مشکل داره و از مواردی هست که گوگل مستقیم به اون اشاره کرده. در مورد فیلم که مسلما میشه بیشتر از اینها نوشت ولی اگر نمیشه در مورد کارگردان و بازیگرانش بنویسید.
حالا با این وضعیت مطالب تکراری قبلی رو چکار کنم؟ اونها رو ویرایش کنم یا مطالب جدید غیر تکراری بگذارم؟
مطالب جدید و غیرتکراری بذارید
سلام وقت بخیر
اگر ما سه سایت داشته باشیم که از نظر سئو رتبه خوبی داشته باشند و بیاییم این سه سایت را با هم ترکیب کنیم مثلا یک سایت ( یک صفحه ) درست کنیم با سه دامنه مختلف و از این صفحه لینک بدیم به سایت دیگر این کار میتواند باعث افزایش رتبه سایت جدید شود؟
سلام
من متوجه نشدم دقیقا چه کاری قصد دارید انجام بدید. یک صفحه یکسان در 3 دامنه مختلف ایده جالبی بنظر نمیرسه
از کجا میشه فهمید صفحه ای ریدارکت 301 شده است؟
ابزارهای آنلاینی برای این کار هستند میتونید از ابزار تعیین نوع ریدایرکت صفحه که براتون لینک کردم استفاده کنید.
ممنون از توجهتون. پنج ماهه که سایت بالا هست و از همون اول سئوشو شروع کردم. هفته اول خودم به شدت توی گوگل جستجوش می کردم و بعد از ده روز اومد صفحه پنجم. از اون به بعد چند روز یک بار خودم مطلب می نوشتم و میزاشتم و در این مدت تا آخرای صفحه 4 اومد. بعد دیگه جابجا نشد و حتی بعضی مواقع یک صفحه یا چند رکورد میرفت عقب. به همین دلیل گفتم با این وضعیت لزومی به مطالب یکتا نیست و از اون به بعد مطالب سایتهای دیگه رو بر می داشتم و روی سایت می گذاشتم. با این وضعیت بازهم تغییری ایجاد نشد و صفحه 5 موند و گاهی هم عقب جلو می شد. بعد تصمیم گرفتم بک لینک ایجاد کنم. در سایتهای وردپرس نظر میدادم و لینک سایت رو توش میزاشتم و بعد از انتشار نظر گوگل رو می فرستادم تا اون صفحه رو ایندکس کنه. با این کار 120 تا لینک درست کردم. همش هم ایندکس شد و در وبمستر هست. ولی بازهم تغییری در جایگاه سایت ایجاد نشد. بعد شک کردم شایت مطالب مفید نیست. رفتم از keyword planner کلمات پر بازدید رو پیدا کردم و مطالب حاوی اون کلمات رو در سایت قرار دادم. این کار رو مداوم انجام دادم و در حدود دو هفته 100 مطلب گذاشتم. جایگاه سایت آرام آرام رفت جلو و در صفحه 4 موند. یک بار هم رفت آخر صفحه 3. اینو که دیدم امیدوار شدم و این کار رو ادامه دادم ولی باز هم بعد از چند روز سایت ثابت شد و در صفحه 4 باقی موند گاهی مواقع هم عقب می رفت. دیگه مونده بودم چکار کنم. آخرین کاری که کردم یک ماه پیش بود که مطالب کپی رو ویرایش کردم و جمله بندی ها رو کمی تغییر دادم. با این کار باز هم اومد صفحه 4 موند و جلوتر نرفت. البته جستجوی روزانه در گوگل رو همیشه انجام می دادم که دیگه این اواخر اون رو هم انجام نمیدم. کل تلاش چهار ماه اخیر باعث تغییر از صفحه 5 به 4 شده. واقعا متوجه نمیشم مشکل چیه؟ هرکاری که در مقالات سئو گفته شده رو انجام دادم ولی جواب نگرفتم. وقتی هم که میبینم سایتی که کاربر پسند نیست، حتی ظاهر مناسب هم نداره و در حد وبلاگه میاد صفحه اول نا امید می شم. دیگه الان از نا امیدی دنبال سئوی کلاه خاکستری و کلک های سئو هستم بلکه اون روشها تاثیر داشته باشه.
“هرکاری که در مقالات سئو گفته شده رو انجام دادم ولی جواب نگرفتم. ” بنظر میرسه که خیلی هم این مسئله رو رعایت نکردید، اینکه توی دو هفته 100 مطلب کپی شده روی سایت گذاشتید خیلی حرکت بدی بوده. بازاریابی محتوایی نیازمند زمان و حوصله است اگر تمام این 4 ماه رو هم با روش درست و تولید محتوا کار کرده بودید نباید انتظار می داشتید که الان نفر اول گوگل باشید. متاسفانه خیلی از دوستان مثل شما زود خسته میشن و زحمات خودشون رو بر باد میدن.
مشکل دوم شما اینه که یک کلمه اصلی رو نشون کردید و فقط به همون توجه می کنید، بنظرم باید کلمات درجه دوم و درجه سوم زمینه کاری خودتون رو شناسایی کنید، اول توی این کلمات جایگاه کسب کنید و وقتی که موفق شدید به دنبال عبارات دشوار برید.
سلام در وردپرس افزونه SEO Redirection هستش در تنظیمات این افرونه میشه یک صفحه رو لینک کرد به یک ادرس – حالا با لینک شدن این صفحه به صفحه دیگر ایا سئوی اون صفحه هم انتقال پیدا میکنه یا نه؟
ایا این افزونه فقط برای رفع خطای 404 میباشد؟
سلام، اگر ریدایرکت 301 باشه سئو و ارزش صفحه هم منتقل میشه
من صفحه ای یا سایتی رو ریدارکت 301 میکنم به ادرسی دیگر بعد از گذشت چند ماه این ریدارکت رو حذف میکنم حالا وضعیت آینده این دو لینک که ریدارکت 301 دادن و گرفتن از نظر سئو و رتبه چی میشه؟
خدا میدونه! ممکنه که صفحه دوم جایگاهش رو حفظ کنه یا اینکه صفحه اول برگرده به جایگاه اصلیش. عوامل خیلی زیادی نقش دارن و نمیشه گفت واقعا که چه اتفاقی میافته
مقصود اصلی من از این سوال علت پیروزی اون سایت با اون شرایطش و شکست سایت من بود. ولی با این حال آدرس سایت خودم رو نوشتم. کلمه مورد نظرم هم «تخلیه چاه» هست.
من سایت شما رو بررسی کردم و بنظر میرسه که زحمات خیلی زیادی براش کشیده شده و بیشتر مسائل هم توش رعایت شده. سوالم اینه که چند وقته شما این سایت رو راه اندازی کردید؟ هیچ وقت جایگاه نداشتید یا شده که بیاید بالا و جایگاه رو از دست بدید؟
سایت من کلی مطلب داره، بک لینک داره، نکات سئو توش رعایت شده، بازدید هم داره ولی از صفحه 4 مربوط به یک کلمه خاص جلوتر نمیاد. اونوقت این سایت که آدرسشو براتون نوشتم، سایته نه مطلب داره، نه نکات سئو رو رعایت کرده، نه بک لینک داره، نه بازدید داره. اونوقت اومده صفحه اول. چطور بدون رعایت هیچ کدوم از نکات سئو این کار رو کرده؟
سلام دوست عزیز
نه کلمه هدف رو مشخص کردید نه سایت خودتون رو.
سلام
عنوان صفحه “صفحه اصلی” است و عنوان seo “صنایع روشنایی صبا لامپ LED طراحی وتولید تجهیزات روشنایی و نورپردازی”
سلام و خسته نباشد
عنوان سایت من صنایع روشنایی صبا هست
ولی چند وقته وقتی این عنوان تو گوگل سرچ میشه جای عنوان مینویسه لامپ ال ای دی در حالی که من تو بخش تنظیمات همگانی نوشتم صنایع روشنایی صبا
تو قسمت عنوان ها و متاهای یوآست سئو هم از %%SITENAME%% استفاده کردم ولی گوگل هر کدوم از صفحه هارو که پیدا میکنه ته عنوانش مینویسه لامپ ال ای دی.
ممکنه راهنماییم کنید
با تشکر
سلام
عجیبه واقعا، شاید سایت شما رو از ابتدا با این اسم شناخته بوده. اسم برگه ای که بعنوان صفحه اصلی استفاده کردید چیه؟
درود به شما
اگر از یک صفحه پست 7 یا 10 لینک به صفحات دیگر سایتم بفرستم کار اشتباهیه ؟
مثلا دانلود فول آلبوم استاد شجریان
دانلود آلبوم 1
دانلود آلبوم 2
و …
چون واسه هر آلبوم یک پست دارم که در مورد هر کدوم توجداگانه توضیح داره !
تشکر.
سلام
نه مشکلی نداره فقط سعی کنید اسم ها رو کمی متفاوت بذارید، مثلا اسم آلبوم ها رو هم در لینک ها بیارید.
سلام
ببینید من این دو تا فیلد رو که تو عکس زیر مشخص کردم رو پر میکنم
http://8pic.ir/images/7ijr6kendrqcj4of9vxl.png
درست پر میکنم؟
یه چیز دیگه: من دقیقا نفهمیدم تو اون دو تا فیلد چی باید بنویسم میشه یه توضیحی بدید؟ مثلا من یک عکس طنز دارم تو اون دو تا فیلد چی باید بنویسم برای یک عکس طنز؟
یه چیز دیگه: مثلا تو پستم که عکس طنزه چند تا عکس طنز دارم. باید متن اون دو تا فیلد یکسان باشه؟
ممنون میشم اگه جواب بدید
سلام
فیلد اول رو فارسی توش ننویسید! چون ممکنه آدرس تصاویرتون با مشکل مواجه بشه و خیلی طولانی بشه.
فیلد دومی که پر کردید خیلی مهمه و باید مرتبط با موضوع اون مطلب باشه. بلاخره هر طنزی هم یک موضوعی داره دیگه.
اگر چنتا تصویر دارید حتما متن های متفاوت براشون استفاده کنید و تکرار نذارید. البته متن ها از نظر موضوعی به هم شبیه باشند
سلام
من یکم رو سئوی تصاویر گیج شدم.
وقتی میخای یک تصویر جایگزاری کنی توی یکی از پست ها پنج تا فیلد داره
http://8pic.ir/images/nfqcgqzx76egaqgtg38n.png
نشانی-نام-نام-متن جایگزین-توضیح
الان کدومارو باید پر کنم؟؟ چون اون دوتاشون هم اسمشون “نام” هستش یکم قاطی کردم.
من نام دومی و متن جایگزین رو پر میکنم
درسته؟
اگه درسته فیلد توضیحات و نام اولی اونا رو هم باید پر کنم؟ تو سئو هم تاثیر داره؟
سلام
دوتا گزینه تاثیر داره یک نام اول که میشه نام فایل که پیشنهاد میکنم فارسی استفاده نکنید و دومی متن جایگزین که همون alt هست و میتونید فارسی یا انگلیسی بنویسید. برای یک تصویر این دو پارامتر مهم هستند و متن جایگزین خیلی مهمتره.
ممنون از پاسختون .
فقط یه چیزی:
متن جایگزین که درست.
فقط اونجا دو تا فیلد “نام” داره من یجا خوندم نوشته بود فیلم دوم “نام” رو پر کنید (همون فیلد بزرگه)
در حالی که شما میگید فیلد اول “نام” رو پر کنم؟؟
فیلد دوم بصورت کپشن زیر عکس نشون داده میشه و به سئو تصویر مربوط نمیشه بلکه به سئو کل صفحه میتونه ربط داشته باشه
عالی
واقعا واقعا دمتون گرم
بقیش چی شد؟
تو راهه
عزیز مثل همیشه بازهم مطالبتون بسیار با دقت نگارش شدن و تمامی سوالات کاربران پاسخ داده شد البته خودم سالهاست با این موارد اشنایی دارم اما مرور این پست برام جالب بود
مرسی عالی بود
سلام
خیلی تشکر از مقالات مفید و منحصربفرد سایت شما.
سوالی داشتم ببخشید
بنده یه سایت دارم. اما بعد از گذشت مدتی هنوز، اسم سایت را وقتی درگوگل ، نیست. به عبارت دیگر مطالب مفیدی که در سایت ام گذاشتم، وقتی در گوگل سرچ میکنم تا ببینم گوگل در لیست نتایج اش میاره یا نه، اما نمیاره
این پیام در گوگل یعنی چه؟ تشکر
متن زیر هنگام نوشتن آدرس سایت ام در جستجوی گوگل است:
یک مسلمان
1mosalman.ir/
به دلیل robots.txt این سایت، توضیحی برای این نتیجه وجود ندارد – بیشتر بیاموزید.
سلام
شما از طریق فایل robots.txt دسترسی گوگل رو به سایت بستید! پیشنهاد میکنم مقاله فایل robots.txt چیست رو مطالعه کنید.
سلام مجدد
رفتم در سایت وبمستر گوگل به این آدرس
https://www.google.com/webmasters/
بعد رفتم در سمت چپ بخش Crawl
بعد بخش robot text teser و این ها را حذف کردم
User-agent: *
Disallow: /
آیا باید دکمه Submit را بزنم یا نه نیازی نیست همین که این دو عبارت راحذف کردم کافی است
سوال دوم: علاوه بر این آیا باید بروم در هاست خودم هم یه کارهای بکنم ؟
آقا و استاد پیام قبلی را نادیده بگیرید
اشتباه را الان میگنم تا برای دوستان دیگر هم تجربه بشه
من حواسم نبوده، در داشبورد وپیشخوان وردپرس، در قسمت تنظیمات، تیک این قسمت را که به موتورهای جستجو اجازه جستجو نده را فعال کرده بودم آب در کوزه و ما گرد جهان میگشتیم. مشکل از خودم بوده.
حالا تیک را برداشتم وبعد این آدرس را نوشتن
http://1mosalman.ir/robots.txt
این عبارت آمد
User-agent: *
Disallow: /wp-admin/
آیا کافیه به نظر شما؟ آیا مشکل عدم نمایش محتوای سایت ام در گوگل حل میشه؟
تشکر
خیلی ببخشید
ابته رفتم و در روت اصلی هاست هم فایل ؟ را کپی کردم
سوال :چقدر طول میکشه گوگل اسم سایت ام را وقتی در گوگل می نویسم دیگه پیام نده به دلیل robots.txt توضیحی برای این سایت ندارد. و این پیام دیگه نیاید و مطالب سایت ام در گوگل قابل جستجو باشه
تشکر
نیازی به کپی کردنش نبود. وردپرس اون فایل رو بصورت داینامیک میسازه. احتمالا تا الان که من این سوال رو جواب میدم مشکل برطرف شده! ولی برای سرعت دهی بیشتر میتونید از ابزار Fetch and Render در وبمستر گوگل استفاده کنید.
سلام
بله با این کار مشگل برطرف میشه ولی شما به همونجایی که در آدرس قبلی گفتید برید و فایل جدید رو به گوگل معرفی کنید. در واقع بهش اطلاع میدید که تغییر کرده
سلام
اول تشکر میکنم از مطالب مفیدتون که به من کمک خیلی زیادی کردن تا حالا .
اما یک سوال کاملا بی ربط با این مطلب دارم که هر چی در سایت های خارجی و داخلی می گردم نمیتونم به جوابش برسم ! گفتم شاید شما بتونید مشکلمو حل کنید .
من میخواستم با وردپرس ایمیل انبوه ارسال کنم و افزونه WP Mail SMTP رو نصب کردم روی این افزونه همه تنظیمات گوگل رو به درستی طبق چیزی که خود گوگل گفته انجام میدم اما بازم ارور میده که ایمیل ارسال نشد ! من هاست smtp.gmail.com وارد کردم و روی هر سه پورت 25 ، 465 و 578 امتحان کردم اما بازم ایمیل ارسال نمیشه و ارور میده ، اینو هم بگم که smtp یاهو رو هم امتحان کردم اما اونم ارور داد !
در سایت ها و فروم های خارجی هم گشتم خیلی ها این مشکلو داشتن ولی راه حلی براش پیدا نکردم !
حالا اگر شما میتونید کمک کنید یا راه حلی بهم بدین ممنون میشم .
سلام
بطور کلی ارسال ایمیل از پنل وردپرس و از هاستی که مناسب این کار نباشه کار درستی نیست و مشکلات زیادی رو در آیند برای شما ایجاد میکنه. سرور شما به سرعت در لیست اسپم قرار میگیره و نه تنها از طرف سرویس های ایمیل بلکه از طرف ارائه دهنده هاست خودتون نیز تذکر دریافت خواهید کرد. پیشنهاد میکنم از سیستم های مناسب این کار مانند mailchimp استفاده کنید.
من از mailchimp استفاده میکردم اما سرویس مجانیش زیاد به درد من نمیخوره فقط 2000 ایمیل در ماه میشه ارسال کرد البته امکانات خیلی خوبی داره فقط ای کاش میشد بیتشر ایمیل ارسال کنم ! سرویس مندریل هم هست 12 هزار ایمیل رایگان در ماه میشه فرستاد که نسبتا خوبه . شما سیستمی رو سراغ ندارید که به صورت رایگان بشه ایمیل های بیشتری ارسال کرد ؟!
نه بهترینشون همین ها هستن، mailchimp به شما امکان میده 12000 ایمیل در ماه ارسال کنید ولی نمیتونید در حالت رایگان بیشتر از 2000 عضو داشته باشید. میتونید پلن های غیررایگانش رو امتحان کنید و یا چند حساب مجزا بسازید و کاربران رو دسته بندی کنید.
مرسی از راهنماییتون .
خواهش میکنم دوست عزیز، موفق و پایدار باشید
سلام ایا شما خدمات سئو رو هم به تنهایی انجام میدید؟ اگر بخوام اینکار رو بکنید با کجا باید صحبت کنم برای کار هاش؟ میخوام روی کلمه آموزش فتوشاپ رتبه بگیرم الان فعلا بین رتبه 12 تا 16 متغیرم
سلام دوست عزیز
معمولا به این شکل و با تکیه روی یک عبارت خاص کار نمی کنیم. ولی کلا میتونید با بخش فروش شرکت که در صفحه تماس با ما شماره هاش هست تماس بگیرید
مطالب خوب و به درد بخورتون باعث شده به سئو بیشتر علاقه مند بشم.
امیدوارم تو کارتون موفقتر باشید.
ممنون از شما دوست عزیز. موفق و پایدار باشید