سرعت سایت یکی ار مهمترین فاکتورها برای سنجش کارایی و سئو سایت است. گوگل سرعت سایت را بعنوان یکی از 200 فاکتور خود در رنکینگ صفحات و جایگاهشان در نتایج جستجو در نظر میگیرد و سرعت مناسب سایت را نشانگر کاربرپسند بودن آن میداند. با افزایش رقابت در زمینه سئو و جذب بازدیدکنندگان بیشتر از طریق موتورهای جستجو، از دست دادن هر فرصتی میتواند شانس شما را برای رسیدن به صفحه اول گوگل کاهش دهد.
15 نکته ضروری برای افزایش سرعت سایت
1- بهینه سازی تصاویر
تصاویر حجم زیادی از سایت شما را تشکیل میدهند و میتوانند تاثیر زیادی بر افزایش سرعت سایت شما داشته باشند. تغییر سایز عکسها با استفاده از HTML تاثیری بر سایز آنها ندارد و تنها نحوه نمایش را تغییر میدهد، برای کاهش حجم سایت و نتیجتا افزایش سرعت سایت از نرم افزارهای جانبی مانند فتوشاپ استفاده کنید.
در پایین چند ابزار آنلاین برای بهینه سازی تصاویر را لیست کرده ایم:
2- فرمت تصاویر
برای بهینه سازی سایت و افزایش سرعت سایت از فرمت های استاندارد مانند JPG، PNG و GIF برای تصاویر استفاده کنید.
3- از متن گرافیکی بپرهیزید
بعضی از سایتها برای زیباتر شدن مطالب ارئه شده و عنوانها در سایت آنها را بصورت تصویر قرار میدهند، اینکار حجم سایت شما را افزایش داده و برای سئو مناسب نیست، بهتر است برای اینکار از دستورات CSS استفاده کرده و مطالب را بصورت متن ارائه دهید.
4- افزونههای غیرضروری را حذف کنید
افزونهها به شدت بر سرعت سایت شما تاثیرگذارند، بعضی از آنها مانند دکمههای اشتراک گذاری برای هر سایتی لازم هستند ولی نصب افزونههای متعدد و غیرضروری سرعت سایت شما را کاهش خواهد داد.
5- CSS و JS را درون کد استفاده نکنید
بهتر است که کدهای CSS و JavaScript خود را در فایلهای جداگانهای قرار دهید. زمان لود شدن سایت این فایلها در حافظه کش مرورگر ذخیره شده و در بازدیدهای بعدی سرعت سایت را افزایش میدهد. همچنین این کار ایجاد تغییرات در سایت را برای شما راحتتر میکند.
6- استفاده از حافظه کش مرورگر
هربار که بازدیدکنندگان سایت شما را باز میکنند تمام تصاویر و کدها بارگذاری میشوند که زمان زیادی را میطلبد ولی با استفاده از حافظه کش مرورگر شما میتوانید بخش زیادی از اطلاعات را بر روی کامپیوتر کاربران ذخیره کنید و در بازدیدهای بعدی دیگر نیازی به دانلود دوباره آنها نیست که این امر سرعت سایت را به طرز چشمگیری افزایش میدهد. همچنین با اینکار مصرف پهنای باند و هزینه هاست خود را کاهش خواهید داد.
7- فایل JavaScript را در انتهای متن قرار دهید
این کار باعث میشود که لود شدن این نوع فایلها در انتها صورت پذیرد و بارگذاری باقی مطالب را به تاخیر نیندازد.
8- از ریدایرکت پرهیز کنید
تا حد امکان از ریدایرکت کردن لینکها خودداری کنید، زیرا باعث اضافه شدن یک درخواست HTTP شده و سرعت سایت را کاهش میدهد. آدرسهای اشتباه را پیدا کنید و تمامی آنها را درست کنید.
9- DNS ها را تا حد امکان کاهش دهید
DNS یا همان نام دامنهها بر روی هاست شما هر کدام بین 20 تا 120 میلی ثانیه زمان برای بازخوانی از هاست نیاز دارند. برای اینکار شما میتوانید از آدرس دهی بجای ساخت زیردامنه استفاده کنید بطور مثال از Websima.com/blog بجای blog.websima.com استفاده کنید.
10- CSS ها و HTML های غیرضروری را حذف کنید
این امر در مورد سیستمهای مدیریت محتوا مانند وردپرس و جوملا تاثیر زیادی خواهد داشت زیرا قالب آنها معمولا با امکانات متنوعی طراحی میشوند که شما از همه آنها بهره نخواهید برد و با حذف کدهای اضافی میتوانید سایز صفحات را کاهش داده و سرعت سایت را بیشتر کنید.
11- از چند سیستم آمارگیر استفاده نکنید
پیگیری بازدیدها بر روی سایت شما کاری عاقلانه و درست است ولی برای اینکار تنها از یک سیستم آمارگیر استفاده کنید تا از بار اضافی برروی سایت و کاهش سرعت آن جلوگیری کنید. مثلا بطور همزمان از سیستم آمارگیر گوگل آنالیتیکز و وبگذر یا امثال آنها استفاده نکنید.
12- از G-Zip بهره بگیرید
همانطور که برای کاهش حجم فایلها برروی کامپیوتر خود آنها را زیپ میکنید، فایلهای سایت شما نیز میتوانند بوسیله G-Zip فشرده سازی شوند. اینکار حجم کلی سایت را کاهش داده و سرعت سایت را بهبود میبخشد، البته هاست شما باید آن را ساپورت کند.
13- درخواستهای HTTP سایت را کاهش دهید
با استفاده از تکنیک CSS Sprite تصاویر خود را یکپارچه کنید و به این طریق تعداد درخواستهای HTTP خود را تا حد امکان کاهش دهید.
14- از Expires و Cache-Control در هدر استفاده کنید
برای مطالب ثابت در سایت خود از Expires یا تاریخ انقضا استفاده کنید و برای مطالبی که تغییر میکنند Cache-Control استفاده کنید. اینکار محتوا، تصاویر و فایلهای سایت شما را قابل کش کرده و تعداد درخواستهای HTTP به سرور را کاهش میدهد و افزایش سرعت سایت را موجب خواهد شد. در واقع شما با استفاده از Expires مدت زمان نگهداری اطلاعات کش شده و تاریخ تقریبی تغییرات در آنها را مشخص خواهید کرد.
15- CMS خود را بروزرسانی کنید
اگر از سیستمهای مدیریت محتوا مانند وردپرس و جوملا بهره میبرید برای بهینه بودن و افزایش سرعت سایت همواره از آخرین نسخه ها استفاده کنید ولی برای اینکار ابتدا نسخه جدید را روی یک فضای نمونه امتحان کنید تا از سلامت آن مطمئن شوید.
شما میتوانید سرعت سایت خود را قبل و بعد از اجرای هرکدام از این موارد بوسیله ابزارهای رایگان موجود مانند Woorank و GTmetrix بسنجید و تاثیر هریک را بر سرعت سایت ببینید. توجه داشته باشید که شاید هرکدام از این موارد تاثیر اندکی بر سرعت سایت شما داشته باشند ولی رعایت همه آنها میتواند سرعت سایت خود را تا دوبرابر نسبت به قبل افزایش دهد.
بیشتر بخوانید: ثبت دامنه اصلی سایت
سلام خسته نباشید.ممنون میشم به سوالم پاسخ بدین.برای لود شدن عکس بعد از لود شدن کامل صفحه تکنیک Lazy Loading به نظرتون خوبه؟تاثیر بدی روی سئو نداره؟
سلام دوست عزیز
تکنیک Lazy Load برای تصاویر مورد تایید گوگل بوده و در آموزش های رسمی گوگل استفاده از آن پیشنهاد شده است. اگر به درستی در سایت شما پیاده سازی شود تاثیر زیادی بر سرعت صفحه و بهبود تجربه کاربری خواهد داشت.
سلام.
در مورد بخش 9 ما در حال حاضر بلاگمون به همین شکلی هست که شما می فرمایید domain/blog . اما بعضی از صفحات بلاگ وارد رقابت با صفحه دسته بندی محصولاتمون شدن.
به ما مشاوره دادن که آدرس رو به blog.domain تغییر بدیم تا این مشکل حل بشه. اولا نظرتون در این مورد رو می خواستم و دوم اینکه ایا مقاله ای در مورد سئوی صفحاتی که قرار نیست خودشون روی کلمه کلیدی خاصی بالا بیان و فقط قراره حمایت کنند از یک صفحه دیگه در سایتتون موجود هست؟
برای مثال نحوه استفاده از مقالات بلاگ که قرار نیست خودشون rank بگیرن و فقط قراره حامی صفحات دسته بندی سایت باشن.
تشکر
سلام دوست عزیز
اگر صفحات بلاگ شما در رقابت با محصولات و دسته بندی های شما هستند به این معنی است که از ابتدا استراتژی درستی برای انتخاب موضوعات نداشته اید و با انتقال این صفحات به زیردامنه تفاوتی در این موضوع ایجاد نمیشود.
نکته مهم دیگری که اشاره کردید مقالات کمکی هستند، این تفکر که برخی از مقالات هیچ هدفی نداشته و تنها برای کمک به موضوعات دیگر سایت تولید میشوند درست نیست. هر محتوایی که در سایت شما قرار میگیرد پاسخی به نیاز و سوال کاربران است و میتوان عبارتی هرچند طولانی را به عنوان کلمه کلیدی هدف یا موضوع اصلی آن در نظر گرفت. کمک کردن به سایر صفحات از طریق لینک سازی داخلی یکی از وظایف مقالات شماست ولی هرکدام به تنهایی نیز باید هویت و هدف مشخص و مستقلی داشته باشند.
برای درک بهتر این مفاهیم پیشنهاد میکنم سری مقالات سئو کلاه سفید را در سایت آکادمی وبسیما مطالعه کنید یا در کارگاه آموزشی استراتژی سئو و تولید محتوا شرکت کنید.
سلام
داخل وب مستر قسمت Crawl Stats
حجم دانلود از داخل سایت حدودا 10 روز هست که نسبت به قبلش حدودا 5 برابر شده تعداد صفحاتی هم که دانلود کرده شبیه به قبل هست و تایم هم نسبت به قبل خیلی کم افزایش پیدا کرده الان من واقعا نمیدونم این افزایش یدفعه ای برای چی هست ؟
میشه لطفا بگید این حجم که میده دقیقا شامل چیا هست ؟ ویدیو و تصاویر را هم شامل میشه یا نه ؟
و چه چیزهایی روی افزایش یا کاهش این قسمت ها تاثیر داره ؟
لطفا راهنمایی ام کنید
سلام دوست عزیز
اطلاعاتی که در این بخش نمایش داده میشود از نظر آماری برای تحلیل مناسب نیست. با این اطلاعات نمیتوانید تحلیل دقیقی از وضعیت ایندکس سایت خود یا سلامت آن کسب کنید. پیشنهاد میکنیم توجه خاصی به آن نداشته باشید.
سلام
در مورد افزایش Time spent downloading a page در وب مستر بعد از حدودا دو ماه دوباره تایم افزایش داشت در صورتی که از اون روز هیچ تغییری در سایت من ایجاد نکردم یا اینکه حجم محتواها را زیاد کنیم و …
و یکی از کارمندای گوگل در این باره گفته بود که این تایم کاری به سرعت صفحات نداره و فقط تعداد درخواست های http به سرور را اندازه گیری میکند
میشه بگید دقیقا چه عواملی در افزایش یا کاهش این تایم موثر هست ؟ من باید دقیقا چطوری بررسی کنم تا متوجه بشم مشکل از چی هست ؟
***
سایتی که این توضیح را نوشته بود
سلام دوست عزیز
این زمان به اتصال ربات به هاست شما و دریافت اولین درخواست http مربوط میشود. ممکن است دلیل افزایش آن کاهش سرعت هاست شما و پاسخ گویی کند به درخواست ها باشد. این مورد را از طریق page speed insights و در بخش server response time بررسی کنید.
میشه بگید با چه ابزاری چک کنم ؟
مگه این مال کل سایت نیست و من هم تغییری که بخواد روی حجم صفحات تاثیر بذاره انجام ندادم
میشه راهنمایی بیشتری کنید ؟
سلام دوست عزیز
سرعت سایت را با دو ابزار gtmetrix.com و google page insights میتونید بررسی کنید.
سلام خسته نباشید
حدود یک ماه پیش تا الان یدفعه ای Time spent downloading a page که داخل وب مستر آمار میده دو برابر افزایش داشت
با اینکه هیچ تغییری در سایت یا سرور یا بازدیدها و … نداشتیم
داخل اسپید تست گوگل هم زمان شبیه به قبل هست و تغییری نکرده
میشه دلایل تاثیر گذار روی افزایش یا کاهش تایم را بهم بگید
و اینکه باید چکار کنم و چی را چک کنم دیگه که بفهمم مشکل از کجا هست ؟
سلام دوست عزیز
این مورد باید بررسی دقیق بشه و نمیشه همینجوری نظر داد. کاملا به محتوا و حجم صفحه بستگی داره که باید بهینه بشه
سلام مجدد
آره میدونم از نظر سئو مناسب نیست اما خب بعضی وقت ها سرعت بیشتر به سئو میچربه که سرعتم هم جزی از سئو سایت محسوب میشه و سپاس از اینکه پاسخ دادین.
یک سوال دیگه سرور مجازی چقد میتونه تو سرعت سایت تاثیر بذاره اگه از 100 بخواییم درصد بدیم.البته اینو میدونم سرعت به خیلی چیزهای دیگه بستگی داره اما میخوایم بدونیم سرور مجازی چقد تاثیر داره که میزبان رو ببریم سرور مجازی؟یعنی کمترین تاثیر به اندازه زمانی که فشرده سازی میکنیم کدهای سایتمون رو داره تو سرعت لود یا نه؟؟؟
سلام
سرور مجازی ممکنه تفاوت زیادی با هاست اشتراکی نداشته باشه ولی بستگی به کیفیت هاستی که تهیه میکنید داره. در برخی موارد دیده شده که 3 یا 4 ثانیه سرعت سایت افزایش پیدا میکنه. شما با ابزارهایی مثل gtmetrix میتونید دقیقا زمان لازم برای ارتباط با سرور را مشاهده کنید
با سلام و خسته نباشید یک سوال از طریق css inline میشه background tag a رو جوری برنامه نوشت که عکس شاخص وردپرس روی بگیره؟؟؟؟یعنی تصویر شاخص در تگ a قرار بگیره و به نمایش بیاد؟؟؟ و ایا تو روند سرعت تاثیر داره .اخه یک سایت هست که از این روش استفاده کرده ,ادرس وبسایت نظرات رو اون سایتی که همچین چیزی رو اثتفاده کرده رو گذاشتم
سلام دوست عزیز
این روش برای سئو سایت شما مناسب نیست. هم Inline CSS مورد تایید نیست و هم اینکه گوگل قدرت درک تصاویر را ندارد.
سلام.
من همیشه از نسخه نال افزونه wp rocket استفاده میکنم. دو تا سایت هم دارم.
1-می خواستم بدونم بنظرتون واقعا نسخه نال با اصلی ش فرق داره؟
2- اطلاع دارید اگه یک عدد لایسنس یک ساله از سایت اصلی تهیه کنم، میتونم اون رو خودم دستی روی اون یکی سایتم هم کپی کنم؟
3- ممنون میشم سایتم من رو به صورت اجمالی بررسی کنید و ببینید نیاز به بهینه سازی داره یا نه و لطفا من رو از هزینه ش با خبر کنید.
پیشاپیش ممنون از وقتی که میگذارید
سلام دوست عزیز
نسخه ها نال شده از این نظر که عموما توسط افراد هکر نال میشن خطرناکن، در بسیاری از موارد خودشون آلوده به کدهای مخرب هستند.
اطلاع ندارم که لایسنس این افزونه برای یک سایت ارائه میشه یا برای یک کمپانی
با توجه به درخواست های زیاد دوستان امکان بررسی سایت ها را نداریم ولی در نگاه اول مشخص است که سایت شما از نظر نظم و زیبایی مناسب است ولی بهبودهایی در بهینه سازی و استراتژی محتوایی نیاز دارد
سلام.سیستم نظردهی سایتتون جدید و جالبه ولی این انیمیشنی که داره تا حدی باعث سردرگرمی میشه بخصوص اینکه اول جواب سوالات ظاهرمیشن بعد خود سوالات..برای من که مطالعه نظرات سایر دوستان کمی سخته به این شکل.ولی در کل ممنون از سایت پرمحتوا و بروزتون.
سلام دوست عزیز
ممنون از نظری که دادید، اگر این انیمیشن آزاردهنده ست حذفش میکنیم
سلام
خسته نباشید
آیا شما پروژه رفع مشکل کندی سرعت لود شدن سایت رو هم قبول می کنید؟
سلام دوست عزیز
اگر با وردپرس باشه بله
مرسی از پاسختون . چطور میشه فراخوانی css و js رو کنترل کرد؟ به کمک افزونه هایی مثل BWP minify؟
خواهش میکنم دوست عزیز. این افزونه ها برای قالب های ساده و سبک مناسب هستند اگر یکم کار حرفه ای تر باشه مشکلاتی رو ایجاد میکنند. بهتر است خودتون با دانش کدنویسی این اصلاحات رو انجام بدید
سلام
مثل همیشه ممنون از مطالب مفیدی که می نویسید
حرف افزونه درcms شد، سوالی برام پیش اومده
در یک سایت وردپرسی اگه ووکامرس رو ببریم به سابدومین، چقدر در سرعت سایت اثر مثبتی میذاره؟
و جداکردن ووکامرس از سایت اصلی مون و بردنش به سابدومین کار درستی هست یا نه؟ به نظرم اینکار لازمش تغییرات و تعمیرات زیادی در سایت اصلی خواهد بود.
ممنون
سلام دوست عزیز
اگر از ووکامرس بهینه استفاده کنید تاثیری نداره، یعنی میشه تنظیم کرد که کدهای css و js مربوط به ووکامرس فقط در صفحات فروشگاهی فراخوان بشن در نتیجه وجود اون روی سایت تاثیری بر سرعت نداره مگر در صفحاتی که فروشگاه هستند. جدا کردن فروشگاه از سایت اصلی ایده خوبی نیست
سلام
وقت بخیر
عذر میخوام،یه راهنمایی ازتون میخواستم.
من افزونه Autoptimize رو که نصب میکنم وقتی گزینه فشرده سازی جاوا رو فعال میکنم تصاویر شاخص سایت نمایش داده نمیشه.از افزونه دیگه واسه فشرده سازی استفاده میکنم بازم همین مشکل رو دارم.
میشه لطف کنین بگید که چیکار باید انجام بدم؟
سلام دوست عزیز
این افزونه ها معمولا مشکلاتی رو برای سایت شما ایجاد میکنند پیشنهاد من این است که با کمی تغییر درکدها و فایل ها استانداردهای بهینه سازی را خودتان انجام دهید تا بهینه سازی سایت در بهترین وضعیت خود باشد
سلام دوست عزیز. یه سوال دارم،
یکی از راههای افزایش لود، انتقال عکس ها به سرور دیگر هست، معمولا سابدامنه. و استفاده از cdn.
حالا سوال من اینجاست که آیا اگر عکس ها رو روی یه سرور دیگر با نام دامنه دیگر آپلود کنیم و روی سایت از url استفاده کنیم، روی سئوی سایت تاثیر منفی میزاره؟
سلام
برای جلوگیری از این مسئله معمولا cdn را روی زیردامنه قرار میدهند. اینکه کلا از سایت دیگری فراخوان بشه ممکنه تاثیر منفی روی سایت شما داشته باشه
سلام و خسته نباشید.
مطالبتون خیلی مفید و عالی و روان هستن.
از همه اینا بگذریم من عاشق ترکیب رنگ سایتتون شدم.
با تشکر.
سلام
خواهش میکنم دوست عزیز، از لطف شما سپاس گزارم
با سلام و خسته نباشید
من یک cms دستی نوشته ام ولی در کل سایت های ک با آن طراحی میکنم و بر روی وب قرار میدهم سرعتش لودش خیلی کم نسبت به سایتهای سنگین دیگر میباشد حتی صفحه های فاقد عکس میباشد
با تشکر ممنون میشم راهنمایی نماید چ عواملی باعث این امر میشود .
و نوشتن کد های html در php صحیح است یا و نوشتن کد های phpدر html
با تشکر از سایت بسیار عالی شما.
سلام
همه موارد تقریبا توی همین مطلب توضیح داده شده، اون سیستم کدنویسی نمیتونه خیلی توی سرعت تاثیر داشته باشه. پیشنهاد میکنم از گزارشات سایت Gtmetrix.com استفاده کنید و ایرادات سایت رو برطرف کنید.
بازم سلام
2مشکل و سوال
1 لینکی که گفته بودید برای ارسال درخواست سبک سازی قالب مربوط به هاست بودو من دقیقا متوجه نشدم باید این درخواست را از کدوم قسمت بفرستم !!
2 وقتی که گوگل به سایت من میاد برای ایندکس کردن مطالبم از طریق امارگیر وبگذر میبینم که بیشتر مطالبی که ایندکس میکنه با این ادرس :
//-/:http
یعنی مطلبی که ایندکس میکنه مثلا : (بن دانلود در اینترنت) و وقتی کلیک میکنی روش به این ادرس میرسه: //-/:http
یعنی فکر کنم هیچ لینکی رو ایندکس نمیکنه !! نمیدونم مشکل از کجاست !البته از افزونه سئو هم استفاده میکنم
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید
ممنون میشم راهنمایی ام کنید
سلام
در اون لینک میتونید ثبت نام کرده و از بخش امور مشتریان درخواست خودتون رو تیکت بزنید.
آمارگیر وبگذر هیچ اطلاعاتی از حضور روبات های گوگل در سایت شما نمیده و اونها بازدیدکنندگانی هستند که از طریق گوگل وارد سایت شما شدند. این معنی ایندکس نشدن مطالب شما نیست.
با تشکر از شما دوست عزیز..
راستی شما سبک سازی قالب رو هم انجام میدید ؟
هزینشو بگید لطفا
فقط میخوام قالبم سبک بشه سایت سریعتر لو بشه وگرنه سئوی قالبم بد نیست.
.با تشکر
سلام دوست عزیز
بله این کار رو به شکلی کاملا اصولی هم انجام میدیم. میتونید از بخش امور مشتریان وبسیما درخواست خودتون رو ارسال کنید:
http://crm.websima.com/
با سلام
ممنون عالی بود
راستش من 2 تا سوال پرسیده بودم …
میخواستم بدونم نظرتون درمورد این افزونه چیه:W3 Total Cache
از این افزونه استفاده کنم سرعت سایت بیشتر میشه ؟؟
با تشکر
مسلما روی سرعت سایت تاثیر داره اگر تنظیمات رو بدرستی انجام بدید ولی بطور کلی بنظرم افزونه پیچیده و سنگینی است و اگر بتونید خودتون بصورت مستقیم این تنظیمات رو انجام بدید خیلی بهتره. البته نیاز به شناخت و کمی کدنویسی داره
با سلام
میشه ی نگاه کوچکی به سایت بنده بندارید ببینید سرعت سایت چگونه است؟؟؟!!
و نظرتون درمورد این افزونه چیه:W3 Total Cache
باز هم ممنون از راهنمایی های ارزشمندتون
خب امتیازی که سایت gtmetrix به شما داده 53 از 100 است که خیلی پایینه! البته میتونم بگم تا حد زیادی تقصیر از شما نیست و قالب مورد استفاده استانداردها رو رعایت نکرده که تصاویر متناسب با ابعاد مورد نیاز برش بخورن. با یک سری تغییرات کدنویسی در سایت شما حجم صفحه اصلی سایت تا 1 مگابایت کاهش پیدا میکنه.
من در پست هایم تمامی قست ها را برای تصاویر پر میکنم و حدودا عنوان مطلب رو قرار میدم .اما وقتی در سایت نشانه گر موس برروی تصویر قرار گرفته میشه هیچ نوشته ای نمایش داده نمیشه !@!!
اما در سایت های دیگه من دیدم وامتحان کردم وقتی نشانه گر موس برروی تصویر قرار میگیره موضوع پست وکلمات کلیدی نمایش داده میشوند
.
اگرامکانش هست راهنمایی کنید
امیدوارم منظورمو متوجه شده باشید
میخوام مثل مورد دوم بشه
باتشکر
با سلام، حدس میزنم که از وردپرس استفاده میکنید. او متن هنگام قرار گرفتن موس روی عکس از attribute مشخصی به اسم title خونده میشه که وردپرس بصورت پیش فرش نداره. شما میتونید بصورت دستی به تصاویر خودتون اضافه کنید.مثلا
title=”متن مورد نظر”
واقعا مطلب خوبی ولی خواهش میکنم ازتون
توضیح بدین چگونه این مشکلات رو حل کنیم؟!
واقعا تشکر میکنم ازتون به امید موفقیت روز افزون شما
خواهش میکنم دوست عزیز،
برای هر بخشش مقالات جداگانه ای هست توی سایت، کافیه که جستجو کنید در مقالات
من دقیق نفهمیدم تکنیک CSS Sprite به چه درد می خوره؟
هر تصویری که توی سایت شما نمایش داده میشه، هر چقدر هم که کوچیک باشه یک درخواست به سرور ارسال میکنه و این در خواست ها در تعداد بازدید بالا موجب کاهش سرعت سایت و فشار بی دلیل به سرور شما میشن. با این تکنیک تمام تصاویر کوچک سایت رو در قالب یک عکس برای کاربرها ارسال میکنید. میتونید به مقاله CSS Sprite چیست هم مراجعه کنید.
ممنون.
خیلی ممنون
مطلب مفیدی بود
متشکر
خواهش میکنم دوست عزیز، پایدار باشید
ممنون
برای Defer parsing of JavaScript میشه راهنمایی کنید؟
سایت شرکت ما در gtmetrix در این مورد نمره پایینی می گیره و راه حلی برای این مشکل پیدا نکردیم.
سایت با مدیریت محتوای wordpress هست
می شه راهنمایی کنید؟
باید فایل های جاوا تا حد امکان در فوتر سایت فراخوان بشن نه هدر. با توجه به اینکه از وردپرس استفاده میکنید یک راه دیگه این هست که این فایل ها رو با هم یکپارچه و بهینه کنید. بهترین ابزار برای اینکار افزونه Better wordpress minify میتونه باشه به نظرم.
مقالتون مختصر و مفید ، چه خوب میشد تمام مقالات مختصر و البته کاربردی بودن و وقت زیادی رو تلف نمی کردن.ممنون
خواهش میکنم. امیدوارم که تونسته باشه کمکی به افزایش سرعت سایت شما کرده باشه.